ALOITA HARJOITTELU

NÄIN PÄÄSET ALKUUN!

Voit aloittaa harjoittelun studiolla koska tahansa ilmoittautumalla kurssimuotoiselle alkeistunnille tai varaamaamalla yksityistunteja. Alkeiskurssit on jaksotettu viiden viikon mittaisiksi kokonaisuuksiksi, jotka alkavat aina edellisen jakson päätyttyä alusta. Järjestämme PILATES (laitteet) ja mattopilates-alkeiskursseja ympäri vuoden. Suosittelemme pilateksen alkeuskursseja suoritettavaksi kaikkien viiden peräkkäisen tunnin kokonaisuutena parhaan oppimistuloksen saavuttamiseksi.
Löydät kurssien tarkemmat aikataulut ja lisätiedot täältä.

Alkuperäisesti laiteharjoittelu on pilatesharjoittelun perusta, jossa luodaan kehon perusvoima ja linjaukset lähtökohtaisesti mahdollisimman oikein, ja vasta tämän jälkeen mennään matolle. Kuitenkin usein osalle asiakkaista on ollut helpompi tapa aloittaa tai kokeilla pilatesta isommassa ryhmässä, siksi moni haluaa aloittaa matolla.

Mattopilatestunneilla harjoittelu tapahtuu tuntitasoilla: alkeet, perustaso, keskitaso ja jatkotaso. Laiteharjoittelu tähtää kohti kokonaisvaltaista pilatesharjoittelua koko studion laitteistoa hyödyntäen. Siksi laitetunnit ovat nimeltään yksinkertaisesti PILATES, koska laitteita ja mattoa ei ole alunperin erotettu toisistaan. PILATES-tuntien tasot ovat alkeet, perustaso ja perus/keskitaso. Kun harjoitusta on kertynyt riittävä määrä, harjoittelu PILATES-tunnilla tapahtuu omassa tahdissa ja oman kehon tarpeiden mukaisesti. Keskustelethan ohjaajan kanssa ennen vaativammalle tuntitasolle siirtymistä.

Tutustu viikkotuntien lukujärjestykseen täällä, huomaa että ajantasainen tuntitarjonta näkyy aina ajanvarauskalenterissa.

Uuden asiakkaan tutustumisedut

Aloita hankkimalla uusille asiakkaille tarkoitetut tutustumisliput. Löydät tuntihinnaston kokonaisuudessaan täältä. Liput voi ostaa kätevästi suoraan verkkokaupasta. Tutustuthan myös yleisiin- ja peruutusehtoihin sekä studion etikettiin. Tutustumisliput ovat voimassa 2kk ostopäivästä.

5 x mattopilates 99€
Tutustumislipuilla voit kuitata viiden kerran mattopilateksen alkeiskurssin, mutta liput käyvät myös kaikille muille matto-ryhmätunneille.

5 x PILATES (laitteet) 149€
Tutustumislipuilla voit kuitata viiden kerran PILATES-alkeiskurssin, mutta liput käyvät myös muille PILATES-tunneille, jos esimerkiksi joudut korvaamaan kurssin poissaolon jollakin toisella viikkotunnilla. Näillä tunneilla harjoitellaan Reformerilla ja muilla pilateslaitteilla. Keskustelethan ohjaajan kanssa ennen kuin varaat vaativamman tuntitason tunteja.

ONLINE-starttipaketti 230€
Jos haluat aloittaa pilateksen ONLINE-tunneilla, varaa itsellesi ensin ONLINE-starttipaketti, joka sisältää 3 ONLINE-yksityistuntia. Saat tarkkaa ohjausta ja pääset jatkamaan ONLINE-mattotunneillamme.

SUPERSTARTTI 555€
Superstartti pitää sisällään 5 yksityistuntia, 5 PILATES-laitetuntia ja 5 mattotuntia. Superstartti on hyvä aloitus kun haluat tutustua kokonaisvaltaisesti pilatekseen, lisäksi se on myös edullinen tapa tutustua koko pilatesmetodiin!

”Hmm … Missä järjestyksessä käyn superstartin sisältämät tunnit?

Superstarttipaketin voi jakaa esimerkiksi niin, että aloitat 1-2 yksityistunnilla, sitten käyt alkeiskurssit sekä matosta että laitteesta, tai jommasta kummasta. Näiden jälkeen, tai ryhmätreenin ohessa, jatkat jäljellä olevat yksityistunnit, jolloin sinulla on jo muodostunut orientaatiopohjaa treenistä ja harjoitteluun saadaan lisää tarkkuutta ja täsmennystä.

Alkeiskurssit sekä matosta että laitteesta kannattaa käydä, jolloin saat kuvan siitä mitä pilates on tehtynä eri välineillä (myös matto on oma välineensä). Alkeiskursseilla tutustutaan pilatesharjoittelun perusteisiin, eli opetellaan enemmän sitä MITÄ tehdään, ja harjoittelun edetessä voidaan syventyä siihen MITEN tehdään. Tämän jälkeen alkaa varsinainen harjoittelu.

Jos alkeiskurssien aikataulut eivät sinulle sovi, startti kannattaa aloittaa yksityistunneilla. Silloin tutustut harjoitteluun ja saat henkilökohtaista opetusta juuri sinun kehosi tarpeisiin. Samalla voidaan tehdä jatkosuunnitelmaa sinulle sopivista tunneista. Yksityistunteja on saatavana vaihtelevasti aamupäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Ajanvaruskalenterissa näkyy vain osa vapaista yksityistunneista, eli tunti varataan sovittelemalla sopiva aika sekä asiakkaan, että ohjaajan aikatauluun.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää harjoittelun aloittamisesta tai studion käytännöistä!