YKSITYISTUNNIT

Change happens through movement and movement heals.
-Joseph Pilates

Yksityistunnilla saat syvyyttä omaan harjoitteluusi ja duotunnille on mukavaa tulla ystävän tai puolison kanssa. Järjestämme tarvittaessa myös yksityisryhmätunteja esim. työ- tai kaveriporukoille. Kysy yksityistunneista yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti ryhmälle

Kerää oma porukka niin suunnittelemme teille ryhmänne tarpeita vastaavan tunnin!  Veloitamme yksityisryhmätunnista kiinteän tuntihinnan riippumatta tunnin asiakasmäärästä. Mattotunnille on mahdollista osallistua max 16 hlö ja laitetunneille max 5 hlö. Kysy yksityistunneista ryhmille yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti yhdelle

Yksityistunnilla perehdytään asiakkaan oman kehon tarvitsemiin harjoitteisiin. Varaa itsellesi yksityistunti kun haluat aloittaa matto- tai laitepilatesharjoittelun, jos haluat syvyyttä tai tekniikkatukea harjoitteluusi tai haluat muuten vaan tarkkaa henkilökohtaista ohjausta. Yksityistunnit ovat suositeltavia myös ortopedisen toimenpiteen jälkeiseen kuntoutumiseen kuten myös synnytyksen jälkeisen palautumisen tueksi.

Yksityistunti kahdelle

Duotunti on yhteinen treeni kaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa. Harjoittelu on hauskaa ja tehokasta, halusit sitten yksilöllitä ohjausta ennen uuden yhteisen lajin aloittamista, henkilökohtaista valmennusta tai teknistä ohjausta.