Kurssi I    29.1 – 26.2.2022 lauantaisin klo 10:00 – TÄYNNÄ

Kurssi II   30.1 – 27.2.2022  sunnuntaisin klo 15:30 – TÄYNNÄ

Kurssi III   26.1 – 23.2.2022  keskiviikkoisin  klo 19:00 – TÄYNNÄ

Kurssi IV   29.1 – 26.2.2022 lauantaisin klo 11:00  (yksi vapaa paikka, päiv 9.1)

Kurssi V   1.2 – 1.3.2022  tiistaisin klo 17:00 – TÄYNNÄ

Kurssi VI   13.2 – 13.3.2022  sunnuntaisin klo 16:30 – TÄYNNÄ

Kurssi VII   5.3 – 2.4.2022 lauantaisin klo 11 (yksi vapaa paikka päiv 9.1).

PILATES-alkeiskurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Yhden kurssikerran kesto on 55 minuttia. Kaikki kevään kurssit ovat samansisältöisiä ja alkavat aivan alkeista. Valitse yllä listatuista ajankohdista itsellesi sopivin ja ilmoittaudu mukaan!

Kokonaisvaltaiseen pilatesharjoitteluun kuuluu olennaisesti sekä reformer että matto. PILATES-alkeiskurssilla opetellaan klassista repertuaaria Reformer-laitteella ja matolla. Kurssilla korostuu uuden opettelu ja kehon keskustan vahvistuminen, ja tunnit antavat valmiudet jatkaa harjoittelua kaikilla ryhmätunneillamme: PILATES-tunneilla harjoitellaan laitteilla ja matolla. Mattopilates-tunneilla pääset opettelemaan mattorepertuaaria omana kokonaisuutenaan.

Kurssille ilmoittautuminen:

Osallistu alkeiskurssille ilmoittautumalla sähköpostitse (varaa näin paikkasi). Vastaamme viesteihin viimeistään seuraavan arkipäivän iltana. Saatuasi vastauksen ja kurssipaikan, voit maksaa alkeiskurssimaksun 175 euroa verkkokaupassa tai laskulla (laskutuslisä 5 e). Maksuksi käyvät myös yleisimmät liikuntaetumaksut (Epassi, Eazybreak, Smartum, Edenred).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi

Muista tiedustella myös peruutus- ja hajapaikkoja, sillä joskus niitä vapautuu kurssin aikana! Voit aloittaa harjoittelun myös yksityistunneilla.


Lisätietoa kurssista ja pilatesharjoittelusta:

PILATES vakauttaa, vahvistaa ja venyttää vartaloa kokonaisvaltaisesti. Reformer ja matto ovat keskeinen osa pilatessysteemiä. Alkeistunnilla pääset harjoittamaan kehoasi Joseph Pilateksen itse suunnittelemilla Gratzin alkuperäismitoitusten mukaisilla Reformer-laitteilla. Alkeistunnilla tutustutaan Reformerin toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen reformer-repertuaarin perusliikkeitä. Matto on myös osana pilatesharjoittelua alusta lähtien, ja matto lasketaankin yhdeksi pilateksen laitteista. Studiolla harjoittelu tapahtuu aidolla pilatesmatolla (vrt. jumppamatto), johon kuuluu käsikahvat, jalkaremmi ja keppi.

Harjoittelu tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja tunti sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tai liikuntataustaa tarvita. Kerro varauksen yhteydessä harjoitteluun vaikuttavista terveydellisistä seikoista. Kuntouttavaan harjoitteluun suosittelemme aina aloittamaan yksityistunneilla .

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua PILATES perusteet -tunneilla tai yksityis/duo-tunneilla. Ohjaajamme auttavat sinua tuntivalinnoissa.

Lue lisää pilatesharjoittelusta täältä.