YKSITYISTUNNIT

Change happens through movement and movement heals.
-Joseph Pilates

Pilates on kehon yksilöllistä harjoittamista sellaisilla liikkeillä, joista on juuri sinulle mahdollisimman suuri hyöty.

Jokainen vartalo on erilainen, ja siksi yksityisohjaus on olennainen osa pilatesharjoittelua. Yksityistunnilta saat tarkkuutta ja syvyyttä omaan harjoitteluusi. Yksityistunnilla ensikertalainen tutustuu pilatesharjoitteluun ja saa oman treeniohjelman. Kaikille harjoittelijoille suosittelemme yksityistunteja vähintään 6 viikon välein, jolloin omaa harjoitteluohjelmaa päivitetään ja syvennetään yhdessä oman ohjaajan kanssa.

Raskaana oleville suosittelemme vain yksityistunteja, jolloin odottava äiti saa jatkuvasti muuttuvalle keholleen turvallisen ja monipuolisen harjoituksen. Muista myös duotunnit; Treeniä on mukava tehdä omalla tunnilla yhdessä ystävän tai puolison kanssa!

Kysy lisää yksityistunneista info@pilatespowerhouse.fi.

ONLINE-yksityistunti

Jos et pääse studiolle harjoittelemaan, online-yksityistunti takaa säännöllisen treenin kotona, mökillä, tai lomamatkalla. Kotiin tarvitset vain oman treenimaton ja tietokoneen, kännykän tai tabletin. Saat tarkkaa yksilöllistä ohjausta oman kehosi tarpeisiin. Jos käytössäsi on pilateksen laitteistoa,esimerkiksi reformeri tai pienvälineitä; pienet käsipainot tai pilatesrengas, voidaan näitä hyödyntää harjoituksessa.

Yksityistunti ryhmälle

Kerää oma porukka niin suunnittelemme teille ryhmänne tarpeita vastaavan tunnin: aitoa alkuperäistä pilatesta, joogaa, barrea tai kehonhuoltoa! Veloitamme yksityisryhmätunnista kiinteän tuntihinnan riippumatta tunnin asiakasmäärästä. Mattotunnille on mahdollista osallistua max 14 hlö ja laitepilatestunneille max 5 hlö. Kysy lisää yksityistunneista yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti yhdelle

Yksityistunnilla perehdytään asiakkaan oman kehon tarvitsemiin harjoitteisiin. Varaa itsellesi yksityistunti, kun haluat aloittaa matto- tai laitepilatesharjoittelun, tai kun tarvitset syvyyttä tai tekniikkatukea pilatesharjoitteluusi. Yksityistunnit ovat suositeltavia uudelle asiakkaalle, kun sinulla  on ollut pitkään jatkuvia toiminnallisia selkäkipuja tai sinulla on todettu selän tai muun tuki-ja liikuntaelimistön sairaus. Myös ortopedisen toimenpiteen jälkeiseen kuntoutumiseen, raskauden ajan harjoittelussa, sekä […]

Yksityistunti kahdelle

Duotunti eli yksityistuti kahdelle on yhteinen treeni kaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa. Harjoittelu yhdessä on hauskaa ja tehokasta! Voit kokeilla pilatesharjoittelua duotunneilla ennen viikkotunneille siirtymistä, jolloin saatte yksilöllistä ohjausta ja huomioita omaan harjoitteluun. Tarjoamme myös tarpeidenne mukaan räätälöityä, pidempiaikaista henkilökohtaista valmennusta ja teknistä ohjausta.