Kuva: Aitopilates

Aitopilates-studion Kati Pylkkänen vierailee Pilates Power House Helsingissä ja opettaa kaksi ryhmätuntia keskiviikkona 5.9.!

Kati on mm. valmistunut ensimmäisen polven pilatesopettajan (Jospeh Pilateksen kanssa työskennelleen) Jay Grimesin ”The Work” -koulutuksesta. Kati kouluttaa myös itse ohjaajia studiollaan Kuopiossa, suurin osa Pilates Power Housen ohjaajista kouluttautuu Aitopilates ® -ohjaajaohjelmassa. Katin tunneilla harjoitellaan pilatesta puhtaasti, tinkimättömästi ja mahdollisimman lähellä sen alkuperäistä muotoa kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

Tunnit:

klo 17 Aitopilates
klo 18 mattopilates

Mattopilates-tunnilla harjoitellaan klassista repertuaaria, ja pilateksen perusteiden hallinnasta on tunnilla hyötyä. Aitopilates-tunnilla kukin tekee jo oppimiansa liikkeitä kaikilla laitteilla kuten Pilateksen studiollakin harjoiteltiin. Aitopilates-tunnilla harjoittelu kohdistuu omiin tarpeisiin ja tunti on pilatesta aidoimmillaan! Saat ohjausta, uusia liikkeitä, haasteita ja kannustusta ja pääset kokemaan harjoittelun aina uudella tavalla.

Studiolla on käytössä alkuperäismitoituksen mukaiset Gratzin laitteet, jotka vievät oman treenin uusiin ulottuvuuksiin!

Tervetuloa treenaamaan Katin kanssa Pilates Power House Helsinkiin. Sitovat ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi. Sairaustapauksissa tuntimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Hinnat

Mattopilates 25 eur
Aitopilates (huom! max 8 hlö) 49 eur
(sis. alv 10%)

Kati vierailee Helsingissä säännöllisesti, ja studiolla hänet muistetaan edelliseltä vierailulta tammikuussa. Lue Katin haastattelu täältä.