Kesätunnit jatkuvat harvennetulla aikataululla vielä 2.8. asti. Syksyn tunnit palaavat tutulla aikataululla lukujärjestykseen 3.8. alkaen, ja aikatauluun on tehty vain muutamia pieniä viilauksia.

Keskiviikon mattopilateksen aamutunti klo 11:15 jatkuu myös syksyllä, ja tunnille voi osallistua myös ONLINE. Torstai-aamupäivään on lisätty uusi laitepilateksen alkeis+perustason tunti klo 12.15, ja mattopilateksen alkeis+perustason tunti klo 18. Matto- ja laitepilateksen alkeiskurssit palaavat lauantaiaamuun klo 10, ja sunnuntain laitepilatestunti siirtyy iltaan klo 18. Flowjooga, Yin jooga sekä barre jatkuvat viikonloppuisin.

Osa tunneista kuitenkin alkaa porrastetusti viikoilla 33-34. Käy kurkkaamassa lukujärjestys täältä. Löydät ajantasaisen tuntitarjonnan ajanvarauskalenterista.

Syksylle ei tule myyntiin vakiolippuja, vaan kaikki tunnit kuitataan 5 ja 10 kerran lippusarjoilla tai kertamaksuilla. Voit kuitenkin edelleen tehdä vakiovarauksen haluamallesi tunnille. Tällöin huolehdit itse vain tuntiperuutuksista, mutta varmistat paikan lempitunnillesi ja säännöllisen harjoittelun jatkumisen! Ole yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi, jos haluat varata vakiopaikan.

ONLINE-tunnit jatkuvat studion tuntien rinnalla myös syksyllä

Suurin osa tunneista on palautettu aikatauluun omille paikoilleen, kuten ne olivat ennen koronaa ja sen edellyttämiä poikkeustoimia. ONLINE-tunnit jatkuvat joidenkin tuntien osalta, ja nämä löytyvät jatkossa ajanvarauskalenterista omalta välilehdeltään. Näiden tuntien osalta voit siis valita, haluatko osallistua paikan päällä studiolla, vai kotona Zoom-videoyhteyden välityksellä. Muista vain ilmoittautua oikeaan paikkaan. Lisäksi yksityistunteja voi tiedustella myös kalenterin ulkopuolelta.

Syksyn ONLINE -tunnit: 

ma klo 18: mattopilates jatkotaso
ke klo 11:15: mattopilates keskitaso
ke klo 18: mattopilates perustaso
pe klo 9: mattopilates keskitaso
su klo 18:30: Yin jooga 90min

ONLINE-tunnille käyvät normaalit matto- ja laitetuntiliput suoraan. Voit myös hankkia omat, hieman edullisemmat liput ONLINE-tunneille verkkokaupasta.

Matto- ja laitepilateksen alkeet 

Matto- ja laitepilateksen alkeiskurssit käynnistyvät heti elokuun alussa, viikolla 32. Syksyn kurssit päivitetään tänne.

Mattopilates alkeet lauantaisin klo 10–11 (8.8.–5.9.)
Laitepilates alkeet lauantaisin klo 10–11 (8.8.–5.9.)
Laitepilates alkeet keskiviikkoisin klo 17-18 (19.8.–16.9.)

Alkeiskurssit toteutetaan 5 viikon jaksoissa, joka alkaa aina viimeisen kerran jälkeen alusta. Näin pääset aloittamaan pilatesharjoittelun perusteista milloin tahansa kauden aikana. Suosittelemme kurssin suorittamista kokonaisuutena parhaan oppimistuloksen saamiseksi, mutta poissaolot pääsee myös korvaamaan muille alkeistason viikkotunneille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi.


Kiitos vielä erikseen kaikille kuluneen kevään ja kesän aikana kotona videoyhteyksien takana, sekä studiolla harjoitelleille. Toivottavasti pystymme syksyllä tarjoamaan mahdollisimman monelle sopivia vaihtoehtoja harjoittelun jatkamiseen, tai sen pariin palaamiseksi. Ole rohkeasti yhteydessä, jos mikään mietityttää: info@pilatespowerhouse.fi.

Huomioithan, että studiolle on sallittua tulla vain täysin terveenä ja noudattaen THL:n käsienpesu- ja turvaväliohjeita.