Helpoin tie aloittaa pilates on ilmoittautua suoraan mattopilateksen alkeistunnille tai – kurssille. Lauantaisin klo 10 alkava tunti on kurssimuotoinen, joka käsittää viisi teema-aluetta, johon kullakin tunnilla paneudutaan. Tiistain klo 18 tunti on koko kevään ajan edistyvä alkeistunti. Tästä linkistä pääset katsomaan alkeiskurssin teemat:
https://www.pilatespowerhouse.fi/2017/09/15/mattopilateksen-alkeistunnit-teemoina/

Kun olet käynyt n.5 kertaa alkeissa, voit ilmoittautua myös perustason tunneille. Laitepilateksen voit aloittaa erillisellä laitepilateskurssilla (1. kurssi 7.1.2017).

Jos haluat nopeasti ja kokonaisvaltaisesti tarttua kiinni pilatekseen, kannattaa ottaa 1-5 yksityistuntia. Yksityistunneilla pääset tekemään kaikilla pilateksen välineillä tai vaan matolla, jos niin haluat.

Pilatekseen tarvitset mukavat liikuntavaatteet päälle, ei kenkiä (sukat tai paljaat -siistit jalat). Studiolla on myynnissä pilatekseen ja joogaan tarkoitettuja Toe Socks ja Shashi- liukuestesukkia.

Minkälaiset liput hankin?

Alkeistunteja varten kannattaa hankkia 5 -10 kerran lippusetti ja kaikkien uusien asiakkaiden kannattaa ottaa tutustumisliput (3 lippua 40e) joka tapauksessa.

Liput eivät ole sidottu tiettyyn tuntiin tai kurssiin,vaan jos sinulle ei jokin tunti sovi, niin lippuja voi käyttää millä tunnilla vaan. Lukujärjestyksen voi ladata tästä: https://www.pilatespowerhouse.fi/lukujarjestys/  .

Tervetuloa treenaamaan 😊 !