ALOITA HARJOITTELU

NÄIN PÄÄSET ALKUUN!

Pilatesta harjoitellaan alusta pitäen sekä Reformer-laitteella että matolla, ja näiden perusteet opetetaan alkeiskurssilla. Perusharjoittelulla vahvistetaan kehoa ja jatkossa harjoitusohjelmaan lisätään uusia liikkeitä harjoittelijan yksilöllisen tarpeen mukaan. Yksilöllinen tarve voi olla esimerkiksi kireys, lihasheikkous, jäykkyys tai nivelten yliliikkuvuus.

Alkeiskurssilla tutustutaan klassisen pilatesharjoittelun perusteisiin, eli opetellaan enemmän sitä MITÄ tehdään, ja harjoittelun edetessä voidaan syventyä siihen MITEN tehdään. Tämän jälkeen alkaa varsinainen harjoittelu. Jos kurssiaikataulu ei sinulle sovi, vaihtoehtoisesti voit aloittaa treenaamisen studiollamme ottamalla ensi 3-5 yksityistuntia. Alla näet vaihtoehtoiset reitit aloittaa pilates studiollamme. HUOM! kaikki asiakkaamme aloittavat jomman kumman aloitusreitin kautta, riippumatta aikaisemmasta treenaustaustasta.

PILATES ALKEISKURSSI 195€

Viiden kerran PILATES-alkeiskurssilla opit sekä Reformerin, että maton perusteet. Kurssilta saat myös oman treeniohjelman, jonka kanssa voit jatkaa harjoittelua viikkotunneillamme. Kurssille otetaan viisi osallistujaa.

Aloita varaamalla paikka alkeiskurssille ja maksamalla kurssimaksu. Löydät kurssien aikataulun ja ilmoittautumisohjeet täältä. Varmistathan että haluamallesi kurssille on tilaa joko ajanvarausjärjestelmästä tai sähköpostilla. Kurssimaksu hoituu kätevästi suoraan verkkokaupassa. 

Kurssille voit hyvin osallistua, vaikka et pääsisi jollekin kurssin kerroista. Valitettavasti emme voi kuitenkaan korvata poissaoloja. Akuutti, harjoittelijan oma sairaus voidaan korvata toisen kurssin tunnilla sovitusti lääkärintodistusta vastaan.

YKSITYISTUNNIT

Jos alkeiskurssien aikataulut eivät sinulle sovi, aloita harjoittelu yksityistunneilla. Silloin opit pilateksen perusharjoittelua ja saat henkilökohtaista opetusta juuri sinun kehosi tarpeisiin. Yksityistunnilla opit Reformer- ja mattoharjoittelun perusteet tai pääset jatkamaan jo aiemmin aloittamaasi klassista pilatestreeniä ohjaajan ”silmän alla”, ja pääset treenaamaan myös studion muulla välineistöllä.

Yksityistuntien jälkeen (min 3 yksityistuntia), voit jatkaa treeniä sinulle soveltuvissa ryhmissä. Yksityistunteja on saatavana vaihtelevasti aamupäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Ajanvaruskalenterissa näkyy vain osa vapaista yksityistunneista, eli tunti varataan sovittelemalla sopiva aika sekä asiakkaan, että ohjaajan aikatauluun. Suosittelemme vasta-alkajalle vähintään 3-5 kerran yksityistuntisettiä. Katso lisätietoja tästä: yksityistunnit

ONLINE-yksityistunnit 230€

Jos haluat aloittaa klassisen pilateksen treenien matto-osuuden kotona tai lomapaikassa, varaa itsellesi ONLINE-yksityistunteja. Treenaat silloin vahvasti ja intensiivisesti ohjaajan opastuksessa, tarkan silmän alla.

HUOM! Tutustu tästä yleisiin- ja peruutusehtoihin sekä studion etikettiin.


Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää harjoittelun aloittamisesta tai studion käytännöistä!

Powered by Pilates