YLEISET JA PERUUTUSEHDOT


Sarjaliput ovat voimassa tuotteesta riippuen 3–5 kk ostopäivästä ja kertaliput 1kk ostopäivästä.
Poikkeuksena tutustumisliput, joiden voimassaoloaika on 2 kk ostopäivästä, sekä kampanjaliput. Lippujen voimassaoloaikaa ei jatketa, ellei kyseessä ole pitkittynyt sairastuminen, josta toimitetaan lääkärintodistus. Liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa eri henkilöiden kesken.

Lippujen ostaminen onnistuu verkkokaupastamme tai paikan päältä studiolta aukioloaikoina tai toteutuvan tuntiaikataulun mukaisesti. Omat lippusi näet omalta käyttäjätililtäsi varausjärjestelmästämme.

Huomioithan, että tililläsi on oltava voimassa olevia lippuja, jotta voit tehdä tuntivarauksia ajanvarausjärjestelmässä.

Tunneille ilmoittautuminen onnistuu ajanvarausjärjestelmässä, kun sinulla on tililläsi voimassa oleva lippu. Jos et pääse ilmoittautumaan järjestelmän kautta, ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Muistathan ilmoittautua mielellään 24 tuntia tuntia ennen tunnin alkua, jolloin tuntien toteutuminen on mahdollistuu.

Lippusarjan veloitus: Lippu veloitetaan varauksen tehneen asiakkaan käyttäjätililtä kun tunti toteutuu.

Peruutusehdot: kaikki tuntivaraukset on mahdollista perua 24 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutus tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme valitettavasti voi huomioida tekstiviesti- tai sähköpostiperuutuksia. Voit ilmoittaa saapumatta jättämisestä, mutta jos tunti perutaan myöhässä, lippuveloitus tapahtuu aina. Lippu voidaan palauttaa asiakkaan tilille vain sairauslomatodistusta vastaan. HUOM! Jos asiakkaalla ei ole valmiiksi ostettuja, tai oikean tuntityypin lippuja asiakastilillä, ja hän jättää tulematta varatulle tunnille, hän saa laskun varaamastaan peruuttamattomasta tunnista (kertalipun hinta + laskutuslisä 5€).

Huomaathan että liput ovat tuntityyppikohtaisia. Kuitenkin voit käyttää kaksi mattolippua  yhteen laitetuntiin, mutta suosittelemme ostamaan oikeat laitetunteja varten omat liput, joka on sinulle edullisempaa. Sarjalippuja ei voi siirtää toiselle, eikä niitä voi käyttää yksityistuntien maksamiseen.

STUDIOLLA HARJOITTELUN ETIKETTI

SÄILYTÄ takit, laukut, puhelimet ja muut ylimääräiset tavarat alakerran pukuhuoneissa tai aulan lukollisessa kaapissa.

VARAA mukaasi hikipyyhe ja pidä treenatessasi liukuestesukkia.

TUNTI ALKAA, kun ohjaaja aloittaa tunnin. Harjoituksen kesto on enintään 55 minuuttia, tähän kuuluu välineiden putsaus.

OLE VALMIS vaihtamaan aloituspaikkaa tai laitetta tarvittaessa ohjaajan pyynnöstä.

ANNA treenirauha muille. Vaihdetaan kuulumiset ennen tuntia / sen jälkeen mielellään aulatiloissa.

PUTSAA käyttämäsi laite heti käytön jälkeen jolloin vapautat sen muille harjoittelijoille:

  • Pyyhi pinnat kostealla (vältä suihkuttamasta jousia).
  • Varmista että reformerin pää- ja jalkatuki ovat ylhäällä, käsi-kahvat ja muut tavarat oikeilla paikoillaan, ja sulje kaikki jouset.
  • Varmista myös muilla laitteilla, että jouset ja tangot ovat ovat perusasetuksilla.

TURVALLISUUDEN VUOKSI laita hikipyyhe/ohjelma laitteen alle tai sivulle seinän viereen. Laitteen ympärystä on ohjaajan työtilaa.

PERHEENJÄSENET ovat tervetulleita odottamaan treenin ajaksi aulatiloihin. Sali on pyhitetty treenaajien käyttöön. Tarvittaessa varaathan lapsille mieluisaa tekemistä treenin ajaksi.

PILATES NOTKISTAA joten ollaan yhdessä joustavia. Etikettiä noudattamalla teemme treenistä entistä paremman.

KIITÄ ITSESÄSI HYVÄSTÄ HARJOITUKSESTA!