Tervetuloa juhlimaan 10-vuotiasta studiota 24.-25.3.!

Niin se aika rientää, ja siitä on jo 10 vuotta, kun studion ovet avattiin ensimmäisen kerran. Tervetuloa juhlistamaan kanssamme perjantaina ja lauantaina 24.–25.3. Ohjelmassa on pilatestreeniä, ohjaajavieraaksi saapuvan Kati Pylkkäsen duotunteja, juhlaworkshop, ja tietysti kakkua!

Studiolle tärkeä henkilö, sekä oma opettajamme Kati Pylkkänen tulee mukaan vieraaksemme, ja ohjaa duotunteja ja Aitopilates-tunnin studion harjoittelijoille perjantaina sekä lauantaina. Lisäksi lauantaina järjestetään Katin vetämänä 3 tunnin juhlaworkshop.

Treeniohjelman jälkeen, klo 14 alkaen tarjolla on 10-v juhlakakkua, kahvia ja virvokkeita!

Lämpimästi tervetuloa!

Juhlaworkshopissa treenataan ja avataan klassisen harjoittelun avainkysymyksiä

Treenaa Suomen klassisen pilateksen huippuopettajan silmän alla ja kysy Katilta mitä vain treenissä sinua askarruttavaa! Workshop sopii KAIKILLE studiolla harjoitteleville asiakkaille.

Kati Pylkkänen on Kuopiolainen pilatesopettaja, joka on ensimmäisenä suomalaisena valmistunut Jay Grimesin The Work -koulutuksesta. Kati opettaa täysipäiväisesti omalla studiollaan ja täydentää opintojaan edelleen huippuopettaja MeJo Wigginin kanssa. Kati opettaa pilatesta tarkasti ja tinkimättömästi alkuperäisen pilatesmetodin mukaisesti. Kaikki Pilates Power Housen ohjaajat ovat opiskelleet ja opiskelevat edelleen säännöllisesti Katin opetuksessa.

Ilmoittautuminen workshopiin: Maksa workshop (198€) verkkokaupassa, ja ilmoittaudu tämän jälkeen ajanvarausjärjestelmän kautta.

Ilmoittautuminen Katin duotunnille: Varmista paikkasi sähköpostilla, ja maksa tämän jälkeen Kati Pylkkäsen duotuntimaksu (125€/hlö) verkkokaupasta.

Ilmoittautuminen Aitopilatestunnille: Varmista että tunnilla on tilaa ajanvarauskalenterista tai sähköpostilla, ja maksa tämän jälkeen Aitopilates-tuntimaksu (65€) verkkokaupasta.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Varatun tunnin tai workshopin peruutus onnistuu viimeistään 1 vko etukäteen, jolloin maksamasi summa on mahdollista käyttää muihin palveluihin.

Lisätietoja ja tiedustelut: info@pilatespowerhouse.fi.

Edellinen
Edellinen

Tunnelmia studion 10-v juhlista

Seuraava
Seuraava

3 tapaa jatkaa alkeiskurssin tai aloitus-yksityistuntien jälkeen