YKSITYISTUNNIT

Change happens through movement and movement heals.
-Joseph Pilates

Pilates on kehon yksilöllistä harjoittamista sellaisilla liikkeillä, joista on juuri sinulle mahdollisimman suuri hyöty.

Jokainen vartalo on erilainen, ja siksi yksityisohjaus on olennainen osa pilatesharjoittelua. Yksityistunnilla saat tarkkuutta ja syvyyttä omaan harjoitteluusi, olit sitten ensikertalainen tai kokeneempi harrastaja. Duotunnille on mukavaa tulla ystävän tai puolison kanssa. Järjestämme myös yksityisryhmätunteja esim. urheiluseuroille, työ- tai kaveriporukoille. Kysy lisää yksityistunneista yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti ryhmälle

Kerää oma porukka niin suunnittelemme teille ryhmänne tarpeita vastaavan tunnin! Veloitamme yksityisryhmätunnista kiinteän tuntihinnan riippumatta tunnin asiakasmäärästä. Mattotunnille on mahdollista osallistua max 14 hlö ja laitetunneille max 5 hlö. Kysy yksityistunneista ryhmille yhteydenottolomakkeella tai info@pilatespowerhouse.fi.

Yksityistunti yhdelle

Yksityistunnilla perehdytään asiakkaan oman kehon tarvitsemiin harjoitteisiin. Varaa itsellesi yksityistunti kun haluat aloittaa matto- tai laitepilatesharjoittelun, jos haluat syvyyttä tai tekniikkatukea harjoitteluusi tai haluat muuten vaan tarkkaa henkilökohtaista ohjausta. Yksityistunnit ovat suositeltavia myös ortopedisen toimenpiteen jälkeiseen kuntoutumiseen kuten myös synnytyksen jälkeisen palautumisen tueksi.

Yksityistunti kahdelle

Duotunti on yhteinen treeni kaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa. Harjoittelu on hauskaa ja tehokasta, halusit sitten yksilöllitä ohjausta ennen uuden yhteisen lajin aloittamista, henkilökohtaista valmennusta tai teknistä ohjausta.