[somnus_featured_text]

MUISTA STUDIOLLA ASIOIDESSASI:

Asiointi vain oireettomana: Saavu studiolle ainoastaan täysin oireettomana. Jää kotiin jos sinulla on lieviltäkin tuntuvia oireita, tai epäilet altistumista. Noudata annettuja karanteenisuosituksia matkustamisen tai mahdollisen altistumisen yhteydessä.

Jos olet yhtään epävarma osallistumisestasi, peru omat varaukset hyvissä ajoin peruutusehtojen puitteissa, tai vaihda osallistumisesi ONLINE-tunnille.

Huolehdi hyvästä hygieniasta: Studiolla harjoittelu tapahtuu THL:n hygieniaohjeita noudattaen. Pese kädet aina heti studiolle saavuttuasi ja harjoittelun jälkeen. Käytä käsidesiä tai kertakäyttöhanskoja puhdistaessasi laitteita käytön jälkeen. Yski ja aivasta hihaan tai käsivarteen. Studiolta löytyy kolme vesipistettä: WC pukuhuoneiden yhteydessä, sekä yläkerran WC ja vesipiste.

Käytä kasvomaskia tunnin alkamiseen asti, ja laita se takaisin harjoituksen päätyttyä. Pyydämme kuljettamaan mukana omaa maskia, sekä huolehtimaan sen asianmukaisesta säilyttämisestä/hävittämisestä. Kertakäyttöisiä varamaskeja on saatavilla studiolta. Ohjaajat käyttävät tunneilla kasvomaskia. 

Vältä turhaa oleskelua studiolla: Jos mahdollista, pyydämme saapumaan omalle tunnille vain hieman ennen sen alkua, treenivaatteet valmiiksi vaihdettuna ruuhkan välttämiseksi. Pidä mukana kasvopyyhettä omalla matolla/laitteellasi.

Pidä turvaväli muihin! Huomioidaan yhdessä etäisyys toisiimme liikkuessa tiloissa. Säilytämme turvavälin myös ohjatessa.

Huomioithan, että studiolle on sallittua tulla vain täysin terveenä ja noudattaen THL:n käsienpesu- ja turvaväliohjeita.[/somnus_featured_text]

[somnus_featured_text]

YLEISET JA PERUUTUSEHDOT


Sarjaliput ovat voimassa tuotteesta riippuen 3–5 kk ostopäivästä ja kertaliput 1kk ostopäivästä.
Poikkeuksena tutustumisliput, joiden voimassaoloaika on 2 kk ostopäivästä, sekä kampanjaliput. Lippujen voimassaoloaikaa ei jatketa, ellei kyseessä ole pitkittynyt sairastuminen, josta toimitetaan lääkärintodistus. Liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa eri henkilöiden kesken.

Lippujen ostaminen onnistuu verkkokaupastamme tai paikan päältä studiolta aukioloaikoina tai toteutuvan tuntiaikataulun mukaisesti. Omat lippusi näet omalta käyttäjätililtäsi varausjärjestelmästämme.

Huomioithan, että tililläsi on oltava voimassa olevia lippuja, jotta voit tehdä tuntivarauksia ajanvarausjärjestelmässä.

Tunneille ilmoittautuminen onnistuu ajanvarausjärjestelmässä, kun sinulla on tililläsi voimassa oleva lippu. Jos et pääse ilmoittautumaan järjestelmän kautta, ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Muistathan ilmoittautua mielellään 24 tuntia tuntia ennen tunnin alkua, jolloin tuntien toteutuminen on mahdollistuu.

Lippusarjan veloitus: Lippu veloitetaan varauksen tehneen asiakkaan käyttäjätililtä kun tunti toteutuu.

Peruutusehdot: kaikki tuntivaraukset on mahdollista perua 24 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutus tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme valitettavasti voi huomioida tekstiviesti- tai sähköpostiperuutuksia. Voit ilmoittaa saapumatta jättämisestä, mutta jos tunti perutaan myöhässä, lippuveloitus tapahtuu aina. Lippu voidaan palauttaa asiakkaan tilille vain sairauslomatodistusta vastaan. HUOM! Jos asiakkaalla ei ole valmiiksi ostettuja, tai oikean tuntityypin lippuja asiakastilillä, ja hän jättää tulematta varatulle tunnille, hän saa laskun varaamastaan peruuttamattomasta tunnista (kertalipun hinta + laskutuslisä 5€).

Huomaathan että liput ovat tuntityyppikohtaisia. Kuitenkin voit käyttää kaksi mattolippua  yhteen laitetuntiin, mutta suosittelemme ostamaan oikeat laitetunteja varten omat liput, joka on sinulle edullisempaa. Sarjalippuja ei voi siirtää toiselle, eikä niitä voi käyttää yksityistuntien maksamiseen.

Erityisryhmien alennus: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ovat oikeutettuja saamaan -10% alennuksen normaalihintaisista lippusarjoista esittäessään alennukseen oikeuttavan tositteen ostotapahtuman yhteydessä kassalla (opiskelijakortti, varusmiespassi, henkilötodistus, todistus työttömyydestä). Huom! Alennus ei koske yksityis- ja duotunteja, kampanjatarjouksia tai muuta jo alennuksen sisältävää ostoa.[/somnus_featured_text]

[somnus_featured_text]

STUDION ETIKETTI

Tunneille tullaan ajoissa, studion ovet avautuvat viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Ennen tunnin alkua ohjaajat auttavat lippu- ja ilmoittautumisasioissa tuntien välissä.

Pilatestunneille ei tarvitse tuoda omaa mattoa, vaan mattotunneilla käytössä on aidot pilatesmatot. Laitepilatestunneilla käytössä on pilatesstudion laitteisto.

Pyydämme välttämään vetoketjullisten vaatteiden sekä korujen käyttöä tunneilla, nämä saattavat vahingoittaa laitteiden nahkapintaa.

Kasvojen alla on suositeltavaa käyttää hikipyyhettä hygieniasyistä, ja jotta meikkivoiteet eivät tartu mattojen pintoihin.

Pyydämme huomioimaan, että studiolla harjoitellaan sukat jalassa. Studion Shopissa on myynnissä erilaisia treenisukkia tarvitseville.

Omat laitteet, matot ja välineet puhdistetaan aina itse käytön jälkeen. Suosittelemme  pesemään sekä desinfioimaan kädet harjoituksen jälkeen ennen puhdistusta.[/somnus_featured_text]