TUNTIVARAUS JA MAKSAMINEN

Haluatko aloittaa harjoitukset Pilates Power House Helsingissä?

Se on helppoa! Seuraa alla olevaa ohjetta ja klikkaa,  niin jo kohta huomaat olevasi aloittamassa treenituntiasi studiollamme!

1. Osta liput tunneille tai kurssille

Ensimmäisen kerran tunteja varataksesi/lippuostoksen tehdäksesi, sinun pitää luoda käyttäjätili itsellesi verkkokauppaan ja ajanvarausjärjestelmään. Tunnin/kurssin varaamisen ehtona on voimassa olevat liput omalla käyttäjätililläsi. Tuntihintamme näet täältä sekä verkkokaupastamme. Verkkokaupasta ostat liput kätevästi omalle käyttäjätilillesi. Verkkokauppaan ja varausjärjestelmään pääset allaolevasta mustasta painikkeesta.

Viikkotuntien normaalikesto on 55 min. Poikkeuksena ovat osa joogatunneista sekä kehonhuolto, joiden kesto on 90 min. Näille tunneille on myynnissä oman hintaiset lippunsa. Varaus 90 min tunneille onnistuu myös 55 min tunneille tarkoitetuilla lipuilla, mutta silloin asiakkaan tulee maksaa 10€ lisämaksu studiolla ennen tuntia (käteinen/kortti). Jos asiakas ei suorita lisämaksua, asiakastililtä veloitetaan kaksi lippua.

Maksuvälineenä toimivat myös kaikki yleisimmin käytetyt liikuntasetelit ja -kortit. Mm. Smartum, ePassi, Edenred, Tyky, Virikeseteli ja Eezybreak. Seteleillä ja korteilla maksu tapahtuu studiolla.

Maksut mobiilisovelluksilla: Maksa haluamasi liput hinnastomme mukaisesti. Lähetä maksun yhteydessä meille viesti sähköpostitse osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi, jotta voimme lisätä oikeat liput tilillesi. Sovelluksilla maksetut tuotteet eivät siirry asiakastilille automaattisesti, vaan ne siirretään tilillesi 1 vuorokauden sisällä arkisin.

Jos maksat mobiilisovelluksella vain osan lippujesi hinnasta, niin tee ensin maksu ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä, ja kerro mille tunnille haluat osallistua. Tällöin maksat lippujen loppusumman kassalla ennen tunnin alkua. Vaihtoehtoisesti voimme lähettää loppusummasta sinulle laskun, jolloin loppusummaan lisätään laskutuslisä 5€. Saat liput tilillesi, kun loppusumma on maksettu kassalla, tai kun olet saanut laskun.

2. Varaa paikka ajanvarausjärjestelmän kautta

Kun tilillä on voimassaolevia lippuja, pääset tekemään varauksia oman käyttäjätilisi kautta ajanvarausjärjestelmässä. Ajanvarauskalenterista löydät valikon kautta omilla välilehdillään mattotunnit ja laitepilatestunnit sekä omassa kalenterissaan vapaita yksityistunteja. Lisää vapaita yksityis-, duo- tai pienryhmätunteja kannattaa aina tiedustella myös suoraan sähköpostitse: info@pilatespowerhouse.fi.

Valitse kalenterista haluamasi tunti ja valitse “Tee ajanvaraus”. Saat varauksesta vahvistuksen myös sähköpostiisi. Näet tekemäsi varaukset varausjärjestelmän Omat sivut -osiossa, jonka löydät sivun oikeasta yläkulmasta. Omilta sivuilta pääset tarkastelemaan omia tietojasi, päivittämään profiilisi tietoja ja tilin asetuksia, sekä myös perumaan varauksia jos et pääse varaamallesi tunnille. Huomioithan myös peruutusehdot.

Jos maksat lippusi liikuntaseteleillä/kortilla, laita viestiä osoitteeseen info@pilatespowerhouse.fi, niin varaamme ensimmäisen tunnin puolestasi ja voit tuoda setelit/maksukortin tullessasi ensimmäiselle tunnillesi.

Jos sinulla on jo lippuja tililläsi etkä saa varattua tuntia, voi olla, että lippusi voimassaoloaika on päättynyt tai ne on käytetty loppuun. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi.