Kevätaurinko lämmittää ja herättelee vihdoin! Nyt on vielä hyvin aikaa käyttää vanhenevia lippuja sekä suunnitella kesän treeniaikataulua. Vakioasiakkaana saat tuntuvan edun lisälipuista ja yksityistunneista. Muista hyödyntää edut kevätkauden loppuun eli 9.6. mennessä! Vakioasiakkaana varmistat paikan omalle lempitunnillesi koko kaudelle edullisempaan tuntihintaan. Jos haluat jo nyt varata vakiopaikan ryhmääsi tulevalle syyskaudelle, juttele ohjaajasi kanssa tai kerro asiakasneuvojallemme. Julkaisemme syksyn lukujärjestyksen ja vakiotuntihinnaston pian.


Vakioasiakkaan edut lisälipuista ja yksityistunneista

Vakioasiakas, muistathan että jos olet käyttänyt kaikki vakiovarauksesi liput tai haluat ostaa lippuja jollekin toiselle tunnille, saat kaikista normaalihintaisista lippusarjoista 15% alennuksen kassalla. Maksu tulee siis hoitaa paikan päällä studiolla, tai ole yhteydessä info@pilatespowerhouse.fi, niin lähetämme sinulle laskun. Vakioasiakkaan lisäliput tulee ostaa ennen kevätkauden päättymistä eli 9.6. mennessä.

Nyt vakioasiakkailla, eli vakiotunnin kevätkaudelle ostaneilla, on mahdollisuus käyttää yksi lippu täysihintaisen yksityistunnin maksamiseen (ovh 82€). Hyvitämme yhdestä mattolipusta 15€ tai yhdestä laitelipusta 25€, jolloin maksat vain erotuksen: mattolipun kanssa yksityistunnille jää hintaa 67€ ja laitelipulla 57€! Voit käyttää ainoastaan yhden vakiovarauksen lipun yhtä yksityistuntia kohden, mutta voit halutessasi ostaa max. viisi yksityistuntia, jolloin käytämme tililtäsi vastaavan määrän lippuja.

Miten voin hyödyntää vakioasiakkaan yksityistuntiedun?

Sovi yksityistunnin ajankohdasta oman ohjaajasi kanssa ja kerro hänelle tai asiakasneuvojalle tuntia maksaessasi käyttäväsi yksityistunnin maksuun yhden vakiolipuistasi. Hyvitys lasketaan sinulle kassalla. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi.

TÄRKEÄÄ! Kampanjan yksityistunnit on sovittava 9.6. mennessä eli ennen vakiolippujen vanhenemista, ja yksityistunti on käytettävä 4.8. mennessä. Kampanjan yksityistuntien voimassaoloa ei jatketa. Enintään viisi kampanjayksityistuntia / asiakas. Kampanja koskee ainoastaan vakiotunnin lippuja. Normaalihintaiset lippusarjat ovat tuntityyppikohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa yksityistunteihin.


Kevätkausi päättyy 9.6. Muista jatkaa vanhenevat lippusi ennen voimassaolon päättymistä!

Studion kevätkausi jatkuu 9.6. saakka. Vielä on hyvin aikaa säännölliseen treeniin, sekä käydä korvaamassa käyttämättä jääneitä vakiotunnin lippuja muilla viikkontunneilla. Voit varata paikkasi tunneille normaalisti ajanvarausjärjestelmässä. Muistathan myös peruuttaa varauksesi järjestelmässä hyvissä ajoin peruutusehtojen mukaisesti, jos olet estynyt tai tuntuu, että et ehkä ole harjoittelukunnossa. Näin vapautat paikkasi jollekin toiselle eikä lippua veloiteta tililtäsi.

Vanhenevien lippujen voimassaoloaikaa on mahdollista jatkaa 6 viikolla hintaan 5€/lippu. Koko sarja jatketaan tuolloin kerralla, ja jatkoaikaa voi ostaa vain kerran. Myös muiden lippusarjojen voimassaoloaikaa on hyvä seurata, sillä kaikkien käyttämättä jäävien lippujen voimassaolon jatkamisesta on sovittava ennen niiden vanhenemista.


Nyt on aika suunnitella kesän treeniaikataulu

Kesällä studiolla treenataan harvennetulla aikataululla 10.6.–4.8. Kaikki kesän tunnit ovat nyt varattavissa ajanvarausjärjestelmässä. Kannattaa käydä tutustumassa ja napata oma paikka!

Kesällä kalenterista löytyy myös runsaasti aikoja yksityis- ja duotunneille, jos haluat syventyä perusasioihin oman vartalosi ehdoilla ja viedä harjoittelusi uudelle tasolle. Varaa duotunti esim. samassa ryhmässä harjoittelevan treenikaverin kanssa, tai tule kokeilemaan ystävän tai puolison kanssa. Yksityistunti on myös hyvä paikka harjoittelun aloittamiselle, ja antaa parhaat valmiudet itsenäiseen treeniin ryhmätunneilla. Myös uusia, ja haastavampia liikkeet opetetaan ensisijaisesti yksityistunneilla, näin saat ”omia liikkeitä” ryhmätunneille ja pääset syventämään harjoitteluasi oman kehosi tarpeiden mukaisesti – eli saat suurimman hyödyn harjoituksestasi!

Muistathan, että säännöllinen harjoittelu, kärsivällisesti oman kehon senpäiväistä tai senhetkistä vointia kuunnellen, on oman kehityksen ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Nähdään siis studiolla jotta jaksamme nauttia aurinkoisista päivistä nyt ja tulevinakin vuosina. Treenaamisiin!