Kati Pylkkänen vierailevana ohjaajana 6.-7.10.

Toisen polven pilatesopettaja Kati Pylkkänen Aitopilates Studiolta vierailee meillä Helsingissä 6.-7.10. ja ohjaa harjoittelijoille yksityis- ja duotunteja, sekä Reformer- ja mattotunteja.

Kati on juuri viettänyt aikaa New Yorkissa harjoittelemassa ja opiskelemassa todella kovan luokan klassisen pilateksen ammattilaisten kanssa. Hänen opettajiaan ovat mm. Jay Grimes, Mejo Wiggin, Jerome Weinberg ja Cary Regan. Kati on ensimmäisenä suomalaisena valmistunut Jay Grimesin The Work -koulutuksesta, ja hän opettaa pilatesta tarkasti ja tinkimättömästi alkuperäisen pilatesmetodin mukaisesti.

On hienoa että me saamme Helsinkiin tätä ensi käden pilatesoppia ja pääsemme nauttimaan Katin ammattitaidosta ja mahtavan energisoivasta ohjauksesta! 

Treenaa Suomen klassisen pilateksen huippuopettajan silmän alla, pääset syventämään harjoitustasi ja saat takuuvarmasti uutta näkökulmaa treeniisi! Nämä tunnit on tarkoitettu studion harjoittelijoille sekä muille klassisen pilateksen harrastajille.

Katin yksityis- ja duotunnit on täyteen varattu, mutta perjantain reformer-tunneilla ja lauantain mattotreenissä on vielä paikkoja vapaana!

Aikataulu perjantaina 6.10.

klo 13:30-14:20 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 14:30-15:20 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 15:30-16:20 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 16:45-18:15 Reformer perus-keskitaso 90’
klo 18:30-20 Reformer keski-jatkotaso 90’

Aikataulu lauantaina 7.10.

klo 8:30-9:20 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 9:30-11 Mattotreeni 90’
klo 11:15-12:05 Yksityis- tai duotunti (varattu)
klo 12:15-13:05 Yksityis- tai duotunti (varattu)

Perus-keskitason reformer-tunti sopii sinulle, kun hallitset perusteet mm. Footwork, Hundred, Frog & Circles, Long Box ja Short Box -sarjat. Keski-jatkotason reformer-tunti soveltuu jo pidempään studiolla treenanneille. Lauantain mattotreeni soveltuu mattopilateksen perusteet hallitseville harjoittelijoille. Voit osallistua tunnille, kun olet perusterve, haluat mieltä piristävän treenin, haluat oppia mattopilateksen saloja ja hieman hikoilla! Huom! Sinun ei tarvitse muistaa liikkeiden järjetystä tai määrää.

Hinnat:

Yksityistunti 175€
Duotunti 120€/hlö
Mattotreeni 90’ 60€
Reformer 90’ 70€

Ilmoittautuminen: Maksa haluamasi tunti verkkokaupassa ja ilmoittaudu tämän jälkeen ajanvarausjärjestelmän kautta. Peruutustapauksissa maksamasi summa on mahdollista käyttää muihin studion tunteihin.

Lisätietoja ja tiedustelut: info@pilatespowerhouse.fi

Edellinen
Edellinen

Syyslomaviikko vaikuttaa aikatauluihin

Seuraava
Seuraava

Kesän muistilista