HENKILÖKUNTA

Change happens through movement and movement heals.
-Joseph Pilates

RAUTAINEN AMMATTITAITO – MUKAVA ILMAPIIRI – KAUNIS INTERIÖÖRI

Kaikki ohjaajamme ovat hyvin koulutettuja pilateksen ja kehonhallinnan ammattilaisia. Jokaisella ohjaajallamme on taustallaan pitkä pilates- tai joogaohjaajan tutkinto.Tutkintosuuntaukset vaihtelevat eri ohjaajilla, joten suosittelemmekin kokeilemaan eri koulutustaustan omaavien ohjaajien tunteja, jotta asiakkaana löydät itsellesi sopivimman tunnin. Toki jokainen ohjaaja on myös oma ihana persoonansa, joka antaa lisämausteen tunnin kulkuun. Ohjaajamme pitävät ammattitaitoaan yllä kouluttautuen säännöllisesti, sekä myös oman henkilökohtaisen harjoittelunsa avulla.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleiksi studiollemme. Arki-iltaisin asiakkaitamme palvelevat lippu- ja ilmoittautumisasioissa asiakasneuvojamme. Heidät tavoitat ilta-aikaan myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Viihtyisä studiomme tarjoaa mukavat puitteet erilaisiin kehonhallinnan harjoitteisiin. Mattotunnit pidetään valoisassa n.100m2 peilisalissa ja laiteharjoittelu tapahtuu laitesalissa. Pilateksen suurta välineemme ovat viisi Reformer-laitetta, sekä yksityistunneilla käytettävät Cadillac, Ladder Barrel ja Wunda Chair. Mattotunneille saat talon puolesta käyttöösi paksuhkon pilatesmaton. Pilatestunneilla käytämme pilatesrengasta, rullaa, kuminauhoja ja palloja. Joogatunneilla voit halutessasi käyttää omaa joogaan tarkoitettua mattoa ja joogavyöt ja – blokit ovat aina tunnilla käytettävissäsi.

Studiollamme on myös myynnissä erilaisia pilateksen pienvälineitä, hyvinvointituotteita, vaatteita ja asusteita.

Eerika Tenhovuori

Yrittäjä, matto- ja laitepilatesohjaaja

LUE LISÄÄ »

Susanna Aho

Matto- ja laitepilatesohjaaja

LUE LISÄÄ »

Satu Elovaara

Terve selkä - ja syvävenyttelyohjaaja

LUE LISÄÄ »

Hanna Joensuu

Matto- ja bodypilatesohjaaja

LUE LISÄÄ »

Elena Kaskiaro

Mattopilates- ja joogaohjaaja

LUE LISÄÄ »

Katja Korhonen

Jooga- ja pilatesohjaaja

LUE LISÄÄ »

Minna Kulmala

Matto- ja laitepilatesohjaaja, Total Barre-ohjaaja

LUE LISÄÄ »

Marjaterttu Willman

Mattopilatesohjaaja

LUE LISÄÄ »

Seuraatko jo meitä Facebookissa?

FACEBOOK -SIVULLEMME