TUNTIHINNASTO KEVÄT 2018

Vakiotunti vai sarjaliput?

Vakiotunti on edistymisen ja säännöllisyyden vuoksi aina kaikkein suositeltavin, mutta myös sarjakortit ja omat varaukset toimivat!

Vakiotunti on koko kaudeksi varattu tietty tunti, joka varataan kauden alussa yhteystietokaavakkeemme kautta. Kevätkaudella on  22 viikkoa, eli jos sinulla on yksi vakiotunti/vko, tulee sinulle käytettäväksi 22 lippua. Myös vakiotunti näkyy asiakkaan sähköisellä kortilla sarjalippuna, josta vähennetään varattu tunti peruutusaikojen puitteissa. Kun olet poissa vakiotunniltasi, on sinun peruttava tunti järjestelmästä, jolloin vapautat paikkasi, eikä tunnista tällöin mene veloitusta. Voit käyttää lippusi toisella saman hintaisella tunnilla, jolle sinun on varattava paikkasi itse. HUOM! Jos et pääse jo varatulle tunnillesi, muistathan aina perua varauksesi. Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, eli tunti veloitetaan kortilta. Kevään vakiotuntiliput on käytettävä viimeistään 4.6.2018.

Jos vakiotuntijärjestelmä ei sovi aikatauluhisi, voit varata tunnit aina itse ja ostaa silloin sarjalippuja.

Tuntihinnaston näet verkkokaupastamme.

Yleiset ehdot:

Sarjaliput: Sarjaliput ovat voimassa 5 kk ostopäivästä, poikkeuksena tutustumisliput, joiden voimassaoloaika on 2 kk ostopäivästä. Liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa eri henkilöiden kesken.

Lippusarjan veloitus: Lippu veloitetaan tunnin varanneen asiakkaan käyttäjätililtä kun tunti toteutuu.

Erityisryhmien alennus:

Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ovat oikeutettuja saamaan -10% alennuksen normaalihinnoista esittäessään alennukseen oikeuttavan tositteen ostotapahtuman yhteydessä kassalla.(opiskelijakorttti, varusmiespassi,henkilötodistus, todistus työttömyydestä). Huom! Alennus ei koske jo alennuksen sisältäviä  vakiotunnin lisälippuja eikä jo alennuksen sisältävää ostoa .

Lippujen voimassaolon jatkaminen: Kaikille normaalihintaisille lipuille voi ostaa jatkoaikaa hintaan 5€/tunti tai 20€/kuukausi.