Kevään lukujärjestys jatkuu nykyisellään 14.6. asti. Tämän jälkeen tunnit jatkuvat harvennetulla aikataululla aina heinä-elokuun vaihteeseen saakka.

Nyt onkin hyvä hetki suunnitella kesän treeniaikataulua, ja säännöllisestä harjoittelusta kannatta pitää kiinni lomallakin. Osa tunneista tullaan toteuttamaan edelleen ONLINE-yhteyden kautta, joten osallistuminen onnistuu myös esim. mökiltä tai aurinkoterassilta käsin.

Yksityistunneille on nyt tavallista enemmän aikoja myös arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Yksityistunnit voit aina varata myös ONLINE. Löydät vapaita yksityistuntiaikoja kalenterista, ja voit tiedustella lisää aikoja: info@pilatespowerhouse.fi.

Matto- ja laitepilateksen alkeiskurssit starttaavat jälleen elokuussa, seuraa ajankohtaista tietoa kurssit-sivulta. Tehokkaimman alun pilatesharrastukselle saat varaamalla ensin muutaman yksityistunnin. Pilates ei ole vain ryhmäliikuntaa, vaan harjoittelun edetessä opit liikkumaan itsenäisesti, ja saat yksilöllistä ohjausta ja haastetta omien tarpeidesi mukaan.

Hyödynnä uuden asiakkaan tutustumisedut:

ALOITTELIJAN SUPERSTARTTI 555€ – säästä 115€!
Säännöllisellä harjoittelulla huomaat muutoksen nopeasti! Superstartti sisältää 5 yksityistuntia, 5 mattotuntia, 5 laitepilatestuntia, jotka ovat voimassa 5kk ostopäivästä. 

Tai aloita hankkimalla tutustumisliput (voimassa 2kk ostopäivästä):
5 x mattotunnit (55min) 90 €
5 x laitepilatestunnit 140 €

ONLINE-tuntien liput:
3 x ONLINE (55min) 52€
3 x ONLINE (90min) 62€

Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää: info@pilatespowerhouse.fi

Varaa kesän tunnit ajanvarausjärjestelmässä: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/reservation.

Tarvittaessa osta liput ennakkoon verkkokaupasta: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/webstore.

Huomaathan, että jotta varaus onnistuu, on asiakastilillä oltava voimassa olevia lippuja. Muista varmistaa, että sinulla on varaamallesi tunnille sopivat liput.

Liikuntaetumaksut:

Jos maksat lippuja liikuntaetusovelluksen kautta, voit tehdä maksun haluamallesi tuotteelle tai summalle suoraan käyttämästäsi mobiilisovelluksesta. Ole tämän jälkeen yhteydessä meihin: info@pilatespowerhouse.fi, jotta voimme lisätä oikean tuotteen asiakastilillesi, ja tarvittaessa laskuttaa loppusumman. Smartum, Edenred, ePassi tms. sovelluksesta tehty maksu ei siis siirry suoraan tilillesi, vaan teemme sen manuaalisesti (1vrk sisällä maksun vastaanottamisesta studion aukioloaikoina). Tuntivaraukset onnistuvat tämän jälkeen.

Maksukorteilla ja liikuntaseteleillä maksu onnistuu paikan päällä studion aukioloaikoina. Huomaathan, että studiolla on kesäaikaan hiljaisempaa, emmekä välttämättä ole tavoitettavissa puhelimitse. Varmimmin tavoitat meidät sähköpostilla.