Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoitteluun kaksipäiväiselle mattopilateksen alkeiskurssille la-su 4.-5.8.! Tule ilman aikaisempaa pilateskokemusta tai perehtymään klassisen pilateksen harjoitteluun.

Alkeiskurssin jälkeen sinulla on valmiudet osallistua alkeis- ja perustason mattopilatestunneille. Ohjaajina kurssilla Eerika Tenhovuori ja Hanna Joensuu.

Kurssin hinta on 75 euroa. Mukaan mahtuu 16 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: info@pilatespowerhouse.fi. Sisällytä viestiin nimesi, sählöpostiosoite ja puhelinnumero.

Kurssitapahtuma Facebookissa >>

”When all your muscles are properly developed, you will, as a matter of course, perform your work with minimum effort and maximum pleasure.” – Joseph H. Pilates

Pilates Power House Helsinki tarjoaa pilatesta kokonaisvaltaisesti matto- ja laitetunneilla painottaen opetuksessa erityisesti klassista perinnettä, joka pohjaa lajin kehittäjän, Joseph Pilateksen (1883–1967) 1900-luvun alussa kehittämään kehonhallinta- ja -huoltometodiin, jossa kehon voima tuotetaan sisältä ulospäin, kehoa taloudellisesti käyttäen. Kuten yllä herra Pilateksen omia sanoja lainaten: kun lihakset pääsee kunnolla kehittymään, keho työskentelee minimikuormituksella ja maksiminautinnolla!

Pilates on sekä fyysisesti haastava että kehoa huoltava, kehon ja mielen yhteistyötä kehittävänä ainutlaatuisena harjoittelumuotona. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittymään oman kehonsa harjoittamisessa ja hallinnassa, ja tarjota tähän soveltuvia, yksilöllisiä työkaluja.

Voit tutustua pilatesharjoitteluun ja studion tuntitarjontaan täällä >>