Kesän muistilista

Vaikka tunnit studiolla jatkuvat, nyt on hyvä hetki suunnitella loppukevään ja kesän pilatesaikataulut. Pieni palautuminen ja tauko on meille kaikille paikallaan, ja myös studio pitää pienen hengähdystauon heinäkuun lopussa. Panostamalla harjoitusten jatkuvuuteen varmistat kuitenkin, että kevään aikana tekemäsi työ kantaa myös syksyllä.Vaihtoehtoja on kyllä!

Pilatesharjoitus tekee erityisen hyvää keholle mutta myös mielelle, eikä tätä kaikkea hyvää kannata unohtaa kesälläkään. Ajattele sitä työtä, minkä olet kevään aikana tehnyt oppimisen, liikkeiden muistamisen ja oman kehosi harjoittamisen eteen. Sen sijaan että pidät harjoituksista monen kuukauden tauon, miten voisit pitää pilateksen osana myös kesäarkeasi?

Vaihtoehtoja on kyllä: Studiolla pidetään tunteja lähes läpi kesän. Yksityis- ja duotunneilla oma rutiini tarkentuu, ja nämä tunnit voidaan järjestää kesälaitumille myös online-yhteydellä! Mattotreeni oli jo Joseph Pilateksen aikana kotiläksy, jota tehtiin kun studiolle ei päästy tai kun Joseph ja Clara olivat kesälomilla.

Kesän muistilista

  • Kevään viikkotunnit jatkuvat nykyisellä lukujärjestyksellä 18.6. asti.

  • Tästä eteenpäin tunteja löytyy kalenterista harvennetulla aikataululla välillä 19.6.-19.7.

  • Studio on suljettu reilun viikon ajan heinäkuun lopussa 20.7.-31.7.

  • Elokuun ensimmäisellä viikolla tunteja järjestetään vielä hieman harvemmalla aikataululla.

  • Normaaliin lukujärjestykseen palataan 7.8. Vakiovarausten voimassaolo alkaa myös tällä viikolla.

  • Ohjaajat pitävät yksityistunteja sovitusti läpi kesän, joten ota niistä yhteyttä sähköpostilla ennen studion kesälomaa.

  • Kaikki kesän tunnit löytyvät ajanvarauskalenterista >>>

Yhteydenpito kesällä

Heinäkuun aikana vastaamme viesteihin työaikoina eli silloin, kun studiolla järjestetään tunteja. Tämä tarkoittaa, että vastauksissamme saattaa olla tavallista enemmän viivettä, erityisesti studion tauon aikana. Palaamme kuitenkin kaikkiin viesteihinne mahdollisimman pian!

Jos sinulla on kysyttävää tunneista tai harjoittelusta, ota yhteyttä: info@pilatespowerhouse.fi. Huomioithan, että tuntivaraukset, peruutukset ja lippujen ostos tehdään ensisijaisesti verkkokaupan ja ajanvarausjärjestelmän kautta.


Ole huomaavainen - ota pyyhe ja sukat mukaan

Nyt kun pilatessaleissa on jo lämpimämpää haluamme myös mustuttaa treenipyyhkeen ja sukkien käytöstä. Treenipyyhe pään alla mahdollistaa hikien pyyhkimisen ja suojaa matot ihon rasvoilta, jotka eivät irtoa helposti putsaamalla. Jarrupintaiset sukat mahdollistavat turvallisen harjoittelun kaikilla laitteilla. Ole siis huomaavainen ja ota pyyhe ja sukat mukaan. Tarvittaessa molempia voi ostaa studion shopista.


Pidä harjoitus säännöllisenä ja varaa vakiotunnit syksylle

Vakiovaraus on koko syksylle tehty jatkuva varaus säännöllisesti harjoitteleville. Vakiovaraajana sinulla on paikka varattuna haluamallesi PILATES-tunnille ja/tai yksityistunnille. Näin sinun tarvitsee huolehtia vain varausten peruutuksista/muutoksista jos olet estynyt osallistumaan. Vakiovarauksen ansiosta harjoitus pysyy säännöllisenä ja pilateksen hyödyt ovat sinun :)

Vakiovaraukset ovat voimassa 7.8. alkaen vuoden loppuun. Huomioithan, että vakiovarauksen edellytys on, että harjoittelu on säännöllistä. Tunnit kuitataan 10 kerran korteilla pitkin kautta, joten varmista, että sinulla on tuntikertoja ostettuna aina ennen tunteja.

Jos näistä tai mistä tahansa muusta tulee kysyttävää, ota mielellään yhteyttä sähköpostilla: info@pilatespowerhouse.fi. Vastaamme viesteihin studion aukioloaikoina yhden arkipäivän sisällä.

Edellinen
Edellinen

Kati Pylkkänen vierailevana ohjaajana 6.-7.10.

Seuraava
Seuraava

Uusi kesätreeni YouTubessa