Hyvää toukokuuta kaikille! Vappu on juhlittu, ja pikkuhiljaa on aika kääntää katseet kohti etenevää kevättä ja tulevaa kesää. Luethan huolellisesti alta tilannekatsauksen Pilates Power Housen tunneista.

Ensi viikosta alkaen tunnit palaavat osittain studiolla opetettaviksi. Osa tunneista jatkuu myös ONLINE, jolloin voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ajantasainen tuntitarjonta löytyy aina ajanvarauskalenterista. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla: info@pilatespowerhouse.fi.

Laitetunnit

Kaikki laitepilates-tunnit on palautettu lukujärjestykseen ja niiden opetus tapahtuu studiolla enintään 5 hengen ryhmissä. Laitepilates-tunneilla harjoittelu tapahtuu pääasiassa Reformereilla. Laitteet on sijoitettu saliin niin, että turvavälit toteutuvat reilusti.

PILATES-tunneilla harjoittelu on itsenäisempää studion kaikkia laitteita ja välineitä käyttäen, näin treeni kohdistuu vielä enemmän omiin tarpeisiin. Tämän vuoksi osallistuminen on mahdollista myös ONLINE-yhteydellä kotimatolta käsin. Lähetämme toistaiseksi linkin kaikille osallistujille, jolloin voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Matto/ryhmätunnit

Kehonhuolto ja jooga palaavat lukujärjestykseen siten, että tunnit toteutetaan paikan päällä maksimiosallistujamäärällä 8 henkilöä. Voit osallistua näille tunneille myös kotoa ONLINE-yhteyden kautta omalla treenimatolla. Lähetämme toistaiseksi linkin kaikille osallistujille, jolloin voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Barre-tunnit jatkuvat studiolla lauantaisin, ja tunnit toteutetaan vain paikan päällä. Enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Mattopilates-tunnit toteutetaan toistaiseksi vain ONLINE, kuten tähänkin asti. Valmistelemme myös näiden tuntien palauttamista studiolle lähiaikoina. Tästä syystä pyydämme nyt kaikkia palauttamaan lainamatot ja muut mahdolliset välineet studiolle tulevan viikon aikana: ma 4.5. – to 7.5. klo 9–11 tai 16:30-19:30. Muista ajoista sovitaan erikseen: info@pilatespowerhouse.fi.

Muista myös yksityis- ja duotunnit, jotka voi varata studiolle ja online.

Huomioithan, että studiolle on sallittua tulla vain täysin terveenä ja noudattaen
THL:n käsienpesu- ja turvaväliohjeita.

ONLINE-tarjoukset ovat edelleen voimassa:
3 x ONLINE-tunnit 52€
3 x ONLINE-yksityistunnit 220€

Käytä jo ostamiasi lippuja yksityistunteihin:
1 mattolippu + 70€ tai 1 laitelippu + 60€  (norm. 85€)