Muistutus hyvistä käytännöistä kaikille harjoittelijoille

Näin alkuvuodesta treeni-intoa riittää ja studiolla on aloittanut myös monia uusia harjoittelijoita. Haluamme muistuttaa muutamista tärkeistä käytännöistä, jotka tekevät treenistä turvallista, ja vieläkin sujuvampaa meille kaikille:

1. Muistathan, että omaa treeniä ei tule aloittaa ennen, kuin ohjaaja on paikalla ja antaa tähän luvan.

Haluamme olla mukana harjoituksessasi alusta pitäen, tämä auttaa meitä ohjaajia työssämme. Lisäksi treenaajien turvallisuus on meidän vastuullamme, ja aina voi tulla yllättäviä tilanteita, vaikka kokemusta olisi paljonkin. Ennen tunnin alkua voit lueskella lehtiä viihtyisässä loungessamme, hieroa jalkapohjia nystyräpalloilla, tai ottaa oman treeniohjelman valmiiksi esiin ja vaikka kerrata sitä ennen treeniä.

2. Käytä aina treenisukkia ja -pyyhettä.

Sukissa on oltava jarruttava pohja, jolloin harjoittelu laitteilla on turvallisempaa. Treenipyyhettä käytetään pään ja kasvojen alla, jotta ihon luonnollinen rasva, hiki ja meikki eivät pinty laitteisiin. Jos sukat tai pyyhe unohtuvat, niitä voi ostaa studion shopista. 


3. Säilytä kaikki ylimääräinen tavara aulan lukollisessa kaapissa tai pukuhuoneissa.

Pilatessalissa liikutaan ja vaihdetaan paikkaa treenin aikana. Mitä vähemmän sinulla on tavaraa mukana, sitä helpompaa ja turvallisempaa tilassa liikkuminen on sinulle ja muille.

4. Laitteet ja välineet ovat kaikkia varten, olethan joustava tarpeen mukaan.

Pilatesharjoitus on kokonaisuus, joka myös muuttuu ajan ja tarpeen mukaan. Ohjaajat seuraavat tuntien kokonaistilannetta ja voivat pyytää sinua joskus vaihtamaan aloituspaikkaa. Ihan oman edistymisesi vuoksi, voit myös kokeilla tätä omatoimisesti. Jos haluat keskittyä johonkin tiettyyn laitteeseen tai teemaan ohjelmassasi, tätä voidaan käydä tarkemmin läpi yksityistunnilla.


Tästä pääset tutustumaan studiolla harjoittelun etikettiin >>>

Edellinen
Edellinen

3 tapaa jatkaa alkeiskurssin tai aloitus-yksityistuntien jälkeen

Seuraava
Seuraava

Usein kysyttyä: näin tarkistat lippujen saldon