Kevätkausi alkaa 7.1. ja tunnit täyttyvät jo reippaasti. Vakiotunnilla varmistat paikan omalle lempitunnillesi koko kevätkaudelle (9.6. asti, yhteensä 22 vk) edulliseen tuntihintaan, ja pääset hyödyntämään vakioasiakkaan etuja.

Tiedustele vakiopaikkoja studiolla tai sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi. Löydät kevään vakiotuntien hinnat täältä.

Miksi sitten vakiotunti?

1. Säännöllisyys: on harjoittelun a ja o: opit ja kehityt takuuvarmasti, sekä nousujohteisesti!

2. Helppous: Vakiotuntilaisena sinun ei tarvitse huolehtia tuntivarauksista, sillä omistat vakiopaikkasi koko kauden ajan. Jos vapautat paikkasi peruutusaikojen puitteissa, voit korvata tunnin jollakin toisella viikkotunnilla.

3. Taloudellisuus: Vakiotunnin kertamaksu on sarjakorttia edullisempi. Vakioasiakkaan etuna voit ostaa itsellesi lisää normaalihintaisia ryhmätuntilippuja -15% alennuksella, sekä saat -10% alennuksen kaikista studiolla myytävistä vaatteista ja tarvikkeista.

Vakiotunti kevätkaudelle 2019 (7.1.–9.6.2019)

Vakiotunti on koko kaudeksi varattu tietty tunti, johon teemme puolestasi jatkuvan varauksenKevätkaudella 2019 on 22 viikkoa, eli jos sinulla on yksi vakiotunti/vko, tulee sinulle käytettäväksi 22 lippua omalle tilille. Myös vakiotunti näkyy asiakkaan sähköisellä kortilla sarjalippuna.

HUOM! Kun olet poissa vakiotunniltasi, on sinun peruttava tunti itse ajanvarausjärjestelmästä studion peruutusehtojen mukaisesti, jolloin vapautat paikkasi. Tunnista ei tällöin mene veloitusta. Peruuttamaton varaus katsotaan käytetyksi tunniksi, jolloin tunti veloitetaan kortilta. Voit korvata käyttämättömät lippusi toisella saman hintaisella tunnilla, jolle sinun on varattava paikkasi itse. Kevään vakiotuntiliput ovat voimassa 9.6.2019 saakka.