JOOGATUNNIT

Pilates Power House Helsingissä joogataan aina viikonloppuisin!

Virtaavat, liikkuvuutta lisäävät, meditatiiviset ja kehoa sopivasti haastavat joogatuntimme antavat elinvoimaa päivääsi!

Vaikka olemmekin pilatesstudio, haluamme tarjota asiakkaillemme työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi myös joogan avulla. Lauantaiaamuun herättelee Vinyasa-joogaan perustuva Flowjooga. Sunnuntai-illan kiireetön 90 minuutin Yin-joogatunti on lempeä ja rauhtoittava, ja tuntiin kuuluu restoratiivinen rentoutus. Joogatakseen ei tarvitse aiempaa kokemusta tai olla notkea, vaan jokainen hyötyy harjoittelusta oman kehonsa ehdoilla. Voit seurata vaihtelevia joogan alkeiskursseja ja teematunteja kurssit-osiosta. Suosittelemme lämpimästi myös yksityisohjausta joogan aloittamiseksi, tai oman joogatietämyksen syventämiseksi. Yksityisohjaus on tärkeää myös erilaisille kuntoutujille tai odotusaikana, kun kehossa tapahtuu paljon muutoksia.

ONLINE-ryhmätunnit

ONLINE-tunnit ovat tehokas tapa treenata ryhmätunneilla kotona tai lomamatkalla. Tarjoamme ONLINE-tunteja mattopilatesta, joogaa sekä kehonhuoltoa. Tarvitset vain oman treenimaton ja tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Ohjaaja lähettää sinulle ennen tuntia linkin, jonka avaat hetken ennen sovittua ajankohtaa. Sitten vain treeni käyntiin!

Yin jooga (90 min)

Kiireeton ja rauhallinen Yin jooga elvyttää ja palauttaa kehoa ja mieltä, ja sopii siten loistavasti sunnuntai-iltaan. Tunti sopii kaikille – sekä ensikertalaisille, aloittelijoille että jo pidempään jooganneille. Tunnin alkupuolella tehdään kehon niveliä voitelevia ja avaavia liikkeitä, josta harjoitus etenee kohti restoratiivisempaa rentoutusosuutta. Harjoitus auttaa päästämään irti arjen kiireistä ja seuraamaan mielen liikkeitä vailla tarvetta takertua […]

Flowjooga

Dynaaminen flowjooga pohjautuu vinyasa joogaan. Harjoitus lisää kehon hallintaa ja liikkuvuutta, ja rauhoittaa mielen. Tunti etenee virtaavana ja hengityksen rytmittämänä, ja se opettaa kuuntelemaan omaa kehoa ja säätelemään harjoituksen tehoa. Tunti sopii hyvin sekä edistyneille, että myös vähemmän jooganneille. Kauden edetessä tuntisisältöihin lisätään haastavampia asentoja osallistujien taito- ja kuntotason mukaan. Ohjaaja opettaa tarvittavat muunnokset ja […]