Yhteistyö on voimaa! Pilates Power House Helsingillä on ilo aloittaa koulutusyhteistyö Aitopilates Kuopion kanssa. Yhteistyön myötä pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla klassisen pilateksen koulutuksesta kiinnostuneet pääsevät aloittamaan perusharjoitettelun Power Housella.

Aitopilateksen perustajan Kati Pylkkäsen luotsaama Aitopilates® -koulutus on ainutlaatuinen mestari-oppipoika-ajatuksella etenevä pilateskoulutus, joka pohjautuu ensimmäisen polven pilatesohjaaja Jay Grimesilta saatuun oppiin ja tieto-taitoon. Myös suurin osa Pilates Power Housen ohjaajista on mukana koulutuksessa. Lue lisää Aitopilates® -koulutuksesta täältä >>

Jay Grimes oli Joseph Pilateksen oppilas 60-luvulla ja jatkoi työskentelyä Joen vaimon, Clara Pilateksen kanssa vielä 10 vuotta Pilateksen kuoleman jälkeen. Jay Grimes on ollut Katin mentori ja opettaja vuodesta 2012 lähtien ja vuonna 2015 Kati valmistui Jayn ”The Work” koulutuksesta. Tällä hetkellä Jayn koulutuksesta valmistuneita on 80.

Järjestämme vuoden 2019 alkupuolella infotilaisuuden Aitopilates® -koulutuksesta Pilates Power House Helsingissä, joten seuraa uutisia!

Jos koulutuksen ja perusharjoittelun aloittaminen kiinnostaa tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä: eerika.tenhovuori@pilatespowerhouse.fi / 040-823 0165 tai kati@aitopilates.fi / 044-3131470.

Yhteistyöterveisin,

Eerika & Kati