Toisen polven pilatesohjaaja ja opettajamme Kati Pylkkänen Aitopilates Studiolta Kuopiosta saapuu studiovierailuille Pilates Power House Helsinkiin kolmena perjantaina syyskaudella: 9.8., 6.9. ja 4.10.

Luvassa on miniworkshoppeja ja Aitopilates® -tunteja aktiiviharjoittelijoille ja pilatesohjaajille. Tunnit ja workshopit on suunnattu keski- ja jatkotason harrastajille, joille klassisen repertuaarin omatoiminen harjoittelu ainakin reformerilla ja matolla on tuttua. Katin tietotaito ja alkuperäisen pilatesmetodin ymmärrys on ainutlaatuinen – näitä Helsingin vierailuja ei kannata missata!

Seuraavat studiovierailut järjestetään perjantaina 6.9. ja 4.10.

Sysyn workshopien teemat:

6.9. klo 15:15-16:45: pilatesmetodin olennaisin periaate: liikkuminen Joseph Pilates laittoi asiakkaat liikkumaan aktiivisesti heti ensimmäisestä tunnista alkaen. Tässä mini-workshopissa käydään läpi keinoja miten harjoitus saadaan toteutettua turvallisesti ja tehokkaasti ja ennen kaikkea liikkumalla aktiivisesti.

4.10.klo 15:15-16:45: stabiliteetin merkitys pilateksessa: Jotta liikkuminen on turvallista ja tehokasta, harjoittelijan perusteiden tulee olla kunnossa. Tässä mini-workshopissa käydään läpi miten jokainen voi omassa harjoittelussaan edetä, ja millaisilla liikkeillä saadaan luotua kehon vahva pohja.

Aitopilates® -tunnit:

Aitopilates® -tunnilla jokainen tekee omaa harjoitusohjelmaa, jolloin harjoittelu kohdistuu omiin tarpeisiin, ja tunti on pilatesta aidoimmillaan!

Pe 6.9.
klo 17-17:55
klo 18-18:55

Pe 4.10.
klo 17-17:55
18-18:55

Aitopilates-tunnin hinta on 60€ (55 min). Mini-workshopin hinta on 95€ (90 min). Paikkoja on rajoitetusti! Paikkavaraukset ja lisätietoja: eerika.tenhovuori@pilatespowerhouse.fi.

Kaikki Pilates Power House Helsingin pilatesohjaajat ovat Aitopilates® koulutuksen oppilaita.

 

Pilates Power Housen syyskauden tunnit pyörivät 5.8.–22.12.2019. Syksyn lukujärjestys on päivitetty verkkosivuille ja tunnit ovat varattavissa ajanvarauskalenterissa. Suurin osa tunneista jatkaa vanhoilla tutuilla paikoillaan, ja olemme myös lisänneet matto- ja laitepilatestunteja arki-iltoihin. Jos et ole vielä varannut vakiopaikkaa omalle tunnillesi, kannattaa toimia pian! Lisätietoa vakiovarauksista ja vakioasiakkaan eduista löytyy täältä.

Lukujärjestyksestä löytyy syksylläkin omat pilatesryhmät vastasynnyttäneille, senioreille ja miehillle. Tutuilla paikoillaan jatkuu myös flowjooga, barre ja kehonhuolto.

Äiti+vauva pilates jatkaa syksyllä 55 min mittaisena tuntina torstaisin klo 11, jolloin tunnille käyvät samat liput kuin muille viikkotunneille. Vanhat 45 min liput voi käyttää loppuun maksamalla 5€ korotusmaksun. Tunnille on 45-50 min harjoittelun lisäksi varattu aikaa vatsalihasten erkauman tarkistamista varten, sekä muille mahdollisille kysymyksille ja neuvoille esim. lantionpohjan harjoitteluun tai pilatestekniikkaan liittyen.

Muutoksena lukujärjestyksessä on myös uusi PILATES-tunti (entinen keskitason laitepilates). Tunti on nimensä mukaisesti pilatesta aidoimmillaan: käytössä on kaikki studion laitteet sekä matot, ja kukin treenaa omaan tahtiinsa ohjaajan avustuksella. Alkuperäisessä pilates-systeemissä ei ole erikseen laitepilatesta ja mattopilatesta. On yksinkertaisesti vain pilatesta, ja tähän haluamme omassa ohjauksessamme pyrkiä ja kannustaa entistä enemmän. Keskustele oman ohjaajasi kanssa ennen perustasolta PILATES-tunnille siirtymistä. Suosittelemme että sekä matto- että laiteharjoittelun perusteet ovat hallussa.

Uutena ohjaajana syksyllä aloittaa Riina

Saamme vahvistusta pilatesohjaajien joukkoon ihanasta ja kokeneesta Riina Marttisesta, joka onkin jo tuttu treenaaja monilta tunneiltamme. Riina aloittaa uudet laitepilateksen alkeis- ja perustason tunnit torstaisin – käykää tutustumassa Riinaan tunneilla, ja toivottamassa hänet lämpimästi tervetulleeksi Power Housen tiimiin!

Harjoittelu tutuksi alkeistunneilla ja kursseilla

Matto- ja laitepilateksen alkeistuntikokonaisuudet käynnistyvät heti viikolla 32. Alkeistuntikokonaisuus on paras tapa aloittaa pilatesharrastus, tai siirtyä mattopilateksesta laiteharjoittelun pariin tai toisinpäin. Tämän jälkeen harjoittelua voi jatkaa perustason viikkotunneilla. Olemme jaksottaneet matto- ja laitepilateksen alkeistunnit 3-5 viikon kokonaisuuksiksi, jolloin on helpompi aloittaa myös vaikka kesken kauden.

Mattopilateksen viiden viikon alkeistuntikokonaisuus jatkuu lauantaisin alkaen 10.8. klo 10. Voit lukea tunneista ja aikatauluista lisää täältä.

Laitepilateksen kolmen viikon alkeistuntikokonaisuus jatkuu sunnuntaisin alkaen 11.8. klo 9:30, ja kauden alussa aloittaa myös toinen ryhmä torstaisin 8.8. alkaen klo 17. Lue lisää tunneista ja aikatauluista täältä.

Joogan alkeiskurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä perjantai-iltana: 16.8. ja 23.8. klo 18–20. Joogan alkeet sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, ja aiempaa kokemusta ei tarvita. Kurssi sopii hyvin myös jo kokeneemmille harrastajille, jotka kaipaavat rauhallisempaa perehtymistä joogan tekniikkaan. Kurssilla tutustutaan flowjoogaan, joka on vinyasa joogaan pohjautuva dynaaminen harjoitus. Harjoitukset pitävät sisällään myös restoratiivisen Yin jooga -osion, jossa rauhoitetaan kehoa ja mieltä. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua joogan viikkotunneillamme: lauantaisin klo 9-10 ja sunnuntaisin klo 18:30-20.

Seuraa myös muta vaihtuvia kursseja ja teematunteja kurssit-sivulta >>

Lippujen korotusmaksut muuttuvat syksyllä

Syyskaudella lippujen korotusmaksuja yhtenäistetään niin, että jatkossa kaikki korotukset maksavat 10€/lippu riippumatta siitä, mille tunnille korotus käytetään. Suosittelemme edelleen hankkimaan tuntityyppiä vastaavat liput, eli joko 55 min tai 90 min mattoliput tai laitepilatesliput. Korotusmaksu veloitetaan silloin, jos haluat käyttää 55 min mattolipun 90 min tunneille (90 min jooga ja kehonhuolto), tai jos haluat käyttää 55 min tai 90 min mattolipun laitepilatestunneille. Korotusmaksu maksetaan paikan päällä ja tämä kannattaa käydä hoitamassa ajoissa ennen tunnin alkua, muuten tililtä veloitetaan 2 mattolippua.

Voidakseen hyvin ja vahvistuakseen keho tarvitsee säännöllistä harjoittelua. Vakioasiakkaana varmistat paikan lempitunnillesi koko kaudeksi edullisempaan tuntihintaan. Lisäksi pääset hyödyntämään vakioasiakkaan etuja ja vaihtuvia kampanjatarjouksia.

VAKIOASIAKKAANA:
  • Harjoittelet aina edullisimpaan tuntihintaan!
  • -15% normaalihintaisista lippusarjoista ryhmätunneille (esim. jos sinulla on vakiovaraus laitetunnille, voit ostaa mattoliput ja treenata edullisemmin molemmilla tunneilla)
  • -10% Studion Shopin vaatteista
    + muut vaihtuvat kampanjat
MIKSI VAKIOTUNTI KANNATTAA?

Vakiotunti on edistymisen ja säännöllisyyden vuoksi aina kaikkein suositeltavin – mutta myös tuntihinnaltaan kaikkein edullisin – harjoittelumuoto. Saadaksesi parhaan hyödyn pilatesharjoittelusta, suosittelemme käymään viikoittain sekä matto- että laitepilatestunneilla. Kuitenkin jo yksikin harjoitus viikossa auttaa jos enempää ei aina ehdi. Muista myös muut tuntimme: jooga, barre ja kehonhuolto! Ryhmätuntien lisäksi yksityistunneilla syvennät harjoitustasi oman kehon tarpeiden mukaan.

Kokemuksesta olemme huomanneet, että vakiovaraus kalenterissa auttaa kiireen keskellä, ja aikaa tulee varmemmin otettua itsestä huolehtimiseen — ja mikä voisi olla tärkeämpää! Vaikka tunti olisi täyteen varattu, sinulla on aina paikkasi. Eikä haittaa vaikka et joka viikko pääsisi tunnillesi — voit aina perua tunnin itse ja korvata jollakin toisella tunnilla kauden aikana.

MITEN VOIN VARATA VAKIOTUNNIN?

Tutustu syksyn lukujärjestykseen täältä, ja ole meihin yhteydessä sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi. Kannattaa toimia ripeästi, tunneille on rajallinen osallistujamäärä, ja osa ryhmistä täyttyy nopeasti.

MITÄ VAKIOVARAUS SISÄLTÄÄ?

Syyskausi 2019 alkaa ma 5.8. ja päättyy su 22.12. Vakiotunti on koko kaudeksi varattu tietty tunti, johon teemme puolestasi jatkuvan varauksen. Syyskaudella 2019 on 20 viikkoa, eli yhdestä vakiovarauksesta sinulle tulee käytettäväksi 20 lippua omalle asiakastilille. Myös vakiotunti näkyy asiakkaan sähköisellä kortilla sarjalippuna.

Vakiovarausten hinnat syksylle ovat: 
Vakiotunti 55 min mattotunneille (mattopilates, jooga, barre) – 375 €
Vakiotunti 90 min tunneille (kehonhuolto, jooga) – 480 €
Vakio laitetunneille – 570 €

MITÄ JOS JOUDUN OLEMAAN POISSA VAKIOTUNNILTANI?

Kun olet poissa vakiotunniltasi, on sinun peruttava tunti itse ajanvarausjärjestelmästä studion peruutusehtojen mukaisesti, jolloin vapautat paikkasi. Tunnista ei tällöin mene veloitusta. Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, jolloin tunti veloitetaan kortilta. Voit korvata käyttämättömät lippusi toisella saman hintaisella tunnilla, jolle sinun on varattava paikkasi itse.

EN EHDI KÄYTTÄMÄÄN TAI KORVAAMAAN KAIKKIA VAKIOVARAUKSENI LIPPUJA, MITÄ TEEN?

Syksyn 2019 vakiotuntiliput ovat voimassa 22.12.2019 saakka. Lippujen voimassaoloaikaa on mahdollista jatkaa 6 viikolla hinnaston mukaisesti 5€/lippu, kun lippuja on jäljellä max. 5 kpl. Jatkoaikaa ostettaessa koko käyttämätön sarja jatketaan kerralla. Muistathan sopia lippujen voimassaolon jatkamisesta ennen kauden loppumista! Vanhentuneita lippuja ei jatketa kauden päätyttyä.

 

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja nyt on aika ottaa lentävä lähtö pilatesharjoittelun aloittamiseksi, tai hakea uutta virtaa omaan treeniin kesäkuun intensiivikursseilta! Järjestämme KESÄ- ja HEINÄKUUSSA pilateksen matto- ja laiteharjoittelun alkeet, sekä intensiiviworkshopin kokeneemmille harrastajille, joille perusliikemateriaali on hallussa.

Alkeistiiviskursseista voit valita joko laite- tai mattoharjoittelun, tai käydä molemmat peräkkäisinä viikkoina. Valitse näistä myös, jos käyt mattotunneilla ja olet ajatellut laitetunneille siirtymistä – tai toisinpäin! Alkeiskursseille ei kuitenkaan tarvita aiempaa kokemusta, ja ne valmistavat harjoitteluun perustason viikkotunneilla, joita löytyy kalenterista läpi kesän. Intensiiviworkshopissa pääset syventämään omaa treeniä ja harjoittelemaan pilatesta aidoimmillaan: omaan tahtiin ilman taukoja, ja koko studion laitteisto käytössäsi!

Lue lisätiedot kursseista alta. Kysy rohkeasti lisää ja Iilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@pilatespowerhouse.fi. (lisää…)

Kesän tarjousliput ovat tulleet myyntiin ja niitä voi ostaa studiolta tai verkkokaupasta äitienpäivään, 12.5. saakka. Mikä olisikaan parempi lahja äidille kuin satsaus omaan hyvinvointiin? Meiltä saat myös lahjakortit joko sähköisenä tai fyysisenä korttina. Voit ostaa liput ensin verkkokaupasta ja ole sen jälkeen meihi yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi, tai tule ostamaan lahjakortti suoraan studiolta.

Kesätarjous
☀️ 5 x mattotunnit 60 min – 90€
☀️ 5 x mattotunnit 90 min – 120€
☀️ 5 x laitepilates – 140€

Tutustu kesän tuntiaikatauluun ja varaa paikkasi jo nyt ajanvarauskalenterissa. Tarjousliput ovat voimassa kesäkauden loppuun eli 4.8. asti. Lippujen voimassaoloa ei jatketa.

☀️TREENAAMISIIN☀️

 

Kevätaurinko lämmittää ja herättelee vihdoin! Nyt on vielä hyvin aikaa käyttää vanhenevia lippuja sekä suunnitella kesän treeniaikataulua. Vakioasiakkaana saat tuntuvan edun lisälipuista ja yksityistunneista. Muista hyödyntää edut kevätkauden loppuun eli 9.6. mennessä! Vakioasiakkaana varmistat paikan omalle lempitunnillesi koko kaudelle edullisempaan tuntihintaan. Jos haluat jo nyt varata vakiopaikan ryhmääsi tulevalle syyskaudelle, juttele ohjaajasi kanssa tai kerro asiakasneuvojallemme. Julkaisemme syksyn lukujärjestyksen ja vakiotuntihinnaston pian.

(lisää…)

 

Tervetuloa ilmaisille flowjoogan näytetunneille Pilates Power Houseen! Tunnit la 4.5. ja 11.5. klo 12.30-14.

Tunneille ei oteta vastaan ennakkoilmoittautumisia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan siis ajoissa.

Harjoitusten ohjaaja Johanna Dahl valmistuu toukokuussa joogaopettajaksi (HIMA Happiness RYT 200). Tunnit ovat koulutukseen kuuluvia näytetunteja. Johannan tavoitteena on tuoda tasapainoa, hyvinvointia ja iloa elämään joogaharjoitusten avulla.

Pääsiäisviikonloppuna perjantaista maanantaihin 19.–22.4. studion aikataulussa pieniä muutoksia, jotka on hyvä huomioida omia viikon treenejä suunnitellessa.

Pitkäperjantaina 19.4. ei tunteja.

Lauantaina 20.4. jooga, matto- ja laitepilates sekä barre normaalin lukujärjestyksen mukaan.

Pääsiäispäivänä sunnuntaina 21.4. ei tunteja

2. pääsiäispäivänä maanantaina 22.4. matto- ja laitepilatesta sekä joogaa poikkeusaikataululla:

  • klo 9 laitepilates alkeet
  • klo 10 laitepilates perustaso
  • klo 10 mattopilates keskitaso
  • klo 11 laitepilates keskitaso
  • klo 18-19:30 flowjooga 90 min (osallistuminen onnistuu 60min lipulla sekä 5€ lisämaksulla)

Yksityis- ja duotunnit auttavat alkuun ja vievät harjoittelusi uudelle tasolle
Vietätkö pitkän viikonlopun kaupungissa? Pyhien aikaan on myös tavallista enemmän tilaa yksityis- ja duotunneille. Tiedustelut etukäteen: info@pilatespowerhouse.fi.

Varaa paikkasi tunneille etukäteen ajanvarausjärjestelmässä. Jos tililläsi ei ole voimassa olevia lippuja, voit ostaa ne verkkokaupasta ennen varauksen tekemistä. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi. Huomioithan, että saatamme reagoida sähköpostitiedusteluihin viiveellä pyhäpäivien aikana.

Kevätkausi alkaa 7.1. ja tunnit täyttyvät jo reippaasti. Vakiotunnilla varmistat paikan omalle lempitunnillesi koko kevätkaudelle (9.6. asti, yhteensä 22 vk) edulliseen tuntihintaan, ja pääset hyödyntämään vakioasiakkaan etuja.

Tiedustele vakiopaikkoja studiolla tai sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi. Löydät kevään vakiotuntien hinnat täältä.

Miksi sitten vakiotunti?

(lisää…)