Tulevat kurssit:

ALKEISKURSSI 16.3. – 13.4.2023 torstaisin 19:00-20:00

ALKEET-JATKO-KURSSI 4.3 – 1.4. LAUANTAISIN  klo 10.00 (5 KERTAA)

HUOM!! Jos et enää mahtunut haluamallesi kurssille, voit aloittaa treenit koska tahansa varaamalla 3 yksityis- tai duotuntia. Yksityistunneilla harjoittelu on tehokkain tapa tutustua pilatekseen – pidämme tätä mahdollisuutta jopa parempana tapana aloittaa treenit!. Yksityistunnilla saat ”täsmäohjeet” juuri oman kehosi mukaan, jolloin harjoitus kohdistuu vielä paremmin tarpeeseen. Tämän jälkeen voit jatkaa harjoituksia ALKEET JATKO – kurssilla tai pilates- viikkotunneilla. Jos haluat kurssin jälkeen täsmäharjoitukset omalle kehollesi, niin varaa 3 x yksityistunnit, jonka jälkeen sinun on helppoa jatkaa Pilates-viikkotunneilla! Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi


PILATES alkeet- ja alkeisjatko -kurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Yhden kurssikerran kesto on 55 minuuttia. Kaikki kurssit ovat samansisältöisiä ja alkavat aivan alkeista. Valitse yllä listatuista ajankohdista itsellesi sopivin ja ilmoittaudu mukaan! Jos kurssiaikataulu ei sinulle sovi, vaihtoehtoisesti voit aloittaa treenaamisen studiollamme ottamalla ensi 3-5 yksityistuntia. Kaikki asiakkaamme, riippumatta aikaisemmasta treenaustaustasta, aloittavat jomman kumman aloitusreitin kautta.

Kokonaisvaltaiseen pilatesharjoitteluun kuuluu olennaisesti sekä reformer että matto. PILATES-alkeiskurssilla opetellaan klassista repertuaaria reformer-laitteella ja matolla. Kurssilla korostuu uuden opettelu ja kehon keskustan vahvistuminen. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua alkeis-jatkokurssilla, PILATES-viikkotunneilla sekä yksityis/duo-tunneilla. Ohjaajamme myös auttavat sinua kurssi/tuntivalinnoissa.

Kurssille ilmoittautuminen:

Osallistu alkeiskurssille ilmoittautumalla sähköpostitse (varaa näin paikkasi). Vastaamme viesteihin viimeistään seuraavan arkipäivän iltana. Saatuasi vastauksen ja kurssipaikan, voit maksaa alkeiskurssimaksun 195 euroa verkkokaupassa tai laskulla (laskutuslisä 5 e). Maksuksi käyvät myös yleisimmät liikuntaetumaksut (Epassi, Eazybreak, Smartum, Edenred). Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@pilatespowerhouse.fi

Muista tiedustella peruutuspaikkoja! Voit aloittaa harjoittelun myös yksityistunneilla.


Lisätietoa kurssista ja pilatesharjoittelusta:

PILATES vakauttaa, vahvistaa ja venyttää vartaloa kokonaisvaltaisesti. Reformer ja matto ovat keskeinen osa pilatessysteemiä. Alkeistunnilla pääset harjoittamaan kehoasi Joseph Pilateksen itse suunnittelemilla Gratzin alkuperäismitoitusten mukaisilla Reformer-laitteilla. Alkeistunnilla tutustutaan Reformerin toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen reformer-repertuaarin perusliikkeitä. Matto on myös osana pilatesharjoittelua alusta lähtien, ja matto lasketaankin yhdeksi pilateksen laitteista. Studiolla harjoittelu tapahtuu aidolla pilatesmatolla (vrt. jumppamatto), johon kuuluu käsikahvat, jalkaremmi ja keppi.

Harjoittelu tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja tunti sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tai liikuntataustaa tarvita. Kerro varauksen yhteydessä harjoitteluun vaikuttavista terveydellisistä seikoista. Kuntouttavaan harjoitteluun suosittelemme aina aloittamaan yksityistunneilla.