” Haluan olla tunneilla läsnä vain asiakkaitani varten ja antaa heille iloa, haasteita ja uuden oppimisen kokemuksia “

Olen Pilates Power House Helsingin perustaja ja omistaja, joten pilates täyttää päiväni todella kokonaisvaltaisesti. Ohjaan laite- ja mattopilatesta,sekä alkuperäistä PILATES-tuntia. Puolet päivistäni täyttää asiakkaitteni yksityistunnit ja toimistotyöt.

Olen valmistunut alkuperäisen, kokonaisvaltaisen pilatesmetodin Aitopilates®-opinto-ohjelmasta ja olen aiemmin suorittanut modernin suuntauksen Somatic Pilates – matto- ja laitepilates-ohjaajakoulutuksen. Lisäksi olen suorittanut Amerikkalaisen Me Jo Wigginin “The Classical Syllabus” – täydennyskoulutusohjelman. Aikaisemmilta koulutuksiltani olen kunto- ja ryhmäliikuntaohjaaja ja sairaanhoitaja AMK. Liikunnan työkokemusta minulla on 29 vuoden ajalta ja yrittäjyydestä 10 vuoden ajalta.

Kehitän omaa osaamistani työskennellen oman kehoni kanssa säännöllisesti oman yksityisopettajani ohjauksessa ja itsenäisesti treenaten. On tärkeää, että ohjaaja tiedostaa ja tuntee oman kehonsa haasteet, jolloin herkkyys myös asiakkaan kehon tiedostamiseen ja tuntemuksiin säilyy.

Pilates Power House Helsingin omistajana toivon, että asiakkaamme löytävät mieleisensä tunnit valikoimistamme. Toivon saavani asikakaspalautetta jotta voimme yhdessä osaavan ohjaaja- ja asiakasneuvoja-tiimimme kanssa kehittää palvelujamme asiakkaideme tarpeita vastaaviksi.