PILATES alkeiskurssit 5 vko (reformer+matto)

Muista tiedustella myös peruutus- ja hajapaikkoja, sillä joskus niitä vapautuu kurssin aikana! Voit aloittaa harjoittelun myös yksityistunneilla. Jos et pääse kaikille kurssikerroille, voit korvata poissaolot muilla alkeiskurssien tunneilla.

21.9. – 19.10. tiistaisin klo 17–17:55 (UUSI!)

3.10. – 31.10. sunnuntaisin klo 16:30-17:25 (UUSI)

4.9. – 2.10. lauantaisin klo 9–9:55 (täynnä)

Suuren kysynnän vuoksi olemme lisänneet PILATES alkeet+perustason tunteja lukujärjestykseen: torstaille klo 9 ja lauantaille klo 10. Näille viikkotunneille voit tulla myös ensikertalaisena jos et pääse osallistumaan kurssille, tunnit keskittyvät alkeisiin reformerilla ja matolla.

Kokonaisvaltaiseen pilatesharjoitteluun kuuluu olennaisesti sekä reformer että matto. PILATES-alkeistunnilla opetellaan klassista repertuaaria Reformer-laitteella ja matolla. Tunnilla korostuu uuden opettelu ja kehon keskustan vahvistuminen, ja tunnit antavat valmiudet jatkaa harjoittelua ryhmässä sekä PILATES (laitteet), että mattopilates-tunneilla.

Olemme jakaneet alkeistuntikokonaisuuden 5 kerran sarjaksi (1-5/5). Jos et pääse jollekin 5 kerran kurssin tunneista, voit käyttää tuntilippusi toisella tunnilla, kunhan olet perunut jo varatun paikkasi viimeistään 24 h ennen tunnin alkua.

Alkeiskurssille voi osallistua PILATES-tutustumislipuilla ja lippusarjoilla (ks. hinnasto). Uudet asiakkaat voivat hankkia verkkokaupastamme tutustumistarjouksen: 5 kertaa PILATES (laitteet) hintaan 149€ , maksuksi käyvät myös yleisimmät liikuntaetumaksut (Epassi, Eazybreak, Smartum).

Voit käydä ostamassa kurssia varten tutustumisliput täältä. Ostosten jälkeen voit ilmoittautua kurssin tunneille suoraan ajanvarauskalenterissa täällä. Muistathan ilmoittautua erikseen kaikille viidelle kerralle selaamalla kalenteria eteenpäin. Voit myös ilmottautua kurssille sähköpostitse, vastaamme viesteihin 24 tunnin sisällä.

Jos maksat liikuntaedulla, voit tehdä maksun eduntarjoajan sovelluksessa, jonka jälkeen lähetä meille sähköpostiavkertoen että olet tehnyt maksun, jolloin teemme maksun järjestelmäämme ja liput tulevat omalle käyttäjätilillesi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset info@pilatespowerhouse.fi


Lisätietoa kurssista ja pilatesharjoittelusta:

PILATES vakauttaa, vahvistaa ja venyttää vartaloa kokonaisvaltaisesti. Reformer ja matto ovat keskeinen osa pilatessysteemiä. Alkeistunnilla pääset harjoittamaan kehoasi Joseph Pilateksen itse suunnittelemilla Gratzin alkuperäismitoitusten mukaisella Reformer-laitteilla. Alkeistunnilla tutustutaan Reformerin toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen reformer-repertuaarin perusliikkeitä. Matto on myös osana pilatesharjoittelua alusta lähtien, ja matto lasketaankin yhdeksi pilateksen laitteista. Studiolla harjoittelu tapahtuu aidolla pilatesmatolla (vrt. jumppamatto), johon kuuluu käsikahvat, jalkaremmi ja keppi.

Harjoittelu tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja tunti sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kerro varauksen yhteydessä harjoitteluun vaikuttavista terveydellisistä seikoista. Kuntouttavaan harjoitteluun suosittelemme aloittamaan yksityistunneilla.

Voit käydä niin monta alkeisjaksoa kuin koet tarvitsevasi, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua PILATES perusteet -tunneilla. Ohjaajamme auttavat sinua, kun mietit siirtymistä uudelle tuntitasolle.

Lue lisää pilatesharjoittelusta täältä.