Aihe:Muut tunnit

Kiireeton ja rauhallinen Yin jooga elvyttää ja palauttaa kehoa ja mieltä, ja sopii siten loistavasti sunnuntai-iltaan. Tunti sopii kaikille – sekä ensikertalaisille, aloittelijoille että jo pidempään jooganneille. Tunnin alkupuolella tehdään kehon niveliä voitelevia ja avaavia liikkeitä, josta harjoitus etenee kohti restoratiivisempaa rentoutusosuutta. Harjoitus auttaa päästämään irti arjen kiireistä ja seuraamaan mielen liikkeitä vailla tarvetta takertua ajatuksiin.

Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvat Yin joogan asanat avaavat kehoa lempeästi. Asennot ovat helppoja ja yksinkertaisia, ja muokattavissa jokaisen keholle sopiviksi apuvälineitä mm. huopia ja joogatiiliä hyödyntäen.

Kehonhuolto on fysioterapeutin ohjaama tunti, joka sisältää liikkuvuusharjoittelua, tukilihasten vahvistusta ja syvävenyttelyä. Ajoittain tunnilla käytetään pienvälineistöä mm. palloa ja putkirullaa. Rauhallinen tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta ja suosittelemme tätä tuntia erityisesti myös palauttavaksi harjoitteluksi paljon treenaaville.
(lisää…)

Total Barre

26.5.2017

Barre-harjoittelun myötä saat upean ryhdin, sutjakat jalat ja napakan keskivartalon! Barre on harjoitusmuotona yhdistelmä balettia, joogaa sekä pilatesta, jossa harjoitteet toteutetaan tanssijoille ja ballerinoille tutulla barretangolla. (lisää…)

Flowjooga

15.3.2017

Dynaaminen flowjooga pohjautuu vinyasa joogaan. Harjoitus lisää kehon hallintaa ja liikkuvuutta, ja rauhoittaa mielen. Tunti etenee virtaavana ja hengityksen rytmittämänä, ja se opettaa kuuntelemaan omaa kehoa ja säätelemään harjoituksen tehoa.

Tunti sopii hyvin sekä edistyneille, että myös vähemmän jooganneille. Kauden edetessä tuntisisältöihin lisätään haastavampia asentoja osallistujien taito- ja kuntotason mukaan. Ohjaaja opettaa tarvittavat muunnokset ja antaa aina vaihtoehtoja haastavammille liikkeille, kuten käsitasapainoille ja päälläseisonnoille. Tunti opettaa myös kärsivällisyyttä – kaikkea ei tarvitse osata ensimmäisellä kerralla, ei ehkä vielä moneen vuoteenkaan.

Osallistu myös säännöllisiin workshoppeihin, joissa syvennytään jooga-asanoihin ja joogafilosofiaan! Teematunneista ja workshopeista ilmoitamme kurssit-sivulla.