Kesätunnit jatkuvat harvennetulla aikataululla vielä 2.8. asti. Syksyn tunnit palaavat tutulla aikataululla lukujärjestykseen 3.8. alkaen, ja aikatauluun on tehty vain muutamia pieniä viilauksia.

Keskiviikon mattopilateksen aamutunti klo 11:15 jatkuu myös syksyllä, ja tunnille voi osallistua myös ONLINE. Torstai-aamupäivään on lisätty uusi laitepilateksen alkeis+perustason tunti klo 12.15, ja mattopilateksen alkeis+perustason tunti klo 18. Matto- ja laitepilateksen alkeiskurssit palaavat lauantaiaamuun klo 10, ja sunnuntain laitepilatestunti siirtyy iltaan klo 18. Flowjooga, Yin jooga sekä barre jatkuvat viikonloppuisin.

Osa tunneista kuitenkin alkaa porrastetusti viikoilla 33-34. Käy kurkkaamassa lukujärjestys täältä. Löydät ajantasaisen tuntitarjonnan ajanvarauskalenterista.

Syksylle ei tule myyntiin vakiolippuja, vaan kaikki tunnit kuitataan 5 ja 10 kerran lippusarjoilla tai kertamaksuilla. Voit kuitenkin edelleen tehdä vakiovarauksen haluamallesi tunnille. Tällöin huolehdit itse vain tuntiperuutuksista, mutta varmistat paikan lempitunnillesi ja säännöllisen harjoittelun jatkumisen! Ole yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi, jos haluat varata vakiopaikan.

ONLINE-tunnit jatkuvat studion tuntien rinnalla myös syksyllä

Suurin osa tunneista on palautettu aikatauluun omille paikoilleen, kuten ne olivat ennen koronaa ja sen edellyttämiä poikkeustoimia. ONLINE-tunnit jatkuvat joidenkin tuntien osalta, ja nämä löytyvät jatkossa ajanvarauskalenterista omalta välilehdeltään. Näiden tuntien osalta voit siis valita, haluatko osallistua paikan päällä studiolla, vai kotona Zoom-videoyhteyden välityksellä. Muista vain ilmoittautua oikeaan paikkaan. Lisäksi yksityistunteja voi tiedustella myös kalenterin ulkopuolelta.

Syksyn ONLINE -tunnit: 

ma klo 18: mattopilates jatkotaso
ke klo 11:15: mattopilates keskitaso
ke klo 18: mattopilates perustaso
pe klo 9: mattopilates keskitaso
su klo 18:30: Yin jooga 90min

ONLINE-tunnille käyvät normaalit matto- ja laitetuntiliput suoraan. Voit myös hankkia omat, hieman edullisemmat liput ONLINE-tunneille verkkokaupasta.

Matto- ja laitepilateksen alkeet 

Matto- ja laitepilateksen alkeiskurssit käynnistyvät heti elokuun alussa, viikolla 32. Syksyn kurssit päivitetään tänne.

Mattopilates alkeet lauantaisin klo 10–11 (8.8.–5.9.)
Laitepilates alkeet lauantaisin klo 10–11 (8.8.–5.9.)
Laitepilates alkeet keskiviikkoisin klo 17-18 (19.8.–16.9.)

Alkeiskurssit toteutetaan 5 viikon jaksoissa, joka alkaa aina viimeisen kerran jälkeen alusta. Näin pääset aloittamaan pilatesharjoittelun perusteista milloin tahansa kauden aikana. Suosittelemme kurssin suorittamista kokonaisuutena parhaan oppimistuloksen saamiseksi, mutta poissaolot pääsee myös korvaamaan muille alkeistason viikkotunneille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi.


Kiitos vielä erikseen kaikille kuluneen kevään ja kesän aikana kotona videoyhteyksien takana, sekä studiolla harjoitelleille. Toivottavasti pystymme syksyllä tarjoamaan mahdollisimman monelle sopivia vaihtoehtoja harjoittelun jatkamiseen, tai sen pariin palaamiseksi. Ole rohkeasti yhteydessä, jos mikään mietityttää: info@pilatespowerhouse.fi.

Huomioithan, että studiolle on sallittua tulla vain täysin terveenä ja noudattaen THL:n käsienpesu- ja turvaväliohjeita.

Mutta säännöllinen harjoittelu ei! Voit edelleen varata vakiopaikan lempitunnillesi.

Tunnit palaavat tuttuun aikatauluun hiljalleen 3.8. alkaen. Syksyllä vakiotuntiliput tulevat jäämään pois valikoimasta ainakin toistaiseksi, ja kaikki tunnit kuitataan 5 ja 10 kerran lippusarjoilla tai kertamaksuilla. Voit siis hankkia seuraavat lippusi jo kesätreenejä ajatellen, ja jatkaa näiden käyttöä myös syksyllä. Lippusarjat ovat voimassa 5kk ostopäivästä, tutustumisliput 2kk ostopäivästä.

Jos kuitenkin haluat tehdä vakiovarauksen syksylle, tai säilyttää vakiopaikan ryhmässäsi, ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Voimme edelleen tehdä varauksen puolestasi pidemmäksi aikaa. Tällöin huolehdit itse vain tuntiperuutuksista, mutta varmistat paikan lempitunnillesi ja säännöllisen harjoittelun jatkumisen.

Kevään lukujärjestys jatkuu nykyisellään 14.6. asti. Tämän jälkeen tunnit jatkuvat harvennetulla aikataululla aina heinä-elokuun vaihteeseen saakka.

Nyt onkin hyvä hetki suunnitella kesän treeniaikataulua, ja säännöllisestä harjoittelusta kannatta pitää kiinni lomallakin. Osa tunneista tullaan toteuttamaan edelleen ONLINE-yhteyden kautta, joten osallistuminen onnistuu myös esim. mökiltä tai aurinkoterassilta käsin.

Yksityistunneille on nyt tavallista enemmän aikoja myös arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Yksityistunnit voit aina varata myös ONLINE. Löydät vapaita yksityistuntiaikoja kalenterista, ja voit tiedustella lisää aikoja: info@pilatespowerhouse.fi.

Matto- ja laitepilateksen alkeiskurssit starttaavat jälleen elokuussa, seuraa ajankohtaista tietoa kurssit-sivulta. Tehokkaimman alun pilatesharrastukselle saat varaamalla ensin muutaman yksityistunnin. Pilates ei ole vain ryhmäliikuntaa, vaan harjoittelun edetessä opit liikkumaan itsenäisesti, ja saat yksilöllistä ohjausta ja haastetta omien tarpeidesi mukaan.

Hyödynnä uuden asiakkaan tutustumisedut:

ALOITTELIJAN SUPERSTARTTI 555€ – säästä 115€!
Säännöllisellä harjoittelulla huomaat muutoksen nopeasti! Superstartti sisältää 5 yksityistuntia, 5 mattotuntia, 5 laitepilatestuntia, jotka ovat voimassa 5kk ostopäivästä. 

Tai aloita hankkimalla tutustumisliput (voimassa 2kk ostopäivästä):
5 x mattotunnit (55min) 90 €
5 x laitepilatestunnit 140 €

ONLINE-tuntien liput:
3 x ONLINE (55min) 52€
3 x ONLINE (90min) 62€

Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää: info@pilatespowerhouse.fi

Varaa kesän tunnit ajanvarausjärjestelmässä: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/reservation.

Tarvittaessa osta liput ennakkoon verkkokaupasta: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/webstore.

Huomaathan, että jotta varaus onnistuu, on asiakastilillä oltava voimassa olevia lippuja. Muista varmistaa, että sinulla on varaamallesi tunnille sopivat liput.

Liikuntaetumaksut:

Jos maksat lippuja liikuntaetusovelluksen kautta, voit tehdä maksun haluamallesi tuotteelle tai summalle suoraan käyttämästäsi mobiilisovelluksesta. Ole tämän jälkeen yhteydessä meihin: info@pilatespowerhouse.fi, jotta voimme lisätä oikean tuotteen asiakastilillesi, ja tarvittaessa laskuttaa loppusumman. Smartum, Edenred, ePassi tms. sovelluksesta tehty maksu ei siis siirry suoraan tilillesi, vaan teemme sen manuaalisesti (1vrk sisällä maksun vastaanottamisesta studion aukioloaikoina). Tuntivaraukset onnistuvat tämän jälkeen.

Maksukorteilla ja liikuntaseteleillä maksu onnistuu paikan päällä studion aukioloaikoina. Huomaathan, että studiolla on kesäaikaan hiljaisempaa, emmekä välttämättä ole tavoitettavissa puhelimitse. Varmimmin tavoitat meidät sähköpostilla.

 

Hyvää toukokuuta kaikille! Vappu on juhlittu, ja pikkuhiljaa on aika kääntää katseet kohti etenevää kevättä ja tulevaa kesää. Luethan huolellisesti alta tilannekatsauksen Pilates Power Housen tunneista.

Ensi viikosta alkaen tunnit palaavat osittain studiolla opetettaviksi. Osa tunneista jatkuu myös ONLINE, jolloin voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ajantasainen tuntitarjonta löytyy aina ajanvarauskalenterista. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla: info@pilatespowerhouse.fi.

Laitetunnit

Kaikki laitepilates-tunnit on palautettu lukujärjestykseen ja niiden opetus tapahtuu studiolla enintään 5 hengen ryhmissä. Laitepilates-tunneilla harjoittelu tapahtuu pääasiassa Reformereilla. Laitteet on sijoitettu saliin niin, että turvavälit toteutuvat reilusti.

PILATES-tunneilla harjoittelu on itsenäisempää studion kaikkia laitteita ja välineitä käyttäen, näin treeni kohdistuu vielä enemmän omiin tarpeisiin. Tämän vuoksi osallistuminen on mahdollista myös ONLINE-yhteydellä kotimatolta käsin. Lähetämme toistaiseksi linkin kaikille osallistujille, jolloin voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Matto/ryhmätunnit

Kehonhuolto ja jooga palaavat lukujärjestykseen siten, että tunnit toteutetaan paikan päällä maksimiosallistujamäärällä 8 henkilöä. Voit osallistua näille tunneille myös kotoa ONLINE-yhteyden kautta omalla treenimatolla. Lähetämme toistaiseksi linkin kaikille osallistujille, jolloin voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Barre-tunnit jatkuvat studiolla lauantaisin, ja tunnit toteutetaan vain paikan päällä. Enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Mattopilates-tunnit toteutetaan toistaiseksi vain ONLINE, kuten tähänkin asti. Valmistelemme myös näiden tuntien palauttamista studiolle lähiaikoina. Tästä syystä pyydämme nyt kaikkia palauttamaan lainamatot ja muut mahdolliset välineet studiolle tulevan viikon aikana: ma 4.5. – to 7.5. klo 9–11 tai 16:30-19:30. Muista ajoista sovitaan erikseen: info@pilatespowerhouse.fi.

Muista myös yksityis- ja duotunnit, jotka voi varata studiolle ja online.

Huomioithan, että studiolle on sallittua tulla vain täysin terveenä ja noudattaen
THL:n käsienpesu- ja turvaväliohjeita.

ONLINE-tarjoukset ovat edelleen voimassa:
3 x ONLINE-tunnit 52€
3 x ONLINE-yksityistunnit 220€

Käytä jo ostamiasi lippuja yksityistunteihin:
1 mattolippu + 70€ tai 1 laitelippu + 60€  (norm. 85€)

Vakiovarauksesi pysyy voimassa. Omat varauksesi näet ajanvarausjärjestelmässä.

LAITEPILATES ja PILATES-vakiovaraukset toteutetaan matto-pienryhmätunteina, joiden maksimikoko on 5 henkilöä. Tunnilla korostuu PILATES-tunnilta tuttu perinteinen tyyli, eli jokainen voi treenata omassa tahdissaan ainakin osan tunnista. Ohjaaja myös vie tuntia eteenpäin, joten ei pidä huolestua jos mattorepertuaari ei ole tuoreessa muistissa. Pienryhmätunnilla käytetään myös aikaa uusien liikkeiden opettamiseen ja syvennytään harjoituksen eri osa-alueisiin.

MATTOPILATES-ryhmätunnit jatkuvat myös pääosin tutuilla paikoillaan, ja näidenkin tuntien vakiovaraukset on jatkettu suoraan online-tunneille. Poikkeuksena on mattopilates alkeistunti, joka palaa aikatauluun torstaille klo 18!  

Studiolle voi myös tulla treenaamaan oman online-tunnin aikana studion välineillä

Ohjaaja pystyy hyvin ohjaamaan samaan aikaan sekä online, että live-asiakasta silmiensä alla. Kosketusta vältämme nyt joka tapauksessa. Jos tulet studiolle, ilmoita meille vähintään 3 tuntia ennen tuntisi alkua: info@pilatespowerhouse.fi. Studiolle mahtuu treenaamaan yhtä aikaa 3 asiakasta.

Jos et halua lunastaa vakiopaikkaasi, voit poistaa varauksesi normaalisti varausjärjestelmämme kautta ja varata halutessasi toisen online-tunnin tai yksityistunteja. Yksityistunnit voidaan järjestää studiolla tai online.

Mietityttääkö online? Varaa ilmainen Zoom-yhteyden kokeilu!

Jos et ole vielä käynyt ONLINE-tunneilla, voit varata n. 10 minuutin ajan online-yhteyden kokeilua varten veloituksetta. Varauksen voi tehdä suoraan ajanvarauskalenterista. Pääset kokeilemaan Zoom-videoyhteyttä ja tarvittaessa avustamme sinut online-tuntien pariin vaihe vaiheelta! Jos ajanvarauskalenterissa ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota meihin yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Zoomin voi myös ladata etukäteen omalle laitteelle: https://zoom.us/download. Kun sovellus on kerran saatu koneelle ja yhteys auki, tulevat treenit sujuvat hyvin alusta lähtien!

Näin voit maksaa tunteja:

 • käytä jo ostamiasi lippuja tuntien maksamiseen
 • käytä jo ostamiasi lippuja yksityistunteihin: 1 mattolippu + 70€ tai 1 laitelippu + 60€  (norm. 85€)
 • laitelippujen vaihtopaketti: 2 laitelippua on 3 matto-ryhmätuntilippua
 • 3 x online matto-ryhmätunnit 52€
 • 3 x online yksityistunnit 220€

Liput saat ostettua helposti suoraan verkkokaupasta tai ole yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi

Koronaepidemia on vaatinut meiltä kaikilta sopeutumista uusiin tilanteisiin. Koska harjoittelu studiolla ryhmässä ei viranomaismääräysten ja yleisen turvallisuuden vuoksi ole mahdollista, olen parhaani mukaan uudelleenjärjestänyt ajanvarauskalenterimme, jotta asiakkaamme pääsevät harjoittelemaan, ja löytävät eri vaihtoehtoja studiolla tapahtuvan ryhmäharjoittelun sijaan poikkeusolojen aikana.


Pääsiäisen jälkeen, eli tiistaista 14.4. alkaen kaikki vakiotuntiavaraukset on muutettu ONLINE-vakiovarauksiksi.
Tunnit jatkuvat siis pääsääntöisesti omilla tutuilla paikoillaan; välineenä matto ja harjoitus tapahtuu kotona tutun ohjaajan, ja tuttujen treenikavereiden seurassa. MATTOPILATES-ryhmätunnit jatkuvat edelleen online-muodossa ja LAITEPILATES, sekä PILATES-tunnit tullaan toteuttamaan maksimissaan viiden osallistujan online matto-pienryhmätunteina.

Online-harjoittelu varmasti mietityttää, mutta voin taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen ohjauksen laadun ja tietotaidon myös digitaalisesti. Ohjaajiemme ammattitaito välittyy asiakkaalle vähintäänkin yhtä hyvin kun paikanpäällä harjoiteltaessa. Jos harjoittelu kotona ei ole mahdollista, voit tiedustella treenipaikkaa studiolla oman tuntisi toteutuessa. Studiolla järjestämme edelleen yksityis- ja duotunteja, joihin voit käyttää jo ostamiasi ryhmätuntilippuja osamaksuna.

Normaalitilanteessa, kevään vakiokauden liput vanhenisivat 14.6.2020. Epidemiatilanteesta johtuen vakiotuntiliput jatketaan kesäkaudelle, enintään 30.8.2020 asti. Sekä itsesi, että Pilates Power House Helsingin toiminnan keskeytymättömän jatkumisen vuoksi – käytäthän lippusi kuitenkin kesäkuun loppuun mennessä.

Jos luomamme poikkeusolojen tarjonta ei sinua tyydytä, laitathan viestiä minulle sähköpostitse eerika.tenhovuori@pilatespowerhouse.fi , niin yritetään etsiä kaikkia palveleva ratkaisu juuri sinun tilanteeseesi.

Tiedämme, että mattoharjoitus kuuluu olennaisesti alkuperäiseen pilates-systeemiin

Oikein ja tarkasti toteutettuna matto todella haastaa aivan niin kuin muutkin studion laitteet. Pilatesharjoittelu laitteita ja välineitä käyttäen tähtää nimenomaan mattorepertuaarin ”täydellisen tasapainoiseen hallintaan”. Tähän harva meistä pääsee, mutta nyt on hyvä mahdollisuus ottaa matto haltuun! 

Valitettavasti maailman tapahtumiin ei meistä kukaan voi vaikuttaa, mutta jokainen meistä pyrkii varmasti toimimaan tilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla arjen rutiinit säilyttäen.  Toivonkin, että pidät huolta terveydestäsi ja terveenä ollessasi jatkat treenaamista kanssamme poikkeusolosuhteita kunnioittaen.

Virtuaalihalauksin, Eerika ❤︎

 

Pääsiäisviikonloppuna 10.–13.4. järjestämme muutamia tunteja joka päivä. Kalenterista löytyy myös vapaita yksityistuntiaikoja. Varaa paikkasi ajanvarauskalenterista: avoinna24.fi/pilatespowerhouse/reservation.

PERJANTAI
klo 9 Mattopilates keskitaso

LAUANTAI
klo 9:30 Flowjooga
klo 10:30 Mattopilates perus-keskitaso

SUNNUNTAI
klo 18 YIN jooga

MAANANTAI
klo 18 Mattopilates jatkotaso

Tilanteiden muuttuessa nopeasti ja ennakoimattomilla tavoilla, arki varmasti hakee kaikilla nyt uusia muotojaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme mahdollisuuksiemme mukaan ylläpitämään hyvää terveyttä ja löytämään hengähdyshetkiä.

Järjestämme mahdollisimman paljon viikkotunteja ja yksityistunteja ONLINE-yhteyden avulla, jotta voit jatkaa säännöllistä harjoittelua kotoa käsin. Liikunnan avulla tuet ergonomiaa ja pääset hetkeksi siirtämään ajatukset toisaalle kaikesta ympärillä väistämättä tapahtuvasta. Haluamme myös varmistaa, että sinulla on mahdollisuus käyttää lippuja, ja tarjota siihen joustavia vaihtoehtoja.  

NÄIN VARAAT ONLINE

Ryhmätunnit

Kotona harjoitellessa pääset takuuvarmasti liikkumaan ohjaajan tarkan silmän alla – oli käytössäsi välineitä tai ei! Et tarvitse muuta kuin jonkinlaisen jumppamaton.

Studiolta voit myös vuokrata paksun pilatesmaton kotiisi hintaan 20€. Vuokramaton noudot sovitaan erikseen.

Kaikki ryhmätunnit läytyvät tuttuun tapaan ajanvarausjärjestelmästä: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/reservation

 • kirjaudu ajanvarausjärjestelmään
 • valitse tuntityyppi: mattopilates- ja joogatunnit
 • tee varaus haluamallesi tunnille 
 • saat ennen tunnin alkua tunnin linkin sähköpostiisi
 • tarvittaessa ole meihin yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi

Muistathan, että varauksen tehdäksesi sinulla tulee olla voimassa olevia lippuja tilillä. Liput voit ostaa suoraan verkkokaupasta.  

ONLINE-TUNTIKALENTERI

Tuntien minimiosallistujamäärä on 3 ja enimmäismäärä 8 henkilöä. Peruutusaika on poikkeuksellisesti 4h. Näin pyrimme varmistamaan mahdollisimman monen tunnin toteutumisen. Ajantasaiset tunnit löydät aina ajanvarausjärjestelmästä. Tunneille käyvät normaalit matto- ja laitetuntiliput. Laitetuntiliput voit vaihtaa mattotuntilipuiksi vaihtopaketilla 2 laitelippua = 3 mattotuntilippua. Tässä tapauksessa laitathan meille sähköpostia otsikolla “lippujen vaihto”.

Kaikkien ONLINE-tuntien kesto on 55min.

MAANANTAI
klo 18 mattopilates keski/jatkotaso

TIISTAI
klo 18 mattopilates perus/keskitaso

KESKIVIIKKO
klo 18 mattopilates perustaso
klo 19 Herrapilates

TORSTAI
klo 10 mattopilates perustaso
klo 11 Äiti+vauva pilates
klo 18 mattopilates keski/jatkotaso

PERJANTAI
klo 11:30 mattopilates perus/keskitaso

LAUANTAI
klo 9:30 Flowjooga

SUNNUNTAI
klo 18:30 Yin jooga

TARJOUS

3 X ONLINE MATTOTUNNIT 52 €
3 X ONLINE YKSITYISTUNNIT 220€

YKSITYISTUNNIT

Aivan niin kuin ryhmätunnitkin, yksityistunteja järjestetään online-yhteyden välityksellä. Online-harjottelu on studion ja ohjaajiemme arkipäivää. Yksityistunnilla ohjaajan koko huomio on sinussa, eikä ruudun läpi jää mitään näkemättä!

Toistaiseksi ja rajoitusten, sekä oman terveyden niin salliessa voit myös varata yksityistunnin studiolle. Studiolla harjoitellessa noudatamme aiempaa huolellisuutta tilojen puhdistuksen ja desinfioinnin kanssa. Ohjaaja pitää tarvittavaa etäisyyttä opetustilanteessa.

 • Varaa yksityistunteja suoraan ajanvarauskärjestelmässä:
 • kirjaudu ajanvarausjärjestelmään
 • valitse kalenterista tuntityyppi: yksityistunnit
 • tee varaus haluamallesi tunnille
 • voit myös olla yhteydessä info@pilatespowerhouse.fi ja tiedustella muita vapaita aikoja
 • saat ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi

Kaikki yksityistunnit löytyvät kalenterista yksityistunti-nimellä. Muista vain ilmoittaa meille jos haluat muuttaa tunnin tapahtuvaksi online.

Voit myös käyttää jo ostettuja lippujasi yksityistuntien maksuun välimaksulla:

1 x mattotuntilippu + 70€
1 x laitetuntilippu + 60€

Nähdään ja voidaan hyvin ❤ Treenaamisiin,

Eerika ja tiimi

Korona-epidemian vuoksi Pilates Power House Helsingin pilatesstudio tilana sulkeutuu tiistaina 17.3. alkaen ryhmätuntien osalta, näillä näkymin 13.4. saakka. Emme ole kuitenkaan lopettamassa – studion toiminta jatkuu online! Toistaiseksi myös yksityistunnit pyörivät normaalisti. Seuraamme edelleen tilanteen kehittymistä. 

Ensimmäiset online-ryhmät starttaavat jo tiistai-iltana! Kalenterin päivittäminen voi nyt viedä hieman aikaa, joten seuraathan tilannetta ajanvarausjärjestelmässä: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/reservation sekä sosiaalisessa mediassa.

Tulevat ONLINE-mattotunnit

 • Ti 17.3. klo 18 ONLINE mattopilates perus-keskitaso
 • Ke 18.3. klo 18 ONLINE mattopilates perustaso
 • To 19.3. klo 10 ONLINE mattopilates perustaso
 • To 19.3. klo 11 ONLINE Äiti+vauva pilates
 • To 19.3. klo 18 ONLINE mattopilates perustaso
 • Pe 20.3. klo 9 ONLINE mattopilates perus-keskitaso
 • Ma 23.3 klo 18 ONLINE mattopilates keski-jatkotaso

Tuntivaraus ONLINE-tunneille tapahtuu normaalisti ajanvarauskalenterista ja tunnille käyvät normaalit matto- ja laitetuntiliput suoraan. Tunnin toteutumisen minimi osallistujamäärä 3 asiakasta ja maksimi 8 asiakasta. 

Laitetuntiliput voit vaihtaa mattotuntilipuiksi vaihtopaketilla 2 laitelippua = 3 mattotuntilippua. Tässä tapauksessa laitathan vastausviestiä osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi otsikolla “lippujen vaihto”.

ONLINE-tunnin toteutus

ONLINE-tunti on tarkkaan ohjattua mattotreeniä, joka tapahtuu asiakkaan kotona, ja ohjaaja ohjaa tunnin online-yhteyden kautta. Tämän toteuttaminen on todella helppoa: tarvitset kotiin tarvitset oman treenimaton sekä tietokoneen, kännykän tai tabletin.

Saat viimeistään 30 min ennen tunnin alkua sähköpostiisi viestin tunnin ohjaajalta (kutsu zoom-meetingiin). Tarkista että välineessäsi ja sovelluksessa on äänet päällä, ja kamera avoinna. Ensimmäisellä kerralla varaa hieman enemmän aikaa yhteyden avaamiseen. Aseta käyttämäsi laite maton eteen ja avaa saamasi linkki, odota että ohjaaja aloittaa tunnin.

Yksityistunnilla jatkat siitä mihin harjoituksessa jäätiin – ja enemmän!

Nyt on hyvä hetki varata studio harjoitteluun yksityistunnilla, tai treenata hiki pintaan oman ohjaajan kanssa online – missä ikinä oletkin! Voit myös muuttaa jo olemassa olevat yksityistuntivaraukset online-muotoon, ole vain meihin yhteydessä! Paikanpäällä pääset treenaamaan laitteilla, mutta ohjaaja on sinua selvästi etäämmältä kuin normaalisti. Jos olet karanteenissa tai et voi suuren altistumisristkin takia tulla paikanpäälle, voit valita online-yksityistunnin.

Voit vahtaa tuntilippusi myös yksityistunteihin välimaksulla 60€ + 1 laitetuntilippu tai 70€ + 1 mattotuntilippu (ovh. 85€). Varaa yksityistuntisi ajanvarauskalenteristamme tai ota yhteyttö sähköpostitse. Voit käyttää yhden lipun yhtä yksityistuntia kohden.

Puuttuuko sinulta matto? – Ei hätää!

Voit vuokrata mattosalissa käytössä olevan Handmade by Tinna -pilatesmaton kotiin studion sulkemisen ajaksi hintaan 20€. Studiolta löytyy lainaan myös pehmeitä jumppamattoja. Vuokra/lainamaton nouto tapahtuu studiolta ja sovitaan erikseen. 

Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen teistä online-tunneilla. Voitte pitää meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla.

Voikaa hyvin!

Lisätietoja tunneista sekä yksityistuntien tiedustelut: info@pilatespowerhouse.fi

Koronavirus-pandemia vaikuttaa tällä hetkellä maailmanlaajuisesti. Haluamme puhaltaa yhteen hiileen, ja välttää omilla toimillamme tartuntojen leviämisen. Meistä jokaisella on vastuu tarkkailla omaa vointia, ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Pyydämme, että käytät muutaman minuutin tämän tärkeän viestin lukemiseen. 

Koronavirus COVID-19 tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. Ilmassa virukset eivät säily. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät kuitenkaan säily päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Uusi koronavirus voi tarttuan ihmisestä toiseen. Tartunnan saaminen oireettomalta ihmiseltä on tämän hetken tiedon mukaan epätodennäköistä. Taudin itämisajaksi on arvioitu 2–12 päivää, keskimäärin noin 4-5 päivää.

Seuraamme Pilates Power House Helsingissä tarkkaan uutisointia koronaviruksesta, ja noudatamme Terveyden ja hyvinvointilaitos THL:n suosituksia. Tilanne varmasti elää lähiviikkoina, ja reagoimme tilanteen vaatimalla tavalla, ja informoimme teitä heti kaikista muutoksista. Kiitämme kaikkia ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä!

On erityisen tärkeä muistaa, että jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että altistaako sairaudelle muita. Noudata näitä ohjeita studiolla harjoitellessasi:

Älä tule studiolle, jos sinulla on flunssainen olo!

Jää epäröimättä kotiin, jos sinulla on mitään tavallisia flunssaoireita, kuten kuume, yskä ja hengenahdistus, tai jos epäilet, että olet ollut tekemisissä mahdollisesti virusinfektioon sairastuneen henkilön kanssa! Vaikka oireet eivät olisi vakavia, tai vaikuta omaan jaksamiseesi, sosiaalisia kontakteja välttämällä voivat myös terveet ihmiset hidastaa epidemian leviämistä, ja suojata erityisesti riskiryhmiin kuuluvia. 

Hallituksen viimeisimmän (12.3.2020) linjauksen mukaisesti tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa vapaa-ajan toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmien suojelemiseksi. 

Myös ne henkilöt, jotka ovat matkustaneet maissa, jotka ovat sittemmin luokiteltu osaksi epidemia-aluetta, tulisi uusimman ohjeistuksen mukaan välttää lähikontaktia muihin ihmisiin. Tällä hetkellä koronavirus vaikuttaa kuitenkin lähes kaikkialla. Jos olet juuri palannut matkoilta, seuraa omaa vointiasi n. 2 viikon ajan ennen seuraavalle tunnille osallistumista.

Huolehdi käsien pesusta aina ennen ja jälkeen jokaisen ryhmäliikuntatunnin, sekä:

 • kun tulet ulkoa sisään
 • ennen ruoan laittoa ja ruokailua
 • wc-käynnin tai vaipan vaihdon jälkeen
 • niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen
 • kun olet koskenut samoja pintoja kuin flunssainen henkilö  

Löydät THL:n perusteellisen käsienpesuohjeen studiolta – noudata sitä. Käsienpesu lämpöisellä vedellä ja saippualla on suositeltavampaa kuin käsihuuhteen käyttö, jos pesupaikka on saatavilla. 

Yski ja aivasta aina kyynärpäähän, hihaan, tai kertakäyttöiseen nenäliinaan – ei kämmeneen tai ilmaan. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Noudata erityistä huolellisuutta välineiden puhdistuksessa

Olemme jo tehostaneet studion siivoussykliä ja desinfiointia, ja ohjeistaneet henkilökuntaa. Asiakkaiden tulee myös itse kiinnittää erityistä huomiota laitteiden puhdistukseen harjoittelun jälkeen. Kaikki kosketuksessa/lähietäisyydellä olleet pinnat suihkutetaan ja pyyhitään huolellisesti studion suositusten mukaisella puhdistusaineella: mattojen ja laitteiden pinnat, käsikahvat, jalkatuet, jne. Pandemian aikana emme käytä harjoittelussa pienvälineitä kuten keppiä tai rengasta.  

Vältetään tungosta eikä unohdeta kotitreeniä

Studiolla harjoittelu tapahtuu tästä eteenpäin ja toistaiseksi enintään 8 hengen ryhmissä, ja laitetuntien enimmäisosallistujamäärä on edelleen 5 henkilöä. Suoran lähikontaktin estämiseksi pyydämme välttämään tungosta studiolla liikkuessa, ja pitämään rakoa kanssaharjoittelijoihin. Suositusten mukaan on hyvä pitää vähintään 1 metrin väli jokaiseen kanssaihmiseen, jolla on flunssaoireita. Tästäkin syystä flunssaisena pitää ehdottomasti jäädä kotiin, mutta kiinnitetään myös me terveenä studiolla asioivat tähän erityistä huomiota. Harjoittelua voi myös välttää ryhmässä varaamalla ohjaajillemme yksityistunteja studion ollessa vähemmällä käytöllä, tai online-yhteyden välityksellä omaan kotiin.

Studion toimenpiteet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Noudatamme THL:n ohjeistusta käsihygieniasta ja tarvittavista toimenpiteistä, ja seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä. 

Siivousta on tehostettu, ja päivittäisessä siivouksessa kiinnitetään huomiota etenkin yleisten pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin, sekä roska-astioiden tyhjentämiseen. 

Henkilökunta kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan, ja suoraa lähikontaktia vältetään THL:n suositusten mukaan. Aivan kuten asiakkaatkin, myös ohjaajat ja muu henkilökunta jäävät kotiin, jos heillä on flunssaoireita. Pyrimme siihen, että tunnit voidaan järjestää normaalisti, ja reagoimme tilanteen vaatimalla tavalla.

Mitä tehdä, jos huomaan oireita?

Jos epäilet, että olet ollut tekemisissä mahdollisesti virusinfektioon sairastuneen henkilön kanssa sekä saat kuumetta ja hengitystieoireita 14 vuorokauden kuluessa tapaamisesta, ota ensisijaisesti puhelimitse yhteyttä omaan terveyskeskukseen, työterveyshuoltoon tai terveydenhuollon päivystykseen. Sieltä saat ohjeet hoitoon hakeutumiseen. 

Jos joudut jäämään kotiin tai kotikaranteeniin virusinfektion oireiden tai tartuntaepäilyn vuoksi, peruuta itse tulevat tuntivaraukset ajanvarausjärjestelmän kautta. Pandemia-ajalla vanhenevat käyttämättömät liput jatketaan tarvittaessa vanhenemispäivästä 6 viikkoa eteenpäin, kuitenkin enintään 30.8 2020 asti. Jos sinulla on epäily virusinfektiosta tai vahvistettu tartunta, ole mahdollisimman pian yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi.  

Lisätietoja: Eerika Tenhovuori, yrittäjä, eerika.tenhovuori@pilatespowerhouse.fi

Seuraa ajantasaista tietoa koronaviruksesta: THL.fi