Etelä-Suomen aluehallintovirasto kiristää koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella merkittävästi. Uudet määräykset koskevat kokoontumisia ja tilojen käyttöä, ja ne tulevat voimaan 28.12. alkaen. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona.

Tartuntalain pykälän 58 g mukaisesti studio on suljettu 10.1.2022 asti. Tunnit toteutetaan tänä aikana vain online-mattotunteina, jotka ovat varattavissa ajanvarausjärjestelmästä.

Viikolla 1 alkavat kiinteät PILATES-alkeiskurssit siirtyvät eteenpäin, ja ne alkavat rajoitusten helpottaessa viikolla 2. Tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan normaalilukujärjestyksen mukaiset pienryhmätunnit (maks. 5 osallistujaa) voidaan aloittaa viikolla 2.

Olemme ottaneet yhteyttä tulevan kahden viikon tuntivarauksista sähköpostilla, voit myös tarkistaa omat varaukset ajanvarausjärjestelmän kautta. Jos lisämuutoksiin on tarvetta, otamme yhteyttä sähköpostilla.

Tiedotamme tilanteesta lisää nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa heti, kun saamme lisätietoa studion avaamisesta ja/tai sulun jatkumisesta. Toivotaan, että sulku on mahdollisimman lyhyt ja pääsemme aloittamaan treenit turvallisesti studiolla mahdollisimman pian.


Onneksi meillä on online-harjoitusten mahdollisuus!

Nyt on hyvä aika paneutua mattotreeniin, jonka Joseph Pilates on itse suunnitellut studioharjoittelun kotiläksyksi. Maton ansiosta voimme pysyä liikkeessä matalalla kynnyksellä, ja hioa pilatestaitoja tulevaa kevättä varten, tulethan siis mukaan!

Osallistuaksesi ONLINE-tunnille tarvitset jumppamaton lisäksi tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on kamera ja ilmainen Zoom-sovellus. Ohjaaja vie mattotuntia eteenpäin ja antaa palautetta jokaiselle osallistujalle ruudun takaa.

ONLINE mattopilates-tunneille voi osallistua suoraan tavallisilla mattotunti- sekä ONLINE-lipuilla. Jos sinulla on PILATES-lippuja, voit halutessasi vaihtaa niitä ONLINE-lippuihin seuraavasti:

2 kpl PILATES-lippua = 3 kpl ONLINE-lippua

Vaihtaaksesi lippuja ota yhteyttä sähköpostilla: info@pilatespowerhousehelsinki.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon “lipun vaihtopaketti”. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

 

Pikaisiin treenaamisiin!

♥:llä
Eerika ja tiimi

Studiolla toimitaan vain tiukkojen koronarajoitusten mukaisesti, asiakasmäärärajoitusta, hygienia- ja turvaväliohjeistusta, sekä maskisuositusta noudattaen.