Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja nyt on aika ottaa lentävä lähtö pilatesharjoittelun aloittamiseksi, tai hakea uutta virtaa omaan treeniin kesäkuun intensiivikursseilta! Järjestämme KESÄ- ja HEINÄKUUSSA pilateksen matto- ja laiteharjoittelun alkeet, sekä intensiiviworkshopin kokeneemmille harrastajille, joille perusliikemateriaali on hallussa.

Alkeistiiviskursseista voit valita joko laite- tai mattoharjoittelun, tai käydä molemmat peräkkäisinä viikkoina. Valitse näistä myös, jos käyt mattotunneilla ja olet ajatellut laitetunneille siirtymistä – tai toisinpäin! Alkeiskursseille ei kuitenkaan tarvita aiempaa kokemusta, ja ne valmistavat harjoitteluun perustason viikkotunneilla, joita löytyy kalenterista läpi kesän. Intensiiviworkshopissa pääset syventämään omaa treeniä ja harjoittelemaan pilatesta aidoimmillaan: omaan tahtiin ilman taukoja, ja koko studion laitteisto käytössäsi!

Lue lisätiedot kursseista alta. Kysy rohkeasti lisää ja Iilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@pilatespowerhouse.fi. Kerro sähköpostissa mille kurssille olet tulossa, tarvitsemme myös yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköposti (uudet asiakkaat joilla ei ole vielä asiakastiliä). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja esteen sattuessa kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Laitepilates alkeet tiiviskurssi
-Ti-ke 30.7.–31.7. klo 17–18:30
125€ (2 x 90 min)
Kurssille mahtuu viisi asiakasta

Laitepilateksen alkeet tiiviskurssi sisältää kaksi 90 minuutiin tuntia peräkkäisinä päivinä. Pilateksen laiteharjoittelu vakauttaa, vahvistaa ja venyttää vartaloa kokonaisvaltaisesti, ja on keskeinen osa pilatessysteemiä. Laiteharjoittelu tapahtuu pienryhmässä ja kurssilla harjoitellaan pääasiassa Joseph Pilateksen itse suunnittelemilla Gratzin Reformer-laitteilla ja aidolla pilatesmatoilla. Kurssin aikana tutustutaan Reformerin toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen reformer-repertuaarin perusliikkeitä. Kurssi sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet osallistua laitepilateksen perustason tunneille.

Mattopilates alkeet tiiviskurssi
Ma-ke 17.6.–19.6. klo 17:30–19
125€ (3 x 90 min)

Mattopilateksen alkeiskurssilla luodaan pohja pilateksen harrastamiseen rymätunneilla. Tiiviskurssi sisältää kolme 90 minuutin tuntia peräkkäisinä päivinä. Alkeiskurssilla opetellaan klassisen mattopilateksen perustekniikkaa ja tehdään kehoa vakauttavia, voimistavia ja venyttäviä liikkeitä. Kurssi sopii kaikille pilatesharjoittelusta kiinnostuneille. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet osallistua mattopilates perustason tunneille.

Pilates intensiivi workshop
-Ma-ke 17.–19.6. klo 17:30–19
185€ (3 x 90 min)
Workshopiin mahtuu 8 asiakasta

Pilatesharjoittelun yksi tavoite on se, että harjoittelija oppii pilateksen keskeisen liikerepertuaarin, jolloin hän pystyy ottamaan vastuun omasta harjoittelustaan. Kolmen päivän pilates intensiivi workshop on suunnattu vähintään keskitason matto ja/tai laitepilatesta harrastaneille, eli osaat jo keskitason matto- ja reformeri -repertuaarit, jolloin pääasiallinen treeniaika ei kulu uuden liikkeen opetteluun vaan pääset treenaamaan omaan tahtiisi, ja syventämään osaamistasi ohjaajan opastuksella. Workshop sisältää 90 minuuttia kolmena peräkkäisenä päivänä, joista ensin treenataan omaan tahtiin n. 50 minuuttia, jonka jälkeen käydään yhdessä läpi treenissä esille tulleita haasteita.