3 tapaa jatkaa alkeiskurssin tai aloitus-yksityistuntien jälkeen

1. Alkeisjatko-kurssi

Alkeisjatko-kurssi on suunnattu alkeiskurssin tai aloitus-yksityistunnit käyneille harjoittelijoille. Kurssilla jatketaan yhdessä perusohjelman harjoittelua, sekä omatoimista liikkumista Reformerilla ja matolla. Lisäksi ohjaaja voi antaa yksilöllisempiä neuvoja tai opettaa uusia liikkeitä tarpeen mukaan. Kurssi on myös hyvä paikka palata treenin pariin lyhyen tauon jälkeen. Jos edellisestä tunnistasi on kulunut yli 3kk, ota yhteyttä ja varaa tarvittaessa yksityistunti.

Seuraava alkeisjatko-kurssi järjestetään 16.2 – 16.3. torstaisin klo 18.00 (5 kertaa).

Kurssin hinta on 195€.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: info@pilatespowerhouse.fi

2. Yksityis- ja duotunnit

Yksityistunnit soveltuvat kaikille harjoittelijoille, ja oman ohjelman tarkentaminen ja päivittäminen on suositeltavaa myös harjoitusten edetessä.

Jos haluat tehostaa omaa treeniäsi ja oppia täsmäharjoitukset omalle kehollesi, varaa 3-5 kerran yksityistunnit. Tämän jälkeen sinun on helppo jatkaa viikkotunneilla!

Jos haluat tehokkaan treenin esimerkiksi kurssikaverin kanssa, varatkaa muutama yhteinen duotunti. Duotunnilla harjoittelu on yksilöllisempää ja ohjaaja neuvoo molempia omassa treenissään. Duo on lisäksi yksityistuntia hieman edullisempi vaihtoehto.

Yksityis- ja duotuntien tiedustelut sähköpostilla.

3. PILATES-tunnit

PILATES-tunneilla eli kaikilla viikkotunneillamme harjoitellaan pienryhmässä ja oman treeniohjelman mukaan, joka on opeteltu alkeiskurssilla tai yksityistunneilla.

Tunneilla ei ole erikseen tasoja, koska jokainen osallistuja etenee omassa tahdissaan ja omaa ohjelmaansa seuraten. Tunnilla ohjaaja auttaa, muistuttaa, syventää ja vahvistaa harjoitusta, ja antaa vinkkejä eteenpäin mentäessä.

Voit osallistua PILATES-tunneille heti alkeiskurssin jälkeen, jos olet valmis liikkumaan oman ohjelmasi kanssa. Juttele oman ohjaajasi kanssa siitä, mikä on sinulle paras vaihtoehto.

Edellinen
Edellinen

Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta studiota 24.-25.3.!

Seuraava
Seuraava

Muistutus hyvistä käytännöistä kaikille harjoittelijoille