” Haluan tuoda tunneille rennon ja kannustavan ilmapiirin, jossa asiakas voi keskittyä liikkeeseen rauhassa itsensä kanssa.”

Olen valmistunut alkuperäisen, kokonaisvaltaisen pilatesmetodin Aitopilates®-opinto-ohjelmasta. Aiemmin olen suorittanut Suomen terveysliikuntainstituutin mattopilatesohjaaja-koulutuksen, sekä Somatic reformer-laiteohjaajakoulutuksen. Muulta liikunnalliselta taustaltani olen ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer (CanFitPro) sekä Total Barre -ohjaaja (Merrithew).

Tunneillani pyrin olemaan rauhallinen, läsnäoleva ja asiakasta kuunteleva. Tavoitteenani ohjaajana on saada ihmiset kuuntelemaan omaa kehoaan ja panostamaan omaan hyvinvointiinsa. Pilates-harjoittelu tarjoaa mielestäni loistavan tavan tasapainottaa kehoa sekä tehdä siitä vahvempi, liikkuvampi, kestävämpi ja terveempi.Pilates-harjoittelusta voi hyötyä jokainen, liikunnallisen taustan tasosta riippumatta.
Teen kuten opetan – myös itse harjoittelen säännöllisesti useamman kerran viikossa sekä itsenäisesti, että oman opettajani kanssa.