Vakiovarauksesi pysyy voimassa. Omat varauksesi näet ajanvarausjärjestelmässä.

LAITEPILATES ja PILATES-vakiovaraukset toteutetaan matto-pienryhmätunteina, joiden maksimikoko on 5 henkilöä. Tunnilla korostuu PILATES-tunnilta tuttu perinteinen tyyli, eli jokainen voi treenata omassa tahdissaan ainakin osan tunnista. Ohjaaja myös vie tuntia eteenpäin, joten ei pidä huolestua jos mattorepertuaari ei ole tuoreessa muistissa. Pienryhmätunnilla käytetään myös aikaa uusien liikkeiden opettamiseen ja syvennytään harjoituksen eri osa-alueisiin.

MATTOPILATES-ryhmätunnit jatkuvat myös pääosin tutuilla paikoillaan, ja näidenkin tuntien vakiovaraukset on jatkettu suoraan online-tunneille. Poikkeuksena on mattopilates alkeistunti, joka palaa aikatauluun torstaille klo 18!  

Studiolle voi myös tulla treenaamaan oman online-tunnin aikana studion välineillä

Ohjaaja pystyy hyvin ohjaamaan samaan aikaan sekä online, että live-asiakasta silmiensä alla. Kosketusta vältämme nyt joka tapauksessa. Jos tulet studiolle, ilmoita meille vähintään 3 tuntia ennen tuntisi alkua: info@pilatespowerhouse.fi. Studiolle mahtuu treenaamaan yhtä aikaa 3 asiakasta.

Jos et halua lunastaa vakiopaikkaasi, voit poistaa varauksesi normaalisti varausjärjestelmämme kautta ja varata halutessasi toisen online-tunnin tai yksityistunteja. Yksityistunnit voidaan järjestää studiolla tai online.

Mietityttääkö online? Varaa ilmainen Zoom-yhteyden kokeilu!

Jos et ole vielä käynyt ONLINE-tunneilla, voit varata n. 10 minuutin ajan online-yhteyden kokeilua varten veloituksetta. Varauksen voi tehdä suoraan ajanvarauskalenterista. Pääset kokeilemaan Zoom-videoyhteyttä ja tarvittaessa avustamme sinut online-tuntien pariin vaihe vaiheelta! Jos ajanvarauskalenterissa ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota meihin yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Zoomin voi myös ladata etukäteen omalle laitteelle: https://zoom.us/download. Kun sovellus on kerran saatu koneelle ja yhteys auki, tulevat treenit sujuvat hyvin alusta lähtien!

Näin voit maksaa tunteja:

  • käytä jo ostamiasi lippuja tuntien maksamiseen
  • käytä jo ostamiasi lippuja yksityistunteihin: 1 mattolippu + 70€ tai 1 laitelippu + 60€  (norm. 85€)
  • laitelippujen vaihtopaketti: 2 laitelippua on 3 matto-ryhmätuntilippua
  • 3 x online matto-ryhmätunnit 52€
  • 3 x online yksityistunnit 220€

Liput saat ostettua helposti suoraan verkkokaupasta tai ole yhteydessä: info@pilatespowerhouse.fi