TUNTIVARAUS JA MAKSAMINEN

Haluatko aloittaa harjoitukset Pilates Power House Helsingissä?

Se on helppoa! Seuraa alla olevaa ohjetta ja klikkaa,  niin jo kohta huomaat olevasi aloittamassa treenituntiasi studiollamme!

1. Osta liput tunneille tai kurssille

Tuntihintamme näet verkkokaupastamme . Voit ostaa tuntilippusi verkkokaupasta tai maksaa studiolla pankkikortilla, käteisellä tai liikuntasetelimaksuna. Laskutusasiakkeiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse info@pilatespowerhouse.fi.

Sivun lopussa lisätietoa mm. liikuntasetelimaksuista.

2. Varaa tuntisi tai kurssi

Kun olet rekisteröitynyt varausjärjestelmään, voit varata tunteja tai kurssin. Näet käytettävissä olevat lippusi varausjärjestelmän sivulta ” Omat tiedot” -> prepaid-kortit.

Sivun lopussa lisätietoa vakiotunneista, sarjakäynneistä ja tuntiperuutuksista.

Vakiotunti vai sarjaliput?

Vakiotunti on edistymisen ja säännöllisyyden vuoksi aina kaikkein suositeltavin, mutta myös sarjakortit ja omat varaukset toimivat!

Vakiotunti on koko kaudeksi varattu tietty tunti, joka varataan kauden alussa yhteystietokaavakkeemme kautta. Syyskaudella on 18 viikkoa, eli jos sinulla on yksi vakiotunti/vko, tulee sinulle käytettäväksi 18 lippua. Myös vakiotunti näkyy asiakkaan sähköisellä kortilla sarjalippuna, josta vähennetään varattu tunti peruutusaikojen puitteissa.

Kun olet poissa vakiotunniltasi, on sinun peruttava tunti järjestelmästä, jolloin vapautat paikkasi, eikä tunnista tällöin mene veloitusta. Voit käyttää lippusi toisella saman hintaisella tunnilla, jolle sinun on varattava paikkasi itse. HUOM! Jos et pääse jo varatulle tunnillesi, muistathan aina perua varauksesi. Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, eli tunti veloitetaan kortilta. Vakiotuntiliput on käytettävä viimeistään 17.12.2017.

Jos vakiotuntijärjestelmä ei sovi aikatauluusi, voit varata tunnit aina itse ja ostaa silloin sarjalippuja.

Lippusarja on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Lippujen voimassaoloaikaa voidaan lisätä yksittäistapauksissa esim. pitkäaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi. Muissa tapauksissa korttin voimassaoloaikaa voi pidentää hintaan 20e/kk tai 5e/tunti.

Tuntivaraukset ja peruutukset

Saat varauksestasi aina varausviestin ja muistutusviestin sähköpostiisi. Jos et pääse jo varatulle tunnillesi, muistathan aina perua varauksesi.

Aamu- ja päivätunnit (klo 8-16 arkisin) sekä viikonlopputunnit -> peruutus viimeistään klo 20 edellisen päivän iltana.

Iltatunnit (klo16-21 arkisin) -> peruutus viimeistään 8 tuntia ennen varatun tunnin alkua.

HUOM! Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, eli tunti veloitetaan asiakkaan kortilta. Jos asiakas on tehnyt varauksen, mutta ei ole etukäteen maksanut tuntia eikä saavu tunnille, hän saa laskun tunnista.

Liikuntasetelit

Meille käyvät kaikki yleisimmin käytetyt liikuntasetelit ja -kortit. Mm. Smartum seteli ja -kortti, Sporttipassi, Ticket Bodymind, Tyky, Virikeseteli ja Eezybreak. Maksaessasi Eezybreakilla tai Sporttipassilla, lähetä ensin viesti sähköpostitse osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi.