TUNTIVARAUS JA MAKSAMINEN

Haluatko aloittaa harjoitukset Pilates Power House Helsingissä?

Se on helppoa! Seuraa alla olevaa ohjetta ja klikkaa,  niin jo kohta huomaat olevasi aloittamassa treenituntiasi studiollamme!

1. Osta liput tunneille tai kurssille

Tunnin/kurssin varaamisen ehtona on voimassa olevat liput omalla käyttäjätililläsi. Tuntihintamme näet verkkokaupastamme ja samasta paikasta ostat liput kätevästi omalle käyttäjätilillesi. Ensimmäisen kerran tunteja varataksesi/lippuostoksen tehdäksesi, sinun pitää luoda käyttäjätili itsellesi. Verkkokauppaan ja varausjärjestelmään pääset allaolevasta mustasta painikkeesta.

Jos maksat lippusi liikuntaseteleillä/kortilla, laita viestiä osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi, niin varaamme ensimmäisen tunnin puolestasi ja voit tuoda setelit tullessasi ensimmäiselle tunnillesi.

Jos sinulla on jo lippuja tililläsi, etkä saa varattua tuntia, tarkista, että lippusi ovat vielä voimassa. Jos liput ovat voimassa ja varaaminen ei onnistu, ota yhteyttä info@pilatespowerhouse.fi.

Vakiotunti vai sarjaliput?

Vakiotunti on edistymisen ja säännöllisyyden vuoksi aina kaikkein suositeltavin, mutta myös sarjakortit ja omat varaukset toimivat!

Vakiotunti on koko kaudeksi varattu tietty tunti, joka varataan kauden alussa yhteystietokaavakkeemme kautta. Myös vakiotunti näkyy asiakkaan sähköisellä kortilla sarjalippuna, josta vähennetään varattu tunti peruutusaikojen puitteissa.

Kun olet poissa vakiotunniltasi, on sinun peruttava tunti järjestelmästä, jolloin vapautat paikkasi, eikä tunnista tällöin mene veloitusta. Voit käyttää lippusi toisella saman hintaisella tunnilla, jolle sinun on varattava paikkasi itse. HUOM! Jos et pääse jo varatulle tunnillesi, muistathan aina perua varauksesi. Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, eli tunti veloitetaan kortilta. Vakiotuntiliput on käytettävä viimeistään 4.6.2018.

Jos vakiotuntijärjestelmä ei sovi aikatauluusi, voit varata tunnit aina itse ja ostaa silloin 5, 10 tai 15 kerran sarjalippuja.

Lippusarja on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Lippujen voimassaoloaikaa voidaan lisätä yksittäistapauksissa esim. pitkäaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi. Muissa tapauksissa korttin voimassaoloaikaa voi pidentää hintaan 20€/kk tai 5€/tunti.

Tuntivaraukset ja peruutukset

Saat varauksestasi aina varausviestin ja muistutusviestin sähköpostiisi. Jos et pääse jo varatulle tunnillesi, muistathan aina perua varauksesi.

Aamu- ja päivätunnit (klo 8-16 arkisin) sekä viikonlopputunnit –> peruutus viimeistään klo 20 edellisen päivän iltana.

Iltatunnit (klo16-21 arkisin) –> peruutus viimeistään 8 tuntia ennen varatun tunnin alkua.

HUOM! Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, eli tunti veloitetaan asiakkaan kortilta. Jos asiakas on tehnyt varauksen, mutta ei ole etukäteen maksanut tuntia eikä saavu tunnille, hän saa laskun tunnista.

Liikuntasetelit

Meille käyvät kaikki yleisimmin käytetyt liikuntasetelit ja -kortit. Mm. Smartum seteli ja -kortti, Sporttipassi, Ticket Bodymind, Tyky, Virikeseteli ja Eezybreak. Maksaessasi Eezybreakilla tai Sporttipassilla, lähetä ensin viesti sähköpostitse osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi.