TUNTIHINNASTO

Liput tunneille ostettavissa verkkokaupastamme ja studiolta ennen tunnin alkua. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustumisliput uusille asiakkaille (voimassa 2kk ostopäivästä)
3 x mattopilates- & joogatunneille 40 €
3 x laitetunneille 75 €

Mattopilates- & joogatunnit (voim. 5 kk)
Kertalippu (45´) 18 €
Kertalippu (55´) 20 €
Kertalippu (90´) 25 €

5 x sarja (45´) 85 €
5 x sarja (55´) 95 €
5 x sarja (90´) 120 €

10 x sarja (45´) 160 €
10 x sarja (55´) 180 €
10x sarja ( 90´) 230 €

Laitepilatestunnit (voim. 5 kk)
Kertalippu 35 €
5 x sarja 150 €
10 x sarja 285 €

Vakiotunnit syyskaudelle (20h)
Vakiotunti (55´) 1x/vko 340 €
Vakiotunti (45´) 1x/vko 285 €
Vakiotunti (90`) 1x/vko 420 €
LAITE vakio 1x/vko 510 €

Yksityistunnit (voim. 5kk)
1 tunti 80 €
3 tuntia 230 €
5 tuntia 385 €
10 tuntia 740 €

Yksityistunnit kahdelle (voim. 5kk)
1 tunti /hlö 73 €
3 tuntia /hlö 210 €
5 tuntia /hlö 340 €
10 tuntia /hlö 670 €


Vakiotunti vai sarjaliput?

Vakiotunti on edistymisen ja säännöllisyyden vuoksi aina kaikkein suositeltavin, mutta myös sarjakortit ja omat varaukset toimivat!

Vakiotunti syyskaudelle 2018 (6.8.–20.12.)

Vakiotunti on koko kaudeksi varattu tietty tunti, johon teemme puolestasi jatkuvan varauksenSyyskaudella on 20 viikkoa, eli jos sinulla on yksi vakiotunti/vko, tulee sinulle käytettäväksi 20 lippua. Myös vakiotunti näkyy asiakkaan sähköisellä kortilla sarjalippuna.

HUOM! Kun olet poissa vakiotunniltasi, on sinun peruttava tunti järjestelmästä studion peruutusehtojen mukaisesti (ks. alla), jolloin vapautat paikkasi. Tunnista ei tällöin mene veloitusta. Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, eli tunti veloitetaan kortilta. Voit käyttää lippusi toisella saman hintaisella tunnilla, jolle sinun on varattava paikkasi itse. Syksyn vakiotuntilipu ovat voimassa 20.12.2018 asti.

Vakiotunnin omistajan etu on -15% alennus kaikista lippusarjoista (ei koske kampanjatarjouksia).

Jos vakiotuntijärjestelmä ei sovi aikatauluihisi, voit varata tunnit aina itse ja ostaa silloin sarjalippuja.


Yleiset ehdot 

Sarjaliput ovat voimassa 5 kk ostopäivästä, poikkeuksena tutustumisliput, joiden voimassaoloaika on 2 kk ostopäivästä, sekä kampanjaliput. Liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa eri henkilöiden kesken.

Lippujen voimassaolon jatkaminen: Kaikille normaalihintaisille lipuille voi ostaa jatkoaikaa hintaan 5€/tunti tai 20€/kuukausi enintään kolmemme kuukaudelle. Koko sarja jatketaan samalla kertaa ja sarja jatketaan vain kerran.

Tunneille ilmoittautuminen onnistuu, kun sinulla on tililläsi voimassaoleva lippu. Muistathan aina ilmoittautua tunneille vähintään 8 tuntia etukäteen, aamu- ja päivätunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lippujen ostaminen onnistuu verkkokaupastamme tai paikan päältä studiolta. Omat lippusi näet omalta käyttäjätililtäsi varausjärjestelmästämme.

Lippusarjan veloitus: Lippu veloitetaan tunnin varanneen asiakkaan käyttäjätililtä kun tunti toteutuu.

Peruutusehdot: Aamu- ja päivätuntien (klo 16 asti) peruutus on tehtävä viimeistään klo 20 mennessä edellisenä iltana. Iltatuntien (klo 16 alkaen) peruutus viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua. Yksityistunnit perutaan 24 tuntia ennen tunnin alkua.

Peruutus tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme valitettavasti voi huomioida tekstiviesti- tai sähköpostiperuutuksia.

Kuten kaikki tuntivaraukset, myös peruuttamaton varaus veloitetaan asiakkaan tililtä. Lippu palautetaan asiakkaan tilille vain sairauslomatodistusta vastaan.

Jos asiakkaalla ei ole valmiiksi ostettuja lippuja ja hän jättää tulematta varatulle tunnille, hän saa laskun varaamastaan peruuttamattomasta tunnista.

Huomaathan että liput ovat tuntiyyppikohtaisia. Voit tulla arvokkaammalla lipulla edullisemmalle tunnille, tai käyttää kaksi mattolippua yhteen laitetuntiin tai yhteen 90′ tuntiin. Sarjalippuja ei vaihdeta eri tuntityypin lipuiksi eikä niitä voi käyttää yksityistuntien tai muiden kuin em. tuntien maksamiseen.

Erityisryhmien alennus: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ovat oikeutettuja saamaan -10% alennuksen normaalihinnoista esittäessään alennukseen oikeuttavan tositteen ostotapahtuman yhteydessä kassalla (opiskelijakortti, varusmiespassi, henkilötodistus, todistus työttömyydestä). Huom! Alennus ei koske jo alennuksen sisältäviä vakiotunnin lisälippuja eikä kampanjatarjouksia tai jo alennuksen sisältävää ostoa.


Liikuntasetelit

Meille käyvät kaikki yleisimmin käytetyt liikuntasetelit ja -kortit. Mm. Smartum seteli ja -kortti, Sporttipassi, Ticket Bodymind, Tyky, Virikeseteli ja Eezybreak. Maksaessasi Eezybreakilla tai Sporttipassilla, lähetä ensin viesti sähköpostitse osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi.