YLEISET JA PERUUTUSEHDOT


Sarjaliput ovat voimassa 5 kk ostopäivästä ja kertaliput 1kk ostopäivästä.
Poikkeuksena tutustumisliput, joiden voimassaoloaika on 2 kk ostopäivästä, sekä kampanjaliput. Liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa eri henkilöiden kesken.

Lippujen voimassaolon jatkaminen: Kaikille normaalihintaisille lipuille voi ostaa jatkoaikaa hintaan 5€/tunti enintään kuudella viikolla, joka lasketaan lipun voimassaoloajan viimeisestä päivästä eteenpäin. Voimassaolon jatkamisesta tulee sopia ennen lippujen voimassaolon päättymistä. Koko sarja jatketaan samalla kertaa ja sarja jatketaan vain kerran. Tutustumislippujen ja kampanjahintaisten lippujen voimassaoloa ei jatketa.

Lippujen ostaminen onnistuu verkkokaupastamme tai paikan päältä studiolta aukioloaikoina tai toteutuvan tuntiaikataulun mukaisesti. Omat lippusi näet omalta käyttäjätililtäsi varausjärjestelmästämme. Huomioithan, että tililläsi on oltava voimassa olevia lippuja, jotta voit tehdä tuntivarauksia ajanvarausjärjestelmässä.

Tunneille ilmoittautuminen onnistuu ajanvarausjärjestelmässä, kun sinulla on tililläsi voimassa oleva lippu. Jos et pääse ilmoittautumaan järjestelmän kautta, tai lippusi ovat vanhentuneet, ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Muistathan aina ilmoittautua iltatunneille vähintään 8 tuntia etukäteen, aamu- ja päivätunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lippusarjan veloitus: Lippu veloitetaan tunnin varanneen asiakkaan käyttäjätililtä kun tunti toteutuu.

Peruutusehdot: Aamu- ja päivätuntien (klo 16 asti) peruutus on tehtävä viimeistään klo 20 mennessä edellisenä iltana. Iltatuntien (klo 16 alkaen) peruutus viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua. Yksityistunnit perutaan 24 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutus tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme valitettavasti voi huomioida tekstiviesti- tai sähköpostiperuutuksia.

Kuten kaikki tuntivaraukset, myös peruuttamaton varaus veloitetaan asiakkaan tililtä. Lippu voidaan palauttaa asiakkaan tilille sairauslomatodistusta vastaan.

Saapumatta jättäminen: Peruuttamaton varaus katsotaan automaattisesti käyntikerraksi, ja veloitetaan asiakastililtä. Jos asiakkaalla ei ole valmiiksi ostettuja, tai oikean tuntityypin lippuja asiakastilillä, ja hän jättää tulematta varatulle tunnille, hän saa laskun varaamastaan peruuttamattomasta tunnista (kertalipun hinta + laskutuslisä 5€).

Huomaathan että liput ovat tuntiyyppikohtaisia. Lippuja voi käyttää kalliimpaan tuntityyppiin, jolloin kuittaamme kaksi lippua yhden tunnin maksamiseen. Esim. kaksi 55 min mattolippua voidaan käyttää yhteen laitetuntiin tai yhteen 90 min tuntiin. Vaihtoehtoisesti kalliimman tuntityypin voi kuitata yhdellä lipulla, jolloin asiakas maksaa 10€ suuruisen lipun vaihtomaksun studion kassalla ennen tunnin alkua. Muista itse mainita, jos haluat maksaa vaihtomaksun, muuten veloitetaan automaattisesti 2 lippua. Sarjalippuja ei vaihdeta eri tuntityypin lipuiksi eikä niitä voi käyttää yksityistuntien maksamiseen.

Erityisryhmien alennus: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ovat oikeutettuja saamaan -10% alennuksen normaalihintaisista lippusarjoista esittäessään alennukseen oikeuttavan tositteen ostotapahtuman yhteydessä kassalla (opiskelijakortti, varusmiespassi, henkilötodistus, todistus työttömyydestä). Huom! Alennus ei koske yksityis- ja duotunteja, jo alennuksen sisältäviä vakiotunnin lisälippuja, eikä kampanjatarjouksia tai muuta jo alennuksen sisältävää ostoa.

STUDION ETIKETTI

Tunneille tullaan ajoissa, studion ovet avautuvat viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Ennen tunnin alkua on hyvä käydä ilmoittautumassa asiakasneuvojalle joka varmistaa, että lippuasiat ovat kunnossa. Jos asiakasneuvoja ei ole paikalla, ohjaajat auttavat lippu- ja ilmoittautumisasioissa tuntien välissä.

Pilatestunneille ei tarvitse tuoda omaa mattoa, vaan mattotunneilla käytössä on aidot pilatesmatot. Laitepilatestunneilla käytössä on pilatesstudion laitteisto.

Jooga- ja kehonhuoltotunteja varten käytössä on myös lainamattoja, mutta näille tunneille voi halutessaan tulla myös oman maton kanssa.

Pyydämme välttämään vetoketjullisten vaatteiden sekä korujen käyttöä tunneilla, nämä saattavat vahingoittaa laitteiden nahkapintaa.

Kasvojen alla on suositeltavaa käyttää hikipyyhettä hygieniasyistä, ja jotta meikkivoiteet eivät tartu mattojen pintoihin.

Pyydämme huomioimaan, että studiolla harjoitellaan sukat jalassa. Studion Shopissa on myynnissä erilaisia treenisukkia tarvitseville.

Omat laitteet, matot ja välineet puhdistetaan aina itse käytön jälkeen. Suosittelemme käyttämään puhdistuksen aikana kumihanskoja, tai pesemään sekä desinfioimaan kädet harjoituksen jälkeen ennen puhdistusta.

Huomioithan, että studiolle on sallittua tulla vain täysin terveenä ja noudattaen THL:n käsienpesu- ja turvaväliohjeita.

Korona-aikana on erityisen tärkeää muistaa studiolla asioidessa:

Saavu studiolle ainoastaan täysin oireettomana. Noudata annettuja karanteenisuosituksia matkustamisen tai mahdollisen altistumisen yhteydessä.

Studiolla harjoittelu tapahtuu lisäksi THL:n hygieniaohjeita noudattaen.

Ohjaajat käyttävät tunneilla kasvomaskia. Yleisissä tiloissa, kuten pukuhuoneessa ja odotusaulassa suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaille, jos turvavälit eivät toteudu.

Studion tiloista löytyy 3 käsienpesupistettä: ylä- ja alakerran vessoista, sekä odotusaulasta. Pese kädet aina heti studiolle saavuttuasi, sekä harjoituksen jälkeen.

Löydät tiloista runsaasti käsidesiä, sekä kertakäyttöhanskoja laitteiden puhdistamista varten. Välineiden huolellinen puhdistus on osa pilatesstudion jokapäiväistä arkea, panostamme puhtauteen yhdessä jatkossakin!

Jos mahdollista, pyydämme saapumaan omalle tunnille vain hieman ennen sen alkua, treenivaatteet valmiiksi vaihdettuna ruuhkan välttämiseksi. Pidä mukana kasvopyyhettä omalla matolla/laitteellasi.

Jos olet yhtään epävarma osallistumisestasi, peru omat varaukset hyvissä ajoin peruutusehtojen puitteissa, tai vaihda osallistumisesi ONLINE-tunnille.