Pilates Power Housen syyskauden tunnit pyörivät 5.8.–22.12.2019. Syksyn lukujärjestys on päivitetty verkkosivuille ja tunnit ovat varattavissa ajanvarauskalenterissa. Suurin osa tunneista jatkaa vanhoilla tutuilla paikoillaan, ja olemme myös lisänneet matto- ja laitepilatestunteja arki-iltoihin. Jos et ole vielä varannut vakiopaikkaa omalle tunnillesi, kannattaa toimia pian! Lisätietoa vakiovarauksista ja vakioasiakkaan eduista löytyy täältä.

Lukujärjestyksestä löytyy syksylläkin omat pilatesryhmät vastasynnyttäneille, senioreille ja miehillle. Tutuilla paikoillaan jatkuu myös flowjooga, barre ja kehonhuolto.

Äiti+vauva pilates jatkaa syksyllä 55 min mittaisena tuntina torstaisin klo 11, jolloin tunnille käyvät samat liput kuin muille viikkotunneille. Vanhat 45 min liput voi käyttää loppuun maksamalla 5€ korotusmaksun. Tunnille on 45-50 min harjoittelun lisäksi varattu aikaa vatsalihasten erkauman tarkistamista varten, sekä muille mahdollisille kysymyksille ja neuvoille esim. lantionpohjan harjoitteluun tai pilatestekniikkaan liittyen.

Muutoksena lukujärjestyksessä on myös uusi PILATES-tunti (entinen keskitason laitepilates). Tunti on nimensä mukaisesti pilatesta aidoimmillaan: käytössä on kaikki studion laitteet sekä matot, ja kukin treenaa omaan tahtiinsa ohjaajan avustuksella. Alkuperäisessä pilates-systeemissä ei ole erikseen laitepilatesta ja mattopilatesta. On yksinkertaisesti vain pilatesta, ja tähän haluamme omassa ohjauksessamme pyrkiä ja kannustaa entistä enemmän. Keskustele oman ohjaajasi kanssa ennen perustasolta PILATES-tunnille siirtymistä. Suosittelemme että sekä matto- että laiteharjoittelun perusteet ovat hallussa.

Uutena ohjaajana syksyllä aloittaa Riina

Saamme vahvistusta pilatesohjaajien joukkoon ihanasta ja kokeneesta Riina Marttisesta, joka onkin jo tuttu treenaaja monilta tunneiltamme. Riina aloittaa uudet laitepilateksen alkeis- ja perustason tunnit torstaisin – käykää tutustumassa Riinaan tunneilla, ja toivottamassa hänet lämpimästi tervetulleeksi Power Housen tiimiin!

Harjoittelu tutuksi alkeistunneilla ja kursseilla

Matto- ja laitepilateksen alkeistuntikokonaisuudet käynnistyvät heti viikolla 32. Alkeistuntikokonaisuus on paras tapa aloittaa pilatesharrastus, tai siirtyä mattopilateksesta laiteharjoittelun pariin tai toisinpäin. Tämän jälkeen harjoittelua voi jatkaa perustason viikkotunneilla. Olemme jaksottaneet matto- ja laitepilateksen alkeistunnit 3-5 viikon kokonaisuuksiksi, jolloin on helpompi aloittaa myös vaikka kesken kauden.

Mattopilateksen viiden viikon alkeistuntikokonaisuus jatkuu lauantaisin alkaen 10.8. klo 10. Voit lukea tunneista ja aikatauluista lisää täältä.

Laitepilateksen kolmen viikon alkeistuntikokonaisuus jatkuu sunnuntaisin alkaen 11.8. klo 9:30, ja kauden alussa aloittaa myös toinen ryhmä torstaisin 8.8. alkaen klo 17. Lue lisää tunneista ja aikatauluista täältä.

Joogan alkeiskurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä perjantai-iltana: 16.8. ja 23.8. klo 18–20. Joogan alkeet sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, ja aiempaa kokemusta ei tarvita. Kurssi sopii hyvin myös jo kokeneemmille harrastajille, jotka kaipaavat rauhallisempaa perehtymistä joogan tekniikkaan. Kurssilla tutustutaan flowjoogaan, joka on vinyasa joogaan pohjautuva dynaaminen harjoitus. Harjoitukset pitävät sisällään myös restoratiivisen Yin jooga -osion, jossa rauhoitetaan kehoa ja mieltä. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua joogan viikkotunneillamme: lauantaisin klo 9-10 ja sunnuntaisin klo 18:30-20.

Seuraa myös muta vaihtuvia kursseja ja teematunteja kurssit-sivulta >>

Lippujen korotusmaksut muuttuvat syksyllä

Syyskaudella lippujen korotusmaksuja yhtenäistetään niin, että jatkossa kaikki korotukset maksavat 10€/lippu riippumatta siitä, mille tunnille korotus käytetään. Suosittelemme edelleen hankkimaan tuntityyppiä vastaavat liput, eli joko 55 min tai 90 min mattoliput tai laitepilatesliput. Korotusmaksu veloitetaan silloin, jos haluat käyttää 55 min mattolipun 90 min tunneille (90 min jooga ja kehonhuolto), tai jos haluat käyttää 55 min tai 90 min mattolipun laitepilatestunneille. Korotusmaksu maksetaan paikan päällä ja tämä kannattaa käydä hoitamassa ajoissa ennen tunnin alkua, muuten tililtä veloitetaan 2 mattolippua.