Kati Pylkkänen Helsingissä 1.–2. maaliskuuta!

Hurraa, Kati palaa Helsinkiin 1.–2. maaliskuuta!

Toisen polven pilatesopettaja Kati Pylkkänen Aitopilates Studiolta vierailee meillä Helsingissä 1.–2. maaliskuuta ja ohjaa harjoittelijoille yksityis- ja duotunteja, Pop up mattotreenin, sekä omat workshopit harjoittelijoille ja ohjaajille.

Kati on tuttu ja aina kovasti odotettu vieras Pilates Power House Helsingissä ja moni harjoittelijamme onkin saanut tutustua Katin ammattitaitoa ja kokemusta huokuvaan ohjaukseen!

Kati on ensimmäisenä suomalaisena valmistunut Jay Grimesin todella vaativasta The Work -koulutuksesta, ja hänen muita opettajiaan ovat mm. Mejo Wiggin, Jerome Weinberg ja Cary Regan. Kati opettaa pilatesta tarkasti ja tinkimättömästi alkuperäisen pilatesmetodin mukaisesti, ja opimme hänen vierailuiltaan aina paljon.

Katin tunnit ja TUOLIT-workshop sopivat kaikille studiomme sekä muille klassisen pilateksen harjoittelijoille. Lisäksi lauantaina järjestetään ohjaajille suunnattu workshop.

Lue lisätiedot alta ja kysy rohkeasti lisää, jos mikään mietityttää!

Aikataulu

Perjantai 1.3.

klo 10-10:50 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 11-11:50 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 12-12:50 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 14-14:50 Yksityis- tai duotunti ( varattu)
klo 15-15:50 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 16:30-18:00 TUOLIT-workshop

Lauantai 2.3.

klo 8:30-9:20 Yksityis- tai duotunti
klo 9:30-10:25 Katin Pop Up mattotreeni
klo 10:30-11:20 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 11:30-13 Workshop ohjaajille

Pop Up Mattotreeni sopii kaikille harjoittelijoille, riittää, että olet jonkun verran harjoitellut perustason mattoharjoitusta (alkeiskurssilla tai yksityistunnilla). Kati ohjaa tunnin kokonaisuudessaan, joten saat mattoharjoitustasi ehkä uudelle tasolle tai voit Katin vinkeillä saada uudenlaista tuntumaa tuttuun mattotreeniisi! Tuntimaksu 1 PILATES-sarjalippu omalta käyttäjätililtäsi tai 45€ kertamaksu.

TUOLIT-workshop: Studion tuoleilla treenataan! Tässä workshopissa pääset tutustumaan tarkemmin studion tuolikolmikkoon eli High Chairiin, Arm Chairiin ja Wunda Chairiin, sekä näillä tehtäviin harjoituksiin. Nämä tuolit eivät todellakaan ole istuskelua varten, vaan tarjoavat haastetta koko keholle, mutta ne ovat myös avuksi erilaisiin tarpeisiin. Tule mukaan selvittämään, mitä annettavaa tuoleilla voi olla sinulle! Voit osallistua workshopiin, vaikka tuoleilla harjoittelu ei olisikaan sinulle vielä tuttua.

Ohjaajien workshop: Klassisen pilateksen reformer-workshop pilatesohjaajille on mahdollisuutesi tulla nauttimaan harjoituksesta ja selventämään klassisen pilateksen liikkeitä ja tarkoitusperiä, sekä saamaan selvyyttä sinua askarruttaviin kysymyksiin!

Hinnat:

Pop up mattotreeni 45€ tai 1 PILATES-sarjalippu omalta käyttäjätililtäsi.
Yksityistunti 175€
Duotunti 120€/hlö
TUOLIT-workshop 120€
Workshop ohjaajille 160€

Ilmoittautuminen: Maksa haluamasi tunti/workshop verkkokaupassa ja ilmoittaudu tämän jälkeen ajanvarausjärjestelmän kautta, tai sähköpostilla.

HUOM! Yksityis-duotunnit näkyvät kalenterissa duotunteina, mutta molemmat varaukset ovat mahdollisia. Varmista haluamasi tunnin saatavuus tarvittaessa sähköpostilla tai paikan päällä studiolla.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa maksamasi summa on mahdollista käyttää muihin studion tunteihin.

Lisätietoja ja tiedustelut: info@pilatespowerhouse.fi

Edellinen
Edellinen

Pääsiäinen vaikuttaa tuntien aikatauluihin – treenaamaan pääsee lauantaina!

Seuraava
Seuraava

Vuodenvaihteen muistilista