MUUT TUNNIT

Meillä pääset treenaamaan rytmikästä barrea, joka yhdistää
pilatesta ja balettia. Fysioterapeutin ohjaama kehonhuolto
sopii harjoittelusta palautumiseen ja tukee kuntoutumista.

Yin jooga (90 min)

Kiireeton ja rauhallinen Yin jooga elvyttää ja palauttaa kehoa ja mieltä, ja sopii siten loistavasti sunnuntai-iltaan. Tunti sopii kaikille – sekä ensikertalaisille, aloittelijoille että jo pidempään jooganneille. Tunnin alkupuolella tehdään kehon niveliä voitelevia ja avaavia liikkeitä, josta harjoitus etenee kohti restoratiivisempaa rentoutusosuutta. Harjoitus auttaa päästämään irti arjen kiireistä ja seuraamaan mielen liikkeitä vailla tarvetta takertua […]

Kehonhuolto (90min)

Kehonhuolto on fysioterapeutin ohjaama tunti, joka sisältää liikkuvuusharjoittelua, tukilihasten vahvistusta ja syvävenyttelyä. Ajoittain tunnilla käytetään pienvälineistöä mm. palloa ja putkirullaa. Rauhallinen tunti sopii kaikille kunnosta riippumatta ja suosittelemme tätä tuntia erityisesti myös palauttavaksi harjoitteluksi paljon treenaaville.

Total Barre

Barre-harjoittelun myötä saat upean ryhdin, sutjakat jalat ja napakan keskivartalon! Barre on harjoitusmuotona yhdistelmä balettia, joogaa sekä pilatesta, jossa harjoitteet toteutetaan tanssijoille ja ballerinoille tutulla barretangolla.