Olemme päivittäneet lippujen voimassaoloaikoja

Kaikki 10 kerran tuntisarjat ovat tuttuun tapaan voimassa 5kk ostopäivästä. Muut, eli 3 ja 5 kerran tuntisarjat ovat muutoksen myötä voimassa 3kk ostopäivästä. Vaikka aika on lyhyempi, se sisältää edelleen reilusti joustovaraa, vaikka harjoitukseen tulisikin pieniä taukoja. Muutoksella haluamme selkeyttää sekä omaa tuntiseurantaamme, että kannustaa harjoittelun säännöllisyyteen, jolloin pilates pysyy mielessä ja kehossa.

Huolehdithan itse lippuostoksista ja -saldoista

Pyydämme, että aina kun mahdollista, huolehdit lippujen hankkimisesta etukäteen verkkokaupan kautta. Verkkokaupassa maksu onnistuu kortti- ja pankkimaksulla. Liikuntaetumaksut ja niihin liittyvät muut veloitukset hoituvat tietystikin myös studion kassalla.

Jos sinulla on vakiovaraus varmista, että tuntimaksu on veloitettavissa ennen tunnille saapumista. Katso kuvasta, miten lippujen saldo tarkistetaan omalta asiakastilitä.

Me studiollamme pyrimme aina muun työmme ohessa muistuttamaan lippuhankinnoista kun se on ajankohtaista. Mutta koska tuntien väliset siirtymät ovat nopeita, tämä valitettavasti jättää varaa molemminpuolisille unohduksille, aiheuttaa lisätyötä ja veloittamatta jääneitä tuntikäyntejä, joita joudutaan setvimään jälkikäteen.

Huomaathan, että studiolla myös luovutaan käteisen rahan käsittelystä 1.7.2023 alkaen.

Edellinen
Edellinen

Uusi kesätreeni YouTubessa

Seuraava
Seuraava

Kevättä ilmassa - treenit jatkuu