KURSSIT

Mattopilates alkeet syksyllä 2021

Mattopilateksen alkeistunnilla luodaan pohja pilateksen harrastamiseen ryhmätunneilla. Alkeistunnilla opetellaan pilateksen klassisen mattorepertuaarin perustekniikkaa, ja tehdään kehoa vakauttavia, voimistavia ja venyttäviä liikkeitä. Mukaan alkeistunneille voi tulla koska tahansa!

PILATES alkeet (reformer+matto) syksyllä 2021

PILATES alkeiskurssi 5 kertaa antaa valmiudet jatkaa treenaamista kaikilla tunneillamme. Alkeistunnilla tutustutaan Reformer-laitteen toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen repertuaarin perusliikkeitä sekä Reformerilla että matolla. Harjoittelu sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Kati Pylkkänen & Aitopilates® studiovierailut 5.-6.11.2021

Aitopilates® Kuopio -studion perustaja, ja Pilates Power House Helsingin ohjaajien oma opettaja ja mentori Kati Pylkkänen vierailee studiolla!

Järjestämme säännöllisesti alkeiskursseja, sekä workshopeja pilateksen ammattilaisille ja asiakkaillemme, jotka haluavat syventää omaa harjoittelua.

Haluatko aloittaa pilatesharjoittelun? Varaa paikka yksityistunnille tai tutustu alkeistunteihimme täällä. Ajantasaisen viikkotuntiaikataulun löydät täältä.