ALOITA HARJOITTELU

NÄIN PÄÄSET ALKUUN!

Pilatesta harjoitellaan alusta pitäen sekä Reformer-laitteella että matolla, ja näiden perusteet opetetaan alkeiskurssilla. Perusharjoittelulla vahvistetaan kehoa ja jatkossa harjoitusohjelmaan lisätään uusia liikkeitä harjoittelijan yksilöllisen tarpeen mukaan. Yksilöllinen tarve voi olla esimerkiksi kireys, lihasheikkous, jäykkyys tai nivelten yliliikkuvuus.

Jos et ole treenannut klassista pilatesta aikaisemmin, suosittelemme aina aloittamaan alkeista. Alkeiskurssilla tutustutaan klassisen pilatesharjoittelun perusteisiin, eli opetellaan enemmän sitä MITÄ tehdään, ja harjoittelun edetessä voidaan syventyä siihen MITEN tehdään. Tämän jälkeen alkaa varsinainen harjoittelu. Alla vaihtoehtoisia reittejä aloittaa pilates:

PILATES ALKEISKURSSI 175€                                                                   

Viiden kerran PILATES-alkeiskurssilla opit sekä Reformerin, että maton perusteet. Kurssilta saat myös oman treeniohjelman, jonka kanssa voit jatkaa harjoittelua viikkotunneillamme. Kurssille otetaan viisi osallistujaa.

Aloita varaamalla paikka alkeiskurssille ja maksamalla kurssimaksu. Löydät kurssien aikataulun ja ilmoittautumisohjeet täältä. Varmistathan että haluamallesi kurssille on tilaa joko ajanvarausjärjestelmästä tai sähköpostilla. Kurssimaksu hoituu kätevästi suoraan verkkokaupassa

Kurssille voit hyvin osallistua, vaikka et pääsisi jollekin kurssin kerroista. Valitettavasti emme voi kuitenkaan korvata poissaoloja. Akuutti, harjoittelijan oma sairaus voidaan korvata toisen kurssin tunnilla sovitusti lääkärintodistusta vastaan.

YKSITYISTUNNIT JA SUPERSTARTTI

Jos alkeiskurssien aikataulut eivät sinulle sovi, aloita harjoittelu yksityistunneilla. Silloin opit pilateksen perusharjoittelua ja saat henkilökohtaista opetusta juuri sinun kehosi tarpeisiin. Samalla voidaan tehdä jatkosuunnitelmaa sinulle sopivista tunneista. Yksityistunteja on saatavana vaihtelevasti aamupäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Ajanvaruskalenterissa näkyy vain osa vapaista yksityistunneista, eli tunti varataan sovittelemalla sopiva aika sekä asiakkaan, että ohjaajan aikatauluun. Suosittelemme vasta-alkajalle vähintään 5-10 kerran yksityistuntipaketteja. Katso lisätietoja tästä: yksityistunnit

Superstartti on tehokas, ja myös edullinen tapa tutustua koko pilatesmetodiin! Pääset oppimaan pilateksen perusteet ryhmässä alkeiskurssilla, mutta saat myös henkilökohtaista ohjausta yksityistunneilla. Yksityistunneilla treeni suunnitellaan vain sinun kehollesi, saat oman treeniohjelman ja opit liikkumaan myös studion muilla laitteilla.

SUPERSTARTTI 550€

Superstartti sisältää 5 yksityistuntia + PILATES ALKEISKURSSIN! Superstarttipaketin voi jakaa esimerkiksi niin, että aloitat 1-2 yksityistunnilla, sitten käyt alkeiskurssin. Näiden jälkeen, tai ryhmätreenin ohessa, jatkat jäljellä olevat yksityistunnit, jolloin sinulla on jo muodostunut orientaatiopohjaa treenistä ja harjoitteluun saadaan lisää tarkkuutta ja täsmennystä. Superstarttipaketin tunnit tulee käyttää 3 kuukauden kuluttua ostopäivästä.

ONLINE- aloittelijan paketti 230€

Jos haluat aloittaa pilateksen ONLINE-tunneilla, varaa itsellesi ensin ONLINE-starttipaketti, joka sisältää 3 ONLINE-yksityistuntia. Saat tarkkaa ohjausta ja pääset jatkamaan ONLINE-mattotunneillamme.


HUOM! Tutustu tästä yleisiin- ja peruutusehtoihin sekä studion etikettiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää harjoittelun aloittamisesta tai studion käytännöistä!