Kaikki on hauskempaa kun tekee yhdessä! Ystävänpäiväviikolla on mahdollisuus hemmotella itseä ja ystävää yhteisellä treenillä.

Duotuntitarjous: 125 €

Duotunti on yksityistunti kahdelle, jossa pääset tutustumaan pilatekseen tai viemään harjoittelusi uudelle tasolle! Voit varata tunnin lempiohjaajallesi sinulle sopivana aikana. Tarjous myynnissä studiolla ja verkkokaupassa su 17.2. saakka. Liput voimassa 3 kk ostopäivästä.

Verkkokauppaan >

Tutustu laitepilatesharjoitteluun demotunneilla 14.2.

Ystävänpäivänä 14.2. järjestämme kaksi ilmaista laitepilatesdemoa sinulle, joka et ole vielä kokeillut laitepilatesta studiollamme. Demotunnit klo 18 ja 18:30, kesto n. 25 min. Paikkoja on rajoitetusti, sitovat ilmoittautumiset ennakkoon: info@pilatespowerhouse.fi tai ajanvarausjärjestelmän kautta (jos sinulla on jo voimassa olevia lippuja tilillä).

Ystävänpäivän tarjous Shopissa: osta 2 normaalihintaista tuotetta, saat toisesta -30%

Shopista löytyy aivan uusi valikoima ylellisen pehmeitä ja kauniisti istuvia, italialaisia DEHAn naistenvaatteita, studion omia Powered by Pilates -huppareita sekä muita hyvinvointituotteita. Huom! Tarjous on voimassa vain to 14.2. Alennus lasketaan edullisemmasta tuotteesta.