TUNTIVARAUS JA MAKSAMINEN

Haluatko aloittaa harjoitukset Pilates Power House Helsingissä?

Se on helppoa! Seuraa alla olevaa ohjetta ja klikkaa,  niin jo kohta huomaat olevasi aloittamassa treenituntiasi studiollamme!

1. Osta liput tunneille tai kurssille

Ensimmäisen kerran tunteja varataksesi/lippuostoksen tehdäksesi, sinun pitää luoda käyttäjätili itsellesi verkkokauppaan ja ajanvarausjärjestelmään. Tunnin/kurssin varaamisen ehtona on voimassa olevat liput omalla käyttäjätililläsi. Tuntihintamme näet täältä sekä verkkokaupastamme. Verkkokaupasta ostat liput kätevästi omalle käyttäjätilillesi. Verkkokauppaan ja varausjärjestelmään pääset allaolevasta mustasta painikkeesta.

Maksut mobiilisovelluksilla: Maksa haluamasi liput hinnastomme mukaisesti. Lähetä maksun yhteydessä meille viesti sähköpostitse osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi, jotta voimme lisätä oikeat liput tilillesi. HUOM!! Sovelluksilla maksetut tuotteet eivät siirry asiakastilille automaattisesti, vaan ne siirretään tilillesi 1 vuorokauden sisällä arkisin.

Jos maksat mobiilisovelluksella vain osan lippujesi hinnasta niin tee ensin maksu ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä,jotta voimme lähettää loppusummasta sinulle laskun (laskutuslisä 5€) . Vaihtoehtoisesti tule studiolle tekemään maksu liikuntaetu + korttimaksu, jolloin vältyt laskutuslisältä. Tuntivaraus onnistuu heti kun olet maksanut lippusi tai saanut laskun.

Maksuvälineenä meillä toimivat myös kaikki yleisimmin käytetyt liikuntasetelit ja -kortit. Mm. Smartum, ePassi, Edenred, Tyky, Virikeseteli ja Eezybreak. Liikuntaetujen seteleillä ja korteilla maksu tapahtuu studiolla.

2. Varaa paikka ajanvarausjärjestelmän kautta

Kun tilillä on voimassaolevia lippuja, pääset tekemään varauksia oman käyttäjätilisi kautta ajanvarausjärjestelmässä. Ajanvarauskalenterista löydät valikon kautta omilla välilehdillään mattotunnit ja PILATES- tunnit sekä omassa kalenterissaan vapaita yksityistunteja. Lisää vapaita yksityis-, duo- tai pienryhmätunteja kannattaa aina tiedustella myös suoraan sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi.

Valitse kalenterista haluamasi tunti ja valitse ”Tee ajanvaraus”. Saat varauksesta vahvistuksen myös sähköpostiisi. Näet tekemäsi varaukset varausjärjestelmän Omat sivut -osiossa, jonka löydät sivun oikeasta yläkulmasta. Omilta sivuilta pääset tarkastelemaan omia tietojasi, päivittämään profiilisi tietoja ja tilin asetuksia, sekä myös perumaan varauksia jos et pääse varaamallesi tunnille. Huomioithan myös peruutusehdot.

Jos sinulla on jo lippuja tililläsi etkä saa varattua tuntia, voi olla, että lippusi voimassaoloaika on päättynyt tai ne on käytetty loppuun. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi.