Miten harjoittelu jatkuu alkeistuntien jälkeen?

Kiitos kaikille alkeiskurssin varanneille ja jo suorittaneille! Olemme saaneet kuulla, miten erilaiselta, hyvällä tavalla haastavalta ja ennen kaikkea tehokkaalta treeni on tuntunut ensikosketuksen jälkeen. Oletkin saattanut kuulla, että pilates paranee kun sitä pääsee treenaamaan toistuvasti. Liikkeiden muistaminen helpottuu, oma tekniikka paranee ja liikkeet pääsee tekemään ja tuntemaan syvemmin omassa kehossa.

Kurssien jälkeinen aika on jännittävää myös meille ohjaajille, koska emme malta odottaa mitä kaikkea pääsemme kanssanne tekemään jatkossa!

Jos mietit, miten treeniä olisi hyvä jatkaa kurssin jälkeen, tässä vinkkimme sitä varten. Voit jatkaa millä tahansa PILATES-viikkotunneistamme, varata paikan alkeet-jatkokurssille, tai tulla yksityistunnille hiomaan tekniikkaasi.


Alkeet-jatkokurssi

Alkeet-jatkokurssi soveltuu alkeiskurssin tai aloitus-yksityistunnit käyneille harjoittelijoille. Kurssilla jatketaan yhdessä perusohjelman harjoittelua, sekä omatoimista liikkumista reformerilla ja matolla. Lisäksi ohjaaja voi antaa yksilöllisempiä neuvoja tai opettaa uusia liikkeitä tarpeen mukaan. Kurssi on myös hyvä paikka palata treenin pariin lyhyen tauon jälkeen.

Seuraavat jatkokurssit järjestetään syyskuussa:

6.9.-27.9. keskiviikkoisin klo 18

12.9.-3.10. tiistaisin klo 19

17.9.-8.10. sunnuntaisin klo 17

Kurssin hinta on 175€
Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan s-postilla: info@pilatespowerhouse.fi


Yksityis- ja duotunnit

Pilates on kehon yksilöllistä harjoittamista sellaisilla liikkeillä, joista on juuri sinulle mahdollisimman suuri hyöty. Jokainen vartalo on erilainen, ja siksi yksityisohjaus on olennainen osa pilatesharjoittelua.

Yksityis- ja duotunneilla pääset kehittymään nopeasti ja harjoitus on tehokas juuri sinun kehosi tarpeisiin. Yksityistunnilla ohjaajan huomio on sinussa 100 prosenttisesti. Kahden hengen duotunnilla saatte neuvoja ja avustusta omaan harjoitteluun, sekä tehokkaan, liikkuvan treenin. Duotunti on myös yksityistuntia hieman edullisempi tapa treenata omalla yksilötunnilla.

Yksityis- ja duotuntien tiedustelut: info@pilatespowerhouse.fi

Tutustu tuntihinnastoon tästä


PILATES-viikkotunnit

PILATES-pienryhmätunnilla harjoittelija etenee omaa treeniohjelmaansa liikkeestä toiseen ohjaajan valvonnan alla. Jokainen pääsee liikkumaan omassa tahdissaan ja kehittämään taitojaan pilateksessa. Muiden läsnäolo antaa hyvää buustia treeniin!

Vaikka harjoittelussa tavoitellaan omatoimisuutta, se ei ole yksinäistä pakertamista, vaan ohjaaja on tunnilla apuna juuri sinua varten! Voit osallistua viikkotunneille heti alkeiskurssin tai aloitus-yksityistuntien jälkeen, tai edellä mainittujen vaihtoehtojen kautta. Tunneille osallistuminen tapahtuu 5 tai 10 kerran tuntisarjoilla, jotka voit ostaa suoraan verkkokaupasta ennen ensimmäistä varausta.

Lue lisää viikkotunneista täältä

 

Täällä ollaan! Keskustele rohkeasti ohjaajasi kanssa tai ota meihin yhteyttä, jos mietit sopivaa vaihtoehtoa harjoittelun aloittamista tai jatkoa varten. Autamme mielellämme!

Edellinen
Edellinen

Tervetuloa Paloheinän joulumarkkinoille la 2.12.

Seuraava
Seuraava

Syyslomaviikko vaikuttaa aikatauluihin