KURSSIT

Mattopilates alkeet kevätkaudella 2021

Mattopilateksen alkeistunnilla luodaan pohja pilateksen harrastamiseen ryhmätunneilla. Viiden viikon alkeistuntukokonaisuus sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille. Alkeistunnilla opetellaan pilateksen klassisen mattorepertuaarin perustekniikkaa, ja tehdään kehoa vakauttavia, voimistavia ja venyttäviä liikkeitä.

Laitepilates alkeet (reformer) kevätkaudella 2021

Laitepilateksen alkeiskurssi 5 kertaa. Alkeistunnilla tutustutaan Reformer-laitteen toiminnallisuuksiin ja opetellaan klassisen reformer-repertuaarin perusliikkeitä. Harjoittelu sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Kati Pylkkänen & Autipilates® studiovierailut keväällä 2021

Aitopilates® Kuopio -studion perustaja, ja Pilates Power House Helsingin ohjaajien oma opettaja ja mentori Kati Pylkkänen vierailee studiolla viikonloppuna 23.-24.10., ja ohjaa mini-workshopeja harjoittelijoille ja pilatesohjaajille. Kati on Kuopiolainen pilatesopettaja, joka on ensimmäisenä suomalaisena valmistunut Jay Grimesin The Work -pilatesopettajakoulutuksen. Jay on Joseph Pilateksen oppilas, joten täysin alkuperäistä pilates-metodia on luvassa!

Järjestämme säännöllisesti alkeiskursseja, sekä workshopeja pilateksen ammattilaisille ja asiakkaillemme, jotka haluavat syventää omaa harjoittelua.

Haluatko aloittaa pilatesharjoittelun? Varaa paikka yksityistunnille tai tutustu alkeistunteihimme täällä. Ajantasaisen viikkotuntiaikataulun löydät täältä.