Korona-epidemian vuoksi Pilates Power House Helsingin pilatesstudio tilana sulkeutuu tiistaina 17.3. alkaen ryhmätuntien osalta, näillä näkymin 13.4. saakka. Emme ole kuitenkaan lopettamassa – studion toiminta jatkuu online! Toistaiseksi myös yksityistunnit pyörivät normaalisti. Seuraamme edelleen tilanteen kehittymistä. 

Ensimmäiset online-ryhmät starttaavat jo tiistai-iltana! Kalenterin päivittäminen voi nyt viedä hieman aikaa, joten seuraathan tilannetta ajanvarausjärjestelmässä: https://avoinna24.fi/pilatespowerhouse/reservation sekä sosiaalisessa mediassa.

Tulevat ONLINE-mattotunnit

  • Ti 17.3. klo 18 ONLINE mattopilates perus-keskitaso
  • Ke 18.3. klo 18 ONLINE mattopilates perustaso
  • To 19.3. klo 10 ONLINE mattopilates perustaso
  • To 19.3. klo 11 ONLINE Äiti+vauva pilates
  • To 19.3. klo 18 ONLINE mattopilates perustaso
  • Pe 20.3. klo 9 ONLINE mattopilates perus-keskitaso
  • Ma 23.3 klo 18 ONLINE mattopilates keski-jatkotaso

Tuntivaraus ONLINE-tunneille tapahtuu normaalisti ajanvarauskalenterista ja tunnille käyvät normaalit matto- ja laitetuntiliput suoraan. Tunnin toteutumisen minimi osallistujamäärä 3 asiakasta ja maksimi 8 asiakasta. 

Laitetuntiliput voit vaihtaa mattotuntilipuiksi vaihtopaketilla 2 laitelippua = 3 mattotuntilippua. Tässä tapauksessa laitathan vastausviestiä osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi otsikolla ”lippujen vaihto”.

ONLINE-tunnin toteutus

ONLINE-tunti on tarkkaan ohjattua mattotreeniä, joka tapahtuu asiakkaan kotona, ja ohjaaja ohjaa tunnin online-yhteyden kautta. Tämän toteuttaminen on todella helppoa: tarvitset kotiin tarvitset oman treenimaton sekä tietokoneen, kännykän tai tabletin.

Saat viimeistään 30 min ennen tunnin alkua sähköpostiisi viestin tunnin ohjaajalta (kutsu zoom-meetingiin). Tarkista että välineessäsi ja sovelluksessa on äänet päällä, ja kamera avoinna. Ensimmäisellä kerralla varaa hieman enemmän aikaa yhteyden avaamiseen. Aseta käyttämäsi laite maton eteen ja avaa saamasi linkki, odota että ohjaaja aloittaa tunnin.

Yksityistunnilla jatkat siitä mihin harjoituksessa jäätiin – ja enemmän!

Nyt on hyvä hetki varata studio harjoitteluun yksityistunnilla, tai treenata hiki pintaan oman ohjaajan kanssa online – missä ikinä oletkin! Voit myös muuttaa jo olemassa olevat yksityistuntivaraukset online-muotoon, ole vain meihin yhteydessä! Paikanpäällä pääset treenaamaan laitteilla, mutta ohjaaja on sinua selvästi etäämmältä kuin normaalisti. Jos olet karanteenissa tai et voi suuren altistumisristkin takia tulla paikanpäälle, voit valita online-yksityistunnin.

Voit vahtaa tuntilippusi myös yksityistunteihin välimaksulla 60€ + 1 laitetuntilippu tai 70€ + 1 mattotuntilippu (ovh. 85€). Varaa yksityistuntisi ajanvarauskalenteristamme tai ota yhteyttö sähköpostitse. Voit käyttää yhden lipun yhtä yksityistuntia kohden.

Puuttuuko sinulta matto? – Ei hätää!

Voit vuokrata mattosalissa käytössä olevan Handmade by Tinna -pilatesmaton kotiin studion sulkemisen ajaksi hintaan 20€. Studiolta löytyy lainaan myös pehmeitä jumppamattoja. Vuokra/lainamaton nouto tapahtuu studiolta ja sovitaan erikseen. 

Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen teistä online-tunneilla. Voitte pitää meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla.

Voikaa hyvin!

Lisätietoja tunneista sekä yksityistuntien tiedustelut: info@pilatespowerhouse.fi