Laitepilateksen alkeiskurssi (reformer)

Muista tiedustella myös peruutus- ja hajapaikkoja, sillä joskus niitä vapautuu kurssin aikana! Voit aloittaa harjoittelun myös yksityistunneilla.

18.2. alkaen torstaisin klo 17–17:55 (5 viikkoa)

20.2. alkaen lauantaisin klo 10–10:55 (5 viikkoa)

Jos et pääse kaikille kurssikerroille, voit korvata poissaolot muilla alkeiskurssien tunneilla.

Alkeiskurssille voi osallistua laitepilatestuntien tutustumislipuilla ja lippusarjoilla (ks. hinnasto). Uudet asiakkaat voivat hankkia tutustumistarjouksen: 5 kertaa laitepilates hintaan 149€.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi.

Tai käy ostamassa kurssia varten tutustumisliput täältä. Ostosten jälkeen voit ilmoittautua kurssin tunneille suoraan ajanvarauskalenterissa täällä. Muistathan ilmoittautua erikseen kaikille viidelle kerralle selaamalla kalenteria eteenpäin.

Pilateksen laiteharjoittelu vakauttaa, vahvistaa ja venyttää vartaloa kokonaisvaltaisesti, ja on keskeinen osa pilatessysteemiä. Laiteharjoittelun alkeistunnilla pääset harjoittamaan kehoasi Joseph Pilateksen itse suunnittelemilla Gratzin alkuperäismitoitusten mukaisella Reformer-laitteilla. Alkeistunnilla tutustutaan Reformerin toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen reformer-repertuaarin perusliikkeitä. Harjoittelu tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja tunti sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Olemme jaksottaneet laiteharjoittelun alkeustuntikokonaisuuden viiden viikon jaksoihin, joka alkaa aina jakson päätyttyä alusta. Aloittelijalle suosittelemme tunteja peräkkäisessä järjestyksessä parhaan oppimistuloksen saamiseksi. Voit käydä niin monta alkeisjaksoa kuin koet tarvitsevasi, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua alkeis/perustason tunneilla. Ohjaajamme auttavat sinua, kun mietit siirtymistä uudelle tuntitasolle.

Lue lisää pilateksen laiteharjoittelista täältä.