Aihe:ONLINE-tunnit

Jos et pääse studiolle harjoittelemaan, online-yksityistunti takaa säännöllisen treenin kotona, mökillä, tai lomamatkalla. Kotiin tarvitset vain oman treenimaton ja tietokoneen, kännykän tai tabletin. Saat tarkkaa yksilöllistä ohjausta oman kehosi tarpeisiin. Jos käytössäsi on pilateksen laitteistoa,esimerkiksi reformeri tai pienvälineitä; pienet käsipainot tai pilatesrengas, voidaan näitä hyödyntää harjoituksessa.

(lisää…)

ONLINE-mattotunneilla harjoitellaan kuten tunneilla studiolla. Ohjaaja vie ryhmää eteenpäin, mutta harjoittelun edetessä liikut yhä itsenäisemmin ja saat tarkkaa ohjausta. ONLINE-tunnit toteutetaan osittain päällekkäin studion mattotuntien kanssa, jolloin ilmoittautua voi joko paikan päälle tai online. Muista vain ilmoittautua oikealle tunnille ajanvarausjärjestelmässä.

Tuntia varten tarvitset vain oman treenimaton ja tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Löydät ONLINE-tunnit ajanvarauskalenterista ONLINE-nimikkeellä merkittynä. Tunneille käyvät sekä (studio)mattotuntien ja online-mattotuntien liput. Ohjaaja lähettää sinulle ennen tuntia linkin, jonka avaat hetken ennen sovittua ajankohtaa. Sitten vain treeni käyntiin!

Jos haluat aloittaa pilateksen ONLINE-tunneilla, varaa itsellesi ensin ONLINE-starttipaketti, joka sisältää 3 ONLINE-yksityistuntia. Lue lisää hinnastosta.