YLEISET JA PERUUTUSEHDOT


Sarjaliput ovat voimassa 5 kk ostopäivästä
, poikkeuksena tutustumisliput, joiden voimassaoloaika on 2 kk ostopäivästä, sekä kampanjaliput. Liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa eri henkilöiden kesken.

Lippujen voimassaolon jatkaminen: Kaikille normaalihintaisille lipuille voi ostaa jatkoaikaa hintaan 5€/tunti enintään kuudella viikolla. Voimassaolon jatkamisesta tulee sopia ennen lippujen voimassaolon päättymistä. Koko sarja jatketaan samalla kertaa ja sarja jatketaan vain kerran. Kampanjahintaisten lippujen voimassaoloa ei jatketa.

Tunneille ilmoittautuminen onnistuu ajanvarausjärjestelmässä, kun sinulla on tililläsi voimassa oleva lippu. Jos et pääse ilmoittautumaan järjestelmän kautta, tai lippusi ovat vanhentuneet, ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Muistathan aina ilmoittautua iltatunneille vähintään 8 tuntia etukäteen, aamu- ja päivätunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lippujen ostaminen onnistuu verkkokaupastamme tai paikan päältä studiolta aukioloaikoina tai toteutuvan tuntiaikataulun mukaisesti. Omat lippusi näet omalta käyttäjätililtäsi varausjärjestelmästämme.

Lippusarjan veloitus: Lippu veloitetaan tunnin varanneen asiakkaan käyttäjätililtä kun tunti toteutuu.

Peruutusehdot: Aamu- ja päivätuntien (klo 16 asti) peruutus on tehtävä viimeistään klo 20 mennessä edellisenä iltana. Iltatuntien (klo 16 alkaen) peruutus viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua. Yksityistunnit perutaan 24 tuntia ennen tunnin alkua.

Peruutus tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme valitettavasti voi huomioida tekstiviesti- tai sähköpostiperuutuksia.

Kuten kaikki tuntivaraukset, myös peruuttamaton varaus veloitetaan asiakkaan tililtä. Lippu palautetaan asiakkaan tilille vain sairauslomatodistusta vastaan.

Jos asiakkaalla ei ole valmiiksi ostettuja lippuja ja hän jättää tulematta varatulle tunnille, hän saa laskun varaamastaan peruuttamattomasta tunnista.

Huomaathan että liput ovat tuntiyyppikohtaisia. Voit tulla arvokkaammalla lipulla edullisemmalle tunnille, tai käyttää kaksi 60 min mattolippua yhteen laitetuntiin tai yhteen 90 min tuntiin. Sarjalippuja ei vaihdeta eri tuntityypin lipuiksi eikä niitä voi käyttää yksityistuntien tai muiden kuin em. tuntien maksamiseen.

Erityisryhmien alennus: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ovat oikeutettuja saamaan -10% alennuksen normaalihintaisista lippusarjoista esittäessäänalennukseen oikeuttavan tositteen ostotapahtuman yhteydessä kassalla (opiskelijakortti, varusmiespassi, henkilötodistus, todistus työttömyydestä). Huom! Alennus ei koske yksityis- ja duotunteja, jo alennuksen sisältäviä vakiotunnin lisälippuja, eikä kampanjatarjouksia tai muuta jo alennuksen sisältävää ostoa.