YKSITYISTUNNIT

Change happens through movement and movement heals.
-Joseph Pilates

Pilates on kehon yksilöllistä harjoittamista sellaisilla liikkeillä, joista on juuri sinulle mahdollisimman suuri hyöty.

Jokainen vartalo on erilainen, ja siksi yksityisohjaus on olennainen osa pilatesharjoittelua. Yksityistunnilla saat tarkkuutta ja syvyyttä omaan harjoitteluusi, olit sitten ensikertalainen tai kokeneempi harrastaja. Duotunnille on mukavaa tulla ystävän tai puolison kanssa. Tarjoamme myös joogan ja kehonhuollon yksityistunteja, ja järjestämme yksityisryhmätunteja esim. urheiluseuroille, työ- tai kaveriporukoille. Kysy lisää yksityistunneista yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti ryhmälle

Kerää oma porukka niin suunnittelemme teille ryhmänne tarpeita vastaavan tunnin: aitoa alkuperäistä pilatesta, joogaa, barrea tai kehonhuoltoa! Veloitamme yksityisryhmätunnista kiinteän tuntihinnan riippumatta tunnin asiakasmäärästä. Mattotunnille on mahdollista osallistua max 14 hlö ja laitepilatestunneille max 5 hlö. Kysy lisää yksityistunneista yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti yhdelle

Yksityistunnilla perehdytään asiakkaan oman kehon tarvitsemiin harjoitteisiin. Varaa itsellesi yksityistunti, kun haluat aloittaa matto- tai laitepilatesharjoittelun, jos haluat syvyyttä tai tekniikkatukea harjoitteluusi sekä tarkkaa, henkilökohtaista ohjausta. Yksityistunnit ovat suositeltavia myös ortopedisen toimenpiteen jälkeiseen kuntoutumiseen, raskauden ajan harjoittelussa, sekä synnytyksen jälkeisen palautumisen tueksi.

Yksityistunti kahdelle

Duotunti eli yksityistuti kahdelle on yhteinen treeni kaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa. Harjoittelu yhdessä on hauskaa ja tehokasta! Voit kokeilla pilatesharjoittelua duotunneilla ennen viikkotunneille siirtymistä, jolloin saatte yksilöllistä ohjausta ja huomioita omaan harjoitteluun. Tarjoamme myös tarpeidenne mukaan räätälöityä, pidempiaikaista henkilökohtaista valmennusta ja teknistä ohjausta.