Koronaepidemia on vaatinut meiltä kaikilta sopeutumista uusiin tilanteisiin. Koska harjoittelu studiolla ryhmässä ei viranomaismääräysten ja yleisen turvallisuuden vuoksi ole mahdollista, olen parhaani mukaan uudelleenjärjestänyt ajanvarauskalenterimme, jotta asiakkaamme pääsevät harjoittelemaan, ja löytävät eri vaihtoehtoja studiolla tapahtuvan ryhmäharjoittelun sijaan poikkeusolojen aikana.


Pääsiäisen jälkeen, eli tiistaista 14.4. alkaen kaikki vakiotuntiavaraukset on muutettu ONLINE-vakiovarauksiksi.
Tunnit jatkuvat siis pääsääntöisesti omilla tutuilla paikoillaan; välineenä matto ja harjoitus tapahtuu kotona tutun ohjaajan, ja tuttujen treenikavereiden seurassa. MATTOPILATES-ryhmätunnit jatkuvat edelleen online-muodossa ja LAITEPILATES, sekä PILATES-tunnit tullaan toteuttamaan maksimissaan viiden osallistujan online matto-pienryhmätunteina.

Online-harjoittelu varmasti mietityttää, mutta voin taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen ohjauksen laadun ja tietotaidon myös digitaalisesti. Ohjaajiemme ammattitaito välittyy asiakkaalle vähintäänkin yhtä hyvin kun paikanpäällä harjoiteltaessa. Jos harjoittelu kotona ei ole mahdollista, voit tiedustella treenipaikkaa studiolla oman tuntisi toteutuessa. Studiolla järjestämme edelleen yksityis- ja duotunteja, joihin voit käyttää jo ostamiasi ryhmätuntilippuja osamaksuna.

Normaalitilanteessa, kevään vakiokauden liput vanhenisivat 14.6.2020. Epidemiatilanteesta johtuen vakiotuntiliput jatketaan kesäkaudelle, enintään 30.8.2020 asti. Sekä itsesi, että Pilates Power House Helsingin toiminnan keskeytymättömän jatkumisen vuoksi – käytäthän lippusi kuitenkin kesäkuun loppuun mennessä.

Jos luomamme poikkeusolojen tarjonta ei sinua tyydytä, laitathan viestiä minulle sähköpostitse eerika.tenhovuori@pilatespowerhouse.fi , niin yritetään etsiä kaikkia palveleva ratkaisu juuri sinun tilanteeseesi.

Tiedämme, että mattoharjoitus kuuluu olennaisesti alkuperäiseen pilates-systeemiin

Oikein ja tarkasti toteutettuna matto todella haastaa aivan niin kuin muutkin studion laitteet. Pilatesharjoittelu laitteita ja välineitä käyttäen tähtää nimenomaan mattorepertuaarin ”täydellisen tasapainoiseen hallintaan”. Tähän harva meistä pääsee, mutta nyt on hyvä mahdollisuus ottaa matto haltuun! 

Valitettavasti maailman tapahtumiin ei meistä kukaan voi vaikuttaa, mutta jokainen meistä pyrkii varmasti toimimaan tilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla arjen rutiinit säilyttäen.  Toivonkin, että pidät huolta terveydestäsi ja terveenä ollessasi jatkat treenaamista kanssamme poikkeusolosuhteita kunnioittaen.

Virtuaalihalauksin, Eerika ❤︎