Loppiaismaanantaina 6.1.2020 polkaistaan kevätkausi käyntiin studiolla! Luvassa on kokeilutunteja pilatesta, barrea, kehonhuoltoa ja joogaa edullisin tutustumishinnoin: matto/ryhmätunnit 10€ / laitepilatestunnit 15€. Liput voi ostaa verkkokaupasta! Muista myös ilmoittautua haluamallesi tunnille ostosten yhteydessä.

Liity seuraamme aloittamaan uusi vuosi ja vuosikymmen reippaan harjoittelun ja yhdessäolon merkeissä! Tervetuloa tutustumaan uudet tuttavuudet, sekä myös vanhat asiakkaamme kokeilemaan itsellesi uusia tunteja.

AIKATAULU

Sali 1 (kokeilutunnit 10€)
klo 10-10:55 Mattopilates kokeilutunti
klo 11-11:55 Kehonhuolto kokeilutunti
klo 12-12:55 Barre kokeilutunti
klo 13-14:30 Yin jooga kokeilutunti

Näillä kokeilutunneilla pääset tutustumaan klassisen pilateksen mattoharjoittelun perusteisiin, rauhalliseen kehonhuoltoon, rytmikkääseen Barreen ja rauhoittavaan Yin joogaan. Aiempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnit sopivat hyvin myös vasta-alkajille. Paikkoja on rajoitetusti.

Sali 2 (kokeilutunnit 15€)
klo 10-10:50 Laitepilates kokeilutunti
klo 11-11:50 Laitepilates kokeilutunti
klo 12-12:50 Laitepilates kokeilutunti

Laitepilateksen kokeilutunti on tarkoitettu sinulle joka et ole vielä kokeillut pilateksen laiteharjoittelua studiollamme! Jokaiselle tunnille mahtuu 5 osallistujaa. Kokeilutunnilla pääset tutustumaan pilateksen reformer-laitteeseen ja klassiseen liikerepertuaariin.

Päivän kokeilutuntien jälkeen voit ilmoittautua alkeistunneille ja -kursseille. Katso lisää täältä.

Sitovat ilmoittautumiset voi tehdä myös sähköpostilla: info@pilatespowerhouse.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mille tunnille olet tulossa, sekä nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Huom! Paikkoja tunneille on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitova, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua. Tuntiveloitukset hyvitetään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos jätät saapumatta varaamallesi tunnille, lähetämme maksamattomasta varauksestasi laskun (+ laskutuslisä).