Kevättä ilmassa - treenit jatkuu

Treenit jatkuu koko kevään normaalisti 18.6. saakka

Kevään viikkotuntiaikataulu jatkuu normaalisti 18.6. eli juhannusta edeltävän viikon loppuun asti. Tänne asti jatkuvat myös vakiovaraukset, jos olet tehnyt sellaisen koko kaudelle. Juhannusviikosta eteenpäin tuntiaikataulu hieman harvenee kesäksi. Julkaisemme koko kesän tunnit ajanvarausjärjestelmään pian!

Mikä on vakiovaraus?

Vakiovaraus on jatkuva varaus tietylle viikkotunnille, jolla varmistat paikan haluamallesi tunnille ja sen, että harjoitus pysyy säännöllisenä kun se on suunniteltu etukäteen. Vakiovarauksia pääsee hallinnoimaan normaalisti asiakastililtä, eli tuntiperuutuksia ja muutoksia saa tehtyä järjestelmän kautta. Vakiovarauksen edellytys on säännöllinen osallistuminen, ja tunnit kuitataan 10 kerran tuntisarjoilla. Vakiovaraajan on huolehdittava itse varausten peruutuksista esteen sattuessa ja siitä, että asiakastilillä on riittävästi tuntikertoja.

Jos haluat jatkaa vakiovaraustasi kesän jälkeen tai tehdä sellaisen syksylle (7.8. alkaen), ota yhteyttä hyvissä ajoin: info@pilatespowerhouse.fi.

Nyt on hyvä aika aloittaa pilates!

Kevään aikana järjestetään vielä myös PILATES-alkeiskursseja ja alkeet-jatkokursseja. Aloita nyt ja pääset jatkamaan pilatestreeniä viikkotunneilla vielä hyvissä ajoin ennen kesää!

Kurkkaa ajankohtaiset kurssit tästä.

Voit myös aloittaa treenit koska tahansa varaamalla yksityistunteja. Tiedustele vapaita aikoja sähköpostilla.

Edellinen
Edellinen

Olemme päivittäneet lippujen voimassaoloaikoja

Seuraava
Seuraava

Pääsiäinen vaikuttaa studion aukioloon