Mattopilateksen alkeistuntikokonaisuudet keväällä 2021

Lauantaisin klo 10–11 (5 viikkoa) , helmikuun aloituspäivämäärä ilmoitetaan piakkoin!

Jos et pääse kaikille kurssikerroille, voit korvata poissaolot Mattopilates alkeet -viikkotunnilla torstaisin klo 18, tai jonkin toisen alkeiskurssin tunnilla. 

Alkeiskurssin tunneille voi osallistua mattotuntien tutustumislipuilla ja lippusarjoilla (ks. hinnasto). Uudet asiakkaat voivat hankkia tutustumistarjouksen: 5 kertaa mattopilates hintaan 99€.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi.

Tai käy ostamassa kurssia varten tutustumisliput täältä. Ostosten jälkeen voit ilmoittautua kurssin tunneille suoraan ajanvarauskalenterissa täällä. Muistathan ilmoittautua erikseen kaikille viidelle kerralle selaamalla kalenteria eteenpäin.

Mattopilateksen alkeistunnilla luodaan pohja pilateksen harrastamiseen ryhmätunneilla. Viiden viikon alkeistuntukokonaisuus sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille. Alkeistunnilla opetellaan pilateksen klassisen mattorepertuaarin perustekniikkaa, ja tehdään kehoa vakauttavia, voimistavia ja venyttäviä liikkeitä. Olemme jaksottaneet alkeistuntikokonaisuuden viikoittain vaihtuvien, pilatesmetodin oleellisten teemojen mukaan. Aloittelijalle suosittelemme tunteja peräkkäisessä järjestyksessä parhaan oppimistuloksen saamiseksi, mutta voit osallistua myös niille kerroille joihin pääset.

Voit käydä niin monta alkeisjaksoa kuin koet tarvitsevasi, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua alkeis/perustason viikkotunneilla. Ohjaajamme auttavat sinua, kun mietit siirtymistä uudelle tuntitasolle.

Lue lisää mattopilateksen alkeistunneista ja tuntien teemoista täältä.